K
kömür
Ziyaretçi
- Konu Sahibi emilya
Mende Azerbaycan Türk'üyem.a.s.
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhabalar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu mutlu olsunna.s.
sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)
Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?
bana küçük bilgiler verirseniz çok mutlu olurum :))
şimdiden tesekkurler! :))a.s.
inşallah yazın gidicem azerbaycan'a
eşim sumgayıt şehrinden
Selamlar. Nasilsiniz kizlar? Biz de esimle innsalllah yazin Bakudeyiz. Cok ozledim vatanimi, her kesi.Cok sabirsizlaniyorum.
Birbirimizin geliniyiz o zaman :) bende Turkiyeye gelin gelmisim Yas kac? Tanisalim
Sagol canim. a.s. Ben 6 aydir evliyim. Geleli 8 ay oldu ama. Yasim 22. Memnun oldum. Adim Rana
selam arkadaslar bende baku de yasiorum artik.bura hakkinda yardimlarniza ihtiyacim var..hic bisey bilmiorum henüz:)
valla ben isvicreden buraya gelince biraz bocaladim tabi:)sende mi burda yasicaksin?ama her gecen gun gelisio:)guzel fena degil:)
valla ben isvicreden buraya gelince biraz bocaladim tabi:)sende mi burda yasicaksin?ama her gecen gun gelisio:)guzel fena degil:)