• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yaaa Allah nazarlardan saklasın..bu ne güzellik.. gelinliğin ,sen ,eşin tam bi uyum içerisinde..dilerim çok mutlu olursunuz :1hug: darısı başımıza ..bu arada siyah beyaz resim bomba olmuş

Allah omur boyu mesut etsin insallah, cok guzel yakismissiniz, ikinizde harikasiniz masallahhhhh !!!

Süper fotoğraflar, rabbim nazarlardan saklasın sizi :nazar:

Bu arada hepimizin isminin silindiğine çok sevindim canım, eline koluna, ayağına sağlık :1hug:

ayyy masallah masallah cok yakısmