Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

salam xabimlar.gulcum masallah baya yazmissin.gec gec gelince boyle oluyor dimi :) dedigin her seye katiliyorum .bu arada ben bugun fidanla orusdum :) catlayinnnnnnnnn,hehehe :) haminizi opdummmmmm

Merhaba canım.Nasıl yani görüşdüm..nerde buldunuz bir biriniz
ya bende istiyorum görmek herkesi:)))hiç olmazsa resminizi koyun kız:)))ağustosta inşallah geliyorum azerbaycana beni de gör:))))bana ne bana ne ...yarpak dolması isterim ona göre....

canim bilirsen ikimizde bakida yasayiriq.men BDU muellmeyem,o ise telebe.mene ozelden bugun imtahani oldugunu yazmisdi.men de goruselim ugurlar dileyim dedim.BDU heyetinde bugun gorusduk ayaq ustu.masallah cok gozel qizdir.nece tesevvur edirdimse ele gordum.insallah senle de goruserik,inan semimi deyirem cox isterem.men gencede olacam yayda,ama sentyabir ortasi bakida olacam.oz aramizdir yemekleri cox gozel pisirirem.sene boyuk zevkle dolma pisirerem.gelsen xeber ele tel nomremi verim xeberleselim gulcum

annemde bende turkle evlıyık sende mı turkle evlisın?a.s.

yox canim men azeri ile evliyem ve azerbaycanda yasayiram,sene qisa melulat verim,menden baska digerlerin turkle evlidir,missin de sevgili turkdur,yeni turklerle hec bir elaqesi olmayan bir menen ama onlari cox sevdiyim ucun girmeye basladim bura ve sonra da canim hemyerlilerimi tapdim burda.

sag ol canim komplimentine gore,cox heyacanliydim seninle gorusende eve gelmisem yoldasim sorusur ki gorusduz?ne danisdiniz?deyirem ne bilim hec yadimda deyil.cox sevindim seni gormeyime,dogurdan burdan danismaq ayri ama burda danisdigin adamlari uzbeuz gorende adam qeribe olur,bilmirem sen nece fikirlesirsen,ama men seni gorenden sonra o biri dostlarimin uzunu merak etmeye basladim,onlari da gore bilse idim yaxsi olardi,insallah bir gun onlarla da goruserik.

sabahiniz xeyir xanimlarrrrrrr.sen de cox sagol fidancim gorusmek teklifimi qebul etdiyin ucun.nece gozleyirdimse ele idin sen de :) cox semimi ve gozel.insallah imtahanlarini vere en qisa zamanda diplomunu alarsan eline.men de snei gorende heyecanlandim biraz :) heqiqeten bir muddetdir danisdigin insani gormek lezzet edir.gulu,azerini ve diger yoldaslari da gormek isterim,insallah goruserik hamimiz.bu arada fidan yoldasin masallah meni bildiyine gore demek muasir insandir.cox sanslisan :) ona da menden salamlar deyersen.opdummmmmmmm

fidancim bu arada qisa bir not menim artiq bir sevgilim yoxdur.ne azeri ne turk :)

Merhaba canım..Demek artık sevgilin yok.neden küsdünüz mü?Belki barşırsın..Ama tabi bitdi diyorsan bitdi demek.İlk okuduğumda üzüldüm ama sonra düşündüm..Her şeyin hayırlısı.Demek hayırlı deyilmiş.Sen nasıl mutlu oluyorsan öyle davran.Bu hayatda hiç kimse için hayatını kurma.

Bu arada bana ne ben ağustosta gelecem.Dolma istiyorum.hiç bi yere gitmiyorsun:)))şaka.Hmm bu arada belki ben Genceğe geldim uçakla ordan da baküye.Burdan Genceğe uçak daha ucuz.olsun gencede yerim dolmalarından:)))

Bi şey sorcam canım.Genceden baküye her saat uçak var mı?yani gelibde gencede kalmayalım yolda cocukla...Birde uçak bileti fiyatı ne kadar.genceden baküye?:)))biliyorum çok şey sordum..ne yapıyım çenem düştü:)sonunda işten kovacaklar beni.:)))

Fidancım azra için yazdıkların için de sağ ol canım.....

fidancim bu arada qisa bir not menim artiq bir sevgilim yoxdur.ne azeri ne turk :)

aaaaaaaaaaa o ne demekdir?ne olub?daha dogrusu ne oldu bele?qeti danisdigina gore nese ciddi bir seydi yeqin,yoxsa nece gundur kefini olmamasi onunla baglidir,men sorusmusdum axi demisdin yox o deyil,bes onda ne olub?yaxsi cox geldim ustune deyesen sen nece isteyirsen ele olsun ama bir az daha aciq yazsaydin belke nese deye bilerdim daha fazla bir sey bilmediyim ucun cox danisa bilmeyecem,ne ise canin sag olsun demekden basqa elimden bir sey gelmir,sagliq olsun qalan her sey duzeler,hec canini sixma canim menim her sey konlunce olsun allah ureyine gore verer insallah,ozune yaxsi bax,opurem seni coxlu coxlu.

