Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy masallah masallah cok yakısmıssınız bayıldım fotolara Allah bozmasın mutlulugunuzu saglıgınızı bir yastıkta kocayın inşş :)
darısı biz bekarlara inşşş
Süper fotoğraflar, rabbim nazarlardan saklasın sizi
Bu arada hepimizin isminin silindiğine çok sevindim canım, eline koluna, ayağına sağlık :1hug:
Allah omur boyu mesut etsin insallah, cok guzel yakismissiniz, ikinizde harikasiniz masallahhhhh !!!
canım yaaa Allah nazarlardan saklasın..bu ne güzellik.. gelinliğin ,sen ,eşin tam bi uyum içerisinde..dilerim çok mutlu olursunuz :1hug: darısı başımıza ..bu arada siyah beyaz resim bomba olmuş
gerçekten çok hoş canım.
gelinliğine ve sondaki fotoğrafa bittim :))
Evlendin , tavsiye ediyosun hııı , çok hoş :içelim:
Allah bir yastıkta kocatsın, bir ömür boyu mutluluklar dilerim:1hug:
ya böyle dış mekan çekimi pahalı oluyor mu nasılki ve bizim burda var mı acaba kafamçokkarıştı
süper gerçekten topikteki en güzel resimlerden
bi de setin çok yakışmış nasıl bi şey o
Allah ömür boyu mutlu etsin
Fotoğraflarınız çok güzel
Allah mesut etsin çok yakışmışsınız birbirinize Ayrıca gelinligin süper.
canımm çokk yakışıyosunuzz maşallah .ALLAHım bir ömür sağlık mutluluk huzur versin inşallah tabi siizn istediğiniz bir zamandada bebiş (ler):) çok güzel olmussun fotolarda cok guzell keyıfle baktım eşınde cok hos bır damat olmus :) ALLAH ım nazarlardan saklasın sizi bir an bile pişman olmayın inşallah bir ömür mutluluklar
bişe sorabilirmiyim abes olmaz dimi bana garip geldi eşiniz sizden küçük sanırım siz daha büyüksünüz resimde öle çıkmış
Çokk tatlı çokk samimisin, okurken pozitif elektrik aldım, coşkuyla yazmışsın :1hug:
İnşallah daha iyileri seni bulur, inşallah güzel yüreğin güzel bir yürekle buluşur canım a.s.
canım çok teşekkür ederim yüreğim güzel bir yürekle buluştu çok şükür ama daha kavuşamadı inşallah ALLAH ım bizede nasip eder tabi tüm isteyenlerede
Çok sevindim opuyorumnanaktan Allah ayırmasın o zaman