Azerbaycan Paylasim Alani (Tanisma)

selam bir daha burdakı her kese. hamınız ucun darıxıram. Sankı bir aile gibisiz.
hmm niye men girende kımse yok burda. Şefa kızım hadi gel. kusdunmu gercekden.
Sen evlen gorecem seni. ne yapalım. zamanımız olmuyo sık sık uğramaya. Bu arada cok az kaldıdimi isteklının gelmesıne. cok heyacanlı gunler yaşayırsan herhalde. bizimle paylaşırsın İnşallah hoş heberlerını beklıyorum.

IYI AKSAMLAR AZERIN BACI.NE BILIM BIR ARA KUSMUSDUM.GELIRDIM YAZIRDIM HEC KIM YANIT VERMIRDI DEYE INCIMISDIM.BELKE DE HAKLISAN EVLI OLANDA BEKARIN OZGURLUYU OLMUR.AMMA NE BILIM OZUMU COK TENHA HISS EDIREM.TEK DOSTUM SIZLER QALDINIZ.SIZLERI DE GOREMEYINCE PIS OLMUSDUM senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

aaaaaaaaaa KK degismis.garip olmus.esiki daha sicak simdisi daha moderrn.hangisini begendiniz kizlar?

merhaba AYDIN hos geldiniz aramiza.insallah iyi arkadaslik kurariz sizinle de.a.s.

merhaba hanimlarrrrrrrrrrrr.nerelerdesiniz yine? bu arada nergiz abla sen bizi tamamen unuttun ha.bulurum ben seni yine de merak etme :) bu arada cidden eski hali daha sicak,sekerdi sitenin ya bu ne boyle soguk duruyor

merhaba hanimlarrrrrrrrrrrr.nerelerdesiniz yine? bu arada nergiz abla sen bizi tamamen unuttun ha.bulurum ben seni yine de merak etme :) bu arada cidden eski hali daha sicak,sekerdi sitenin ya bu ne boyle soguk duruyor

:roflol: :roflol:

canım buralardayım ama sen çalışıyosun..her zaman giremiyosun heraldeŞeniz
Nasılsın?Varmı güzel haberleryerimseniben

merhaba nergiz ablacik.evet isler filan baya zamanimi aliyor.benim aksim da askerden geldi,onla konusuyorum oyle zaman geciyor.iyi haberler var ablam.ben kayin pederimle konusdum halen de konusuyorum suanda msn ile.beni sevdi :))))))))))))))))

Merhaba arkadaşlar...bende çalışıyorum o yüzden zaman bulub yazamıyorum fazla.Ama sizleri azerileri burda gördüm çok sevindim bir azeri olarak...Qurban olum Azerbaycanıma...Ahh çox darıxdım..İnşallah avgustda gedecem...1,5 yarım oldu getmirem...Hem qızımı mamamdan başqa heç kim görmeyib.Ne qeder pisdi qürbetde olmaq...:KK43:

salam gul azra.qizin nezerden saxlasin allah cooooooooooooooooooox sirindi.masallah masallah.senin ucun uzuldum ,bele hiss etmen cox pisdi.keske daha ureyince olardi heyat ama yaxsi terefden bax.allah saxlasin belke veteninde ama bedbext yasaya bilerdin.indi veten hesreti ceksen de xosbextlik hesreti cekmirsen.

kısslar biz galiba bakuye gelcez iş dolayısıyla bana biraz bilgi verin napılır nedilir detaylı bilgi alacagım bir internet adresi filanda yazarsanız cok sevinirim. kafam çok karısık cok yabancılık cekermiyim kocisin işi dolayısıyla gelcez bende calıscam desteginize ihtiyacım var

salam gul azra.qizin nezerden saxlasin allah cooooooooooooooooooox sirindi.masallah masallah.senin ucun uzuldum ,bele hiss etmen cox pisdi.keske daha ureyince olardi heyat ama yaxsi terefden bax.allah saxlasin belke veteninde ama bedbext yasaya bilerdin.indi veten hesreti ceksen de xosbextlik hesreti cekmirsen.

salam cnm.he maşallah bütün bebekler güzel.doğru deyşrsen qürbetdeyem ama xoşbextem.Allahıma şükürler olsun...Nerdeyse her gün danışıram mamagilnen ama yenede bezen deyirem kaş yoldaşımla orda yaşasaydıq...Ne bilimminsan xeste olanda en çoxda darıxır,heç kim yox diye...bu aralarda qrip oldumBelke ondan..Ama yenede her şey ela.burayıda çox seviem dostlarımı,eşimin akrabalarını..her neyse...

