Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

selam kzilarrrrrrrrrr.ya bu hindi konusu uzun suredir tartisiliyor ama birsey edilmedi.acigi site kurmakla ve ya oylamayla degisiklik olacagin ahic inanmiyorum.avrupa keyfine gore davraniyor.kimsenin dusuncesi ozellikle musluman ulkelerin fikri onalri hic mi hic ilgilendirmez.o yuzdne ben pek boyle sitelere girmem

herkese mutlu hafta sonlari dilerim.insallah hafta basi yasadiginiz guzel anlari paylasirsiniz hanimlar

salam qizlar,necesiz?ne var ne yox?keyifler nasil?men dunenden iki gundu yaxsiyam her seyi atlatdim axir ki,iki gundu cox sakit ve huzurluyam bunun sebebideki ki elbetteki canim kocamdi onu cox sevirem iki gundu heftesonudu deye ise gedmir butun gunu yanimdadir buda nmeni cok mutlu ve huzurlu edir canim kocam benim ruh halimden de gorunduyu kimi asigim ben bu adama,allah bozmasin,aminnnnnnnnnn.hepinize mutluluk ve huzur diliyorum.

Kızlar tebrikler eurovisionda gerçekten başarılı idiniz ilk yarışmaya göre valla şok olduk şovada seneye daha büyük başarılar alırsınız bizde gururlanırız inşallah :)

sag ol canim,tesekkurler destekleriniz icin.biz de turkiyeye destek verdik hep,ben de turkiyeye oy yolladim,biz bir millet iki devletiz,bir birimize tabi ki de destek olusagiz.

salam qizlar.ilk once evrovisiondaki basarimizdan dolayi haminizi tebrik edirem birinci defeye gore cox gozel netice idi.sonra cox xahis edirem evrovision haqqinda acilmis konulara girin oz fikirlerinizi bildirin sizde cunki orda azerbaycan haqqinda cox gozel sozler yazilib menden basqa orda hec kim yoxdu tek qalmisam siz de girin fikirlerinizi bildirin.cox gozel sohbetler gedir orda eminem ki sizin icin de maraqli olacaq.qizlar gozleyirem sizi orda.bu arada tesekkurler turkiye bize 12 puan verdiyiniz icin.

ay sinir oldum kizlar bu ne kac gundu kimse ugramiyor,deli kimi girib oz ozume yazib cixiram gun erzinde nece defe gelib baxiram yene hec kim yox,kusdum men sizden bir de gelmiyecem.

Kızlar tebrikler eurovisionda gerçekten başarılı idiniz ilk yarışmaya göre valla şok olduk şovada seneye daha büyük başarılar alırsınız bizde gururlanırız inşallah :)

tsk ederiz kurbaga kardes lülülülülülü ben de turkleri tebrik ederim.ama acik deyim size cok kizginim.gittiniz 10 puani ismi lazim olmayan dusman ulkeye vermissiniz.bizim dusman oldugu icin oyle demiyorum,ama sizin de dusman bunlar yahu.10 puan .....-lere veriyoruz dendiginde basimdan asagi kaynar sular bosaldi sandim ya:kızgın: bu kadarda olmaz artik,bu kadar mi ermeni duskunusunuz :1shok: neyseeeeeeeeeee

salam fidaska.incime gozelim men de evvel inciyirdim senin kimi seni yaxsi basa dusurem.hefte sonu oldugu ucun men evde yoxdum.yeriniz melum dunen Bilgehde idim.heyatimda yasadigim en gozel gunlerden birini yasadim.inanilmaz gozeldi hersey.dayimin qizi yoldasi baldizi ve men getmisdik.dusunun kisi yox idi,rahat rahat oturduq cayimizi icdik,sohbet etdik deniz sahilinde yeridik.qarisan yoxdu,heckim bir birine ne baxir ne soz atirdi.ayyyyyyyy superdi tek kelime ile.hava iliq,deniz masmavi,cay lezzetli.neyse yaman cox danisdim.bu arada fidaska buranin siltaq qizi sakin bize kusub gelmemezlik etme.bax geder muellimlerine deyer seni imtahandan kesirerem haaaaaaaa :)

Fdaşka küsme canım...hafta sonu ben giremiyorum evde bilgisayar yok.ondan canım.sadece işde gire biliyorum.tabi oda zaman olursa.bu arada bende seni kıskandırıyım miscimle özelden msnden yazışıyoruz:)))öpdüm..hadi küsme canım ..sensiz buranın tadı olmaz..........

