salam xabimlar.gulcum masallah baya yazmissin.gec gec gelince boyle oluyor dimi :) dedigin her seye katiliyorum .bu arada ben bugun fidanla orusdum :) catlayinnnnnnnnn,hehehe :) haminizi opdummmmmm
annemde bende turkle evlıyık sende mı turkle evlisın?a.s.
merhaba canım.Sağ ol iyi azrada.3.dişini çıkarıyor galiba bir az huysuz o kadar:))Yoksa her şey yolunda tüm gün Baba,Dede diye bağırıyor..Öpdüm:)))
canim bilirsen ikimizde bakida yasayiriq.men BDU muellmeyem,o ise telebe.mene ozelden bugun imtahani oldugunu yazmisdi.men de goruselim ugurlar dileyim dedim.BDU heyetinde bugun gorusduk ayaq ustu.masallah cok gozel qizdir.nece tesevvur edirdimse ele gordum.insallah senle de goruserik,inan semimi deyirem cox isterem.men gencede olacam yayda,ama sentyabir ortasi bakida olacam.oz aramizdir yemekleri cox gozel pisirirem.sene boyuk zevkle dolma pisirerem.gelsen xeber ele tel nomremi verim xeberleselim gulcum
canim bilirsen ikimizde bakida yasayiriq.men BDU muellmeyem,o ise telebe.mene ozelden bugun imtahani oldugunu yazmisdi.men de goruselim ugurlar dileyim dedim.BDU heyetinde bugun gorusduk ayaq ustu.masallah cok gozel qizdir.nece tesevvur edirdimse ele gordum.insallah senle de goruserik,inan semimi deyirem cox isterem.men gencede olacam yayda,ama sentyabir ortasi bakida olacam.oz aramizdir yemekleri cox gozel pisirirem.sene boyuk zevkle dolma pisirerem.gelsen xeber ele tel nomremi verim xeberleselim gulcum
fidancim bu arada qisa bir not menim artiq bir sevgilim yoxdur.ne azeri ne turk :)
qizlar bu arada ne vaxtdi kalipsodan ve mehinbanu abladan xeber yoxdu,hardadilar neye baslari qarisib bizi unudublar,bak simdi ben merak ederim bunu?ama biz sizi cok ozledik,gelin artik
Merhaba canım..Demek artık sevgilin yok.neden küsdünüz mü?Belki barşırsın..Ama tabi bitdi diyorsan bitdi demek.İlk okuduğumda üzüldüm ama sonra düşündüm..Her şeyin hayırlısı.Demek hayırlı deyilmiş.Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle davran.Bu hayatda hiç kimse için hayatını kurma.
Bu arada bana ne ben ağustosta gelecem.Dolma istiyorum.hiç bi yere gitmiyorsun:)))şaka.Hmm bu arada belki ben Genceğe geldim uçakla ordan da baküye.Burdan Genceğe uçak daha ucuz.olsun gencede yerim dolmalarından:)))
Bi şey sorcam canım.Genceden baküye her saat uçak var mı?yani gelibde gencede kalmayalım yolda cocukla...Birde uçak bileti fiyatı ne kadar.genceden baküye?:)))biliyorum çok şey sordum..ne yapıyım çenem düştü:)sonunda işten kovacaklar beni.:)))
Fidancım azra için yazdıkların için de sağ ol canım.....
aaaaaaaaaaa o ne demekdir?ne olub?daha dogrusu ne oldu bele?qeti danisdigina gore nese ciddi bir seydi yeqin,yoxsa nece gundur kefini olmamasi onunla baglidir,men sorusmusdum axi demisdin yox o deyil,bes onda ne olub?yaxsi cox geldim ustune deyesen sen nece isteyirsen ele olsun ama bir az daha aciq yazsaydin belke nese deye bilerdim daha fazla bir sey bilmediyim ucun cox danisa bilmeyecem,ne ise canin sag olsun demekden basqa elimden bir sey gelmir,sagliq olsun qalan her sey duzeler,hec canini sixma canim menim her sey konlunce olsun allah ureyine gore verer insallah,ozune yaxsi bax,opurem seni coxlu coxlu.
Geldim,geldim... Ben de sizleri özledim. Bu aralar moralim o kadar kötü ki,pc önünde oturamıyorum.Her şeyden sıkılıyorum.Hayatım alt-üst sanki... Hiç bişeyden zevk alamıyorum... Sadece yaşıyorum. Yani nefes alıyorum. Bazı olaylarla resmen savaşıyorum. Allahın kuvvetiyle inşallah başa çıkıcam herşeyle.
fidancim bu arada qisa bir not menim artiq bir sevgilim yoxdur.ne azeri ne turk :)