kısslar biz galiba bakuye gelcez iş dolayısıyla bana biraz bilgi verin napılır nedilir detaylı bilgi alacagım bir internet adresi filanda yazarsanız cok sevinirim. kafam çok karısık cok yabancılık cekermiyim kocisin işi dolayısıyla gelcez bende calıscam desteginize ihtiyacım var

merhaba stella.hos geldin aramiza.insallah bakuye de hos gelirsin.inan buralari cok seviceksin,burda o kadar turk varki yabancilik asla cekmezsin.memleketimiz cok guzeldir ovunmek gibi olmasin:teytey: seni neyi merak ediyorsun onu tam olarak de seve seve yardimci oluruz ne demek.yeterki buralarda yabancilik cekmeyesin

gul azracim gercekden allah nazardan saklasin cok tatli bebisin var.allahim guzel yazilar yazsin,ailesine yarasir genc kiz olsun.mutlu olmana cok sevindim.biliyor musun benim yasamak istedigim,askimla evlenip senin gibi ailemle mutlu mutlu gorusecegim hayat istiyorum.bunun icin dua ediyorum hep.bana bak sukur et haline :) benim yasamak icin cirpindigim hayati sen yasiyorsun allah dedigim gibi nazardan saklasin.insallah hep ama hep mutlu olur seven insanlari heveslendirir,aska inancini artirirsiniz.askim diye kedisine kopegine deyip aski kucumseyenlere de ders olursunuz.darisi basima ne deyim:) opdum tatli bebisi

gul azracim gercekden allah nazardan saklasin cok tatli bebisin var.allahim guzel yazilar yazsin,ailesine yarasir genc kiz olsun.mutlu olmana cok sevindim.biliyor musun benim yasamak istedigim,askimla evlenip senin gibi ailemle mutlu mutlu gorusecegim hayat istiyorum.bunun icin dua ediyorum hep.bana bak sukur et haline :) benim yasamak icin cirpindigim hayati sen yasiyorsun allah dedigim gibi nazardan saklasin.insallah hep ama hep mutlu olur seven insanlari heveslendirir,aska inancini artirirsiniz.askim diye kedisine kopegine deyip aski kucumseyenlere de ders olursunuz.darisi basima ne deyim:) opdum tatli bebisi

Darısı başına senin de canımŞeniz
Senin için duacıyıma.s

Darısı başına senin de canımŞeniz
Senin için duacıyıma.s

selam ablalarin en tatlisi.allah razi olsun ablacim ya.allahim insallah dualarimizi duyar hepimizin.vallahi tumgun dua ediyorum allahim yardim et bana diye.artik bicak kemige dayandi.zaman geldi konuyu babama acmak gerek.nasil edeyim hic bilmiyorum.redd etmesinden cok korktugum icin cesaret edemiyorum.dua etmeyi unutma benim icin ablacim.seni seviyorum opdum cooooook a.s.

İnşallah canım..darısı senin başına...ben eşimle evlenirken kimse istemedi...azeri değil diye ama ben her kesi boş verdim ve evlendim..allahıma şükürler olsun allah beni pişman etmedi..Şimdi ama herkes iyiki de dinlememişsin zamanında diyorlar..Bazen inandığın şeyin arkasınca gideceksin..annen baban hayır desede...tabi bide kısmetin neyse o..ben ona çok inanırım.Ve bi şeyi kalben iste o olur...eşime ilk günki gibi aşığım hatta ondan bile fazlası..çnemli olan ikinizinde bir biriniz sevmeniz ve tabi dürüst olmanız...allah her kese mutlu aile nasip etsin.Amin..Bu arada ismim Gül...İnşşal bir gün o aşkın eşin olur..ve ondan eşin olarak bahs edersin..öptüm..

salam gul.cox sagol gozel sozlerin ucun.senin adina cox sevindim.bele bir birini seven vexosbext olan insanlari gordukce cox sevinirem.icimde umid artir.cox insan deyir ki sevgi bos seydi,sevib evlenenler xosbext olmur.men bunun eleyhineyem.mence dogru sevgiden soz gedirse allah nezerden saxlasin sizinki kimi gozel evlilikler olur.darisi basima insallah.men de cox sevirem sevgilimi.hele o meni dusunduyumden de cox sevirmis.meni itirmemek icin nece yoz yasi dokdu anlatamam.neyse gulcum siz nece yola getirdiniz valideyinlerinizi.taktik versene,cok ihtiyacim var yaaaaaaaaaa:KK43:

salam gul.cox sagol gozel sozlerin ucun.senin adina cox sevindim.bele bir birini seven vexosbext olan insanlari gordukce cox sevinirem.icimde umid artir.cox insan deyir ki sevgi bos seydi,sevib evlenenler xosbext olmur.men bunun eleyhineyem.mence dogru sevgiden soz gedirse allah nezerden saxlasin sizinki kimi gozel evlilikler olur.darisi basima insallah.men de cox sevirem sevgilimi.hele o meni dusunduyumden de cox sevirmis.meni itirmemek icin nece yoz yasi dokdu anlatamam.neyse gulcum siz nece yola getirdiniz valideyinlerinizi.taktik versene,cok ihtiyacim var yaaaaaaaaaa:KK43:

Cnm benim sen her kesi boş ver kendine bak ve sevdiğine...ben maalesef ailemi ikna edemedim ve eşim kaçırdı beni:)))) ama ailem aff etdi ve şu an eşimi benden daha çok seviyorlar....

her şey kısmet....her şeyin hayırlısı....:))))

Ben Turkiyedeyim Azerbaycanda olsaydim yardımcı olurdum kardeşim. Ama inaniyorumki yabançılık çekmiyeceksiniz. Ve eminim ki, Azerbaycanı seveceksin. İçin rahat olsun canım biz azeriler turkleri cok severiz.

X