Bu arada miscim bende sana katılıyorum.Eurovisyon da en sinir eden beni Türkiyenin o millete 10 puan vermesi.....geçen senede aynısını yapdılar,noldu onlar 1 puan bile vermediler türkiyeye:KK43:olsun önemli olan ilk onluğa girdik.inan çok gururlandım.devamlı eşime diyorum büyük başarı büyük başarı diye ilk kez katıldık ve ilk onlukdayız...sonunda adamcığaz bıktı tamam off dedi..yeter artık anladık..:)))işdeki arkadaşlardan da tebrikleri aldım bu gün...nerdeyse 120 kişi....:))))normalde 170 kişiyizde 50 kişi unutdu kutlamayı her halde:)))))))))

canlarim menim bes men ne deyirem girin siz de fikrinizi bildirin cunki orda bu tartisilir ona gore deyirem de bizi de maraqlandirir.evrovisionla bagli konulara giriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.men de eseblesmisdim ordakilari oxuyandan sonra ureyimi bosaldandan sonra rahatladim.bu arada qizlar sizi affetdim daha kusmedim.misscim senden de korkulur vallahi meni gor ne ile tehdit etdin,bir muellime oldugun hemen belli olur hem de BDUnun muellimesi,5 il az vaxt deyil azdan coxdan bu muddet erzinde tanimisamBDUnun muellimlerin,zarafat eleyirem canim menim,gulcum seni de affetdim evde bilgisayar yox deye,hem deqizina gore bele gozel balanin anasinin xetrine deymek olmaz,himmm o birileri ama ele dusunurem affetsemmi acaba?etmiyecem onlar da gelib yazana qeder etmiyecem....qizlar siz mene baxmayin men istesem de bura girmeye bilmerem cunki bu bir xestelik ve mene de kecib.istesem de istemesem de girecem.

Son düzenleme:
merhaba fidancım...sevindim aff edildiğim için...yoksa geceleri uyuyamıyordum..şaka....tabi ki de hastalık..bizim gibi hoş sohbetli güzel arkadaşları bulmuşken buraya gelmeye bilirmisen?Hayır...öpdüm canım seni...byr..
bu arda çoxdandı mehinbanu,kalipso gelmiyorlar...özledim onlarıda:)

Selam.mende azerbaycanliyam, yoldasim turk 12 illik evliyim.evim Umraniyede ama hal hazirda Afrika kitasinin Mozambik ulkesinde yasayiram.sizlerle tanis olmagdan sadam.

Selam.mende azerbaycanliyam, yoldasim turk 12 illik evliyim.evim Umraniyede ama hal hazirda Afrika kitasinin Mozambik ulkesinde yasayiram.sizlerle tanis olmagdan sadam.

merhaba polanafrikaaans.hoş geldin aramıza .bende şu an ümraniyede son durakta yaşıyorum.Afrikada ne işiniz var.sorması ayıb?bu arada yaş kaç?

tsk edirem.evim umraniye Atakent sitesi.yasim 32.afrikada 2 ildi yasayirig yoldasimin isin nedeniyle.Sondurak bize cox yaxin.insallah turkiyeye temelli gocsek daha yaxindan tanis olarig.

salam xanimlarrrrrrrr.fidaska sene de salamlar.gozunu sevdiyimin qorxusu bax tehdit etdim hemen bagisladin :)))))))))))
afrikadaki hem yerlimiz xos geldiniz.sizi de aramizda gormekden memnun olduq.cox qeribe heyatiniz varmis.turkle evlen get afrikada yasa :) eyer sizin ucun mahsuru yoxsa bize biraz danisa bilersinizmi heyat hekayenizi.nece tanisidniz,nece evlenme qerari verdiniz,afrikada yasam necedir?

bu arada gelip sadece 1-2 yazi yazbib qacan uyeler hardadir acaba? cox merak etdim.agzimiza 1 barmaq bal calib qacirlar.hanimlar bele etmeyin aktiv olsunnnnnnnnn

kızlar benide aranıza alın haftaya baküye taşınıyorum

bu arada gelip sadece 1-2 yazi yazbib qacan uyeler hardadir acaba? cox merak etdim.agzimiza 1 barmaq bal calib qacirlar.hanimlar bele etmeyin aktiv olsunnnnnnnnn

salam misscim sene tamamile qatiliram hami gelib men geldim deyir sonra yoxa cixir yoxsa menim kimi bir defe gelen kimi xesteliyinizi kecirdiniz mene de daha burdan cixa bilmirem.

kızlar benide aranıza alın haftaya baküye taşınıyorum

Hoş geldin stella.baküyede hoş geleceksiniz.bende azeriyim ama ben türkiyede yaşıyorum....azerbaycanda yaşayan kızlar seni karşılarlar:)))ha bu arada neden taşınıyorsun acaba?

X