Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

Mende Azerbaycan Türk'üyem.a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar, öncelikle hepinizin bayramı kutlu mutlu olsunna.s.

sizlere birşeyler danışacaktım...=) ben ve erkek arkadaşım, 6 ay sonra azerbaycan Bakü' ye taşınma planımız var...kendisi otelcidir. bir 5 yıldızlı otelde çalışacak...ben de gidince iş bakacağım. Siyasal Bilgiler F. mezunuyum, artık bilemiyorum ne yaparım...:)

Asıl öğrenmek istediğim, Bakü'de hayat koşulları nasıldır...? evler ucuz mudur? hayat pahalı mı ? trafik sorunu var mı ? sosyal hayat nasıl ?

bana küçük bilgiler verirseniz çok mutlu olurum :))

şimdiden tesekkurler! :))a.s.

nisan cım merhabalar, benimde 2-3 ay sonra baküye tasınma durumum var. eşim 7 aydır orda çalışıyor. bende türkiyede çalışıyordum ama artık istifa edip gideceğim. 20 gün kadar baküye gittim gezdim. güzel şirin bir yer ama memleket hasreti çekeceğimiz kesin. Fiyatlar biraz yüksek, pahalı bir yer anlayacağın.trafik de bana çoook zorlu geldi.Hayırlısı bakalım bende hiç istemeden de olsa baküye gideceğim:çok üzgünüm:
Sana da yeni hayatında başarılar dilerim canım a.s.

ya çok sevindim yaa bende azeriyim çok güzel bi site. artık aranızdayım bendehihoyyyt

herkese merhaba bende katılabilir miyim aranıza
azeri değilim ama azeri geliniyim:)

Selamlar. Nasilsiniz kizlar? Biz de esimle innsalllah yazin Bakudeyiz. Cok ozledim vatanimi, her kesi.Cok sabirsizlaniyorum.

merhaba aze-girl bende yazın gidicem memleketinize inşallahkaydirigubbakcemile5
gelininizim bendekaydirigubbakcemile3

Sagol canim. a.s. Ben 6 aydir evliyim. Geleli 8 ay oldu ama. Yasim 22. Memnun oldum. Adim Rana

eşin türk heralde
biz üniversitede tanıştık eşimle
siz nasıl tanıştınız?
azerice öğretirsin bana burda belkikaydirigubbakcemile3

selam arkadaslar bende baku de yasiorum artik.bura hakkinda yardimlarniza ihtiyacim var..hic bisey bilmiorum henüz:)

valla ben isvicreden buraya gelince biraz bocaladim tabi:)sende mi burda yasicaksin?ama her gecen gun gelisio:)guzel fena degil:)

bakude yasayan turklerr nerdesinizzz?biseyler organize edelim bir araya gelelimmm.yoksa cokj bunaliyorummm bennn:)minik birde kizim varr.baska kimsem yok:KK43:

Merhaba. Bende Azeriyim Bakude yasiyorum. Ammada cok var ha urda azeri sevindirici bi durum yani hihoyyyt

valla ben isvicreden buraya gelince biraz bocaladim tabi:)sende mi burda yasicaksin?ama her gecen gun gelisio:)guzel fena degil:)

Isvicreden gelince tabi bocaliycaksin:)) Isvicre cok gelismis ulke,ama Baku daha yeni basliyor genc bi sehir :))zaman lazim biraz ona da kendini toplamasi icin....ne zamana kadar Bakude kalacaksin?

arkadaslar bu son olanlar beni cok uzdu 2 gundur agliyorum,mahv oldum tanidigim her kes oyle,haberleri izleyemiyorum artik boyle vahset olmaz,gunahsiz insanlarin olumunden kotu sey yok su dunyada,bu nasil insanlik bunu yapan insan olamaz manyak manyak.cok uzgunum basimiz sag olsun,allahdan sabir diliyorum her kese.insallah boyle olaylar bir daha tekrarlanmaz.bu arada herhalde konun ne oldugunu anladiniz petrol akademisinde olan olaylarla ilgili yaziyorum.

X