qizlar bu arada ne vaxtdi kalipsodan ve mehinbanu abladan xeber yoxdu,hardadilar neye baslari qarisib bizi unudublar,bak simdi ben merak ederim bunu?ama biz sizi cok ozledik,gelin artik

qizlar bu arada ne vaxtdi kalipsodan ve mehinbanu abladan xeber yoxdu,hardadilar neye baslari qarisib bizi unudublar,bak simdi ben merak ederim bunu?ama biz sizi cok ozledik,gelin artik

Geldim,geldim... Ben de sizleri özledim. Bu aralar moralim o kadar kötü ki,pc önünde oturamıyorum.Her şeyden sıkılıyorum.Hayatım alt-üst sanki... Hiç bişeyden zevk alamıyorum... Sadece yaşıyorum. Yani nefes alıyorum. Bazı olaylarla resmen savaşıyorum. Allahın kuvvetiyle inşallah başa çıkıcam herşeyle.

Merhaba mehinbanu hoş geldin.neden ne oldu canım niye bu kadar üzgünsün?yardım edebileceğimiz bi şey varsa söyle canım

salam gulcum.maraqlandigin ve dediyin xos sozler ucun cox sagol.dediklerine tamamile qatiliram.heyatda ne olursa yaxsiliga dogru olduguna eminem.duzdur insanin cani yandigi anda onu anlamaqda cetinlik cekir.beyin bunlari desede qelb basqa soz deyir.ama neyseeeeeee.herhalde bele olmasi daha yaxsiymis.heyat davam edir
bu arada men bildiyim gence baki arasi her gun ucus yoxdur.elimden geldiyi qeder saatini gununu ve qiymetini oyrener sene deyerem.bu arada yeterki sen gel men sene dolma da pisirerem,plovda pisirerem.bilrisen gencelilerin sufresi gozel olur yerimseniben hem teyyare ucmasa sen gel bizde qalarsan ondan asan ne var ki.teki sen gel.gencede bir bacin oldugunu unutma.cox semimi deyirem

offffffff fidandim of.vallah deyilesi cox soz var bir o qeder de hec soz yoxdur.ne deyim nece deyim hec bilmirem.beli tamamile qerarim ciddidir,ayrildim.bitirdim artiq onla iliskimi.mene yalan deyen o sexs idi.heckimin tahmin edemeyeceyi qeder pis idim.beynimde heyata insanlara dair ne varsa alt ust olmusdu.mene universitet mezunu oldugunu demisdi ama yalan olduhgunu oyrendim.kim bilir basqa neler yalan idi.cox inad etdi ayrilmamaq ucun,niyetinin ciddi oldugunu icaze verdiyim anda elci gondereceyini fikrinin ciddi oldugunu ispatlamak istediyini dedi ama icim cokdu.cox incidim o yuzden qebul etmedim.niye mene demedin deyirsen basa dus meni nolar,o an beli yalan danisan odur desem tebii ki sorusacaqdiniz niye ne oldu deye.o an bu barede danismaga ozumu hazir hiss etmediyim ucun demedim.incime nolar gozel bacim .sadece o defter yandirdim kulu ruzgara savurdum onu bilin yeter

mehin ablaaaaaaaa.senin neyin var canim ya :bbo: cox qeribedir vallahi bu aralar,yeni texminen 10-15 gundur kime sorussam mutleq derd yanir.haminin problemi var,hali kefi yoxdur.hami sikayet edir men qarisiq.ne qeribedir ?!kafamçokkarıştı neyin var ablacim.bizle paylas icin rahatlasin

Keşke anlata bilsem... Misscim, sana kısaca böyle söylim: Hayatta herşey yalan. hele yalanı yıllar sonra yakaladığında daha da kötü oluyor. Sorumlu olduğun şeyler seni çevrelemişse,bu yalana tepki göstermen daha da zor oluyor.İnan bana. Şükür et ki, bu iş fazla uzamadan yalanlar ortaya çıkmış. Her kötü şeyde bir hayır var,mutlaka.

Keşke anlata bilsem... Misscim, sana kısaca böyle söylim: Hayatta herşey yalan. hele yalanı yıllar sonra yakaladığında daha da kötü oluyor. Sorumlu olduğun şeyler seni çevrelemişse,bu yalana tepki göstermen daha da zor oluyor.İnan bana. Şükür et ki, bu iş fazla uzamadan yalanlar ortaya çıkmış. Her kötü şeyde bir hayır var,mutlaka.

offffffffffffffffffffffff mehin abla of.inan icim tukenmis vaziyyetde.diyecem sozum de tukendi.keske yardim ede bilseydim,ama kendime faydam yok ki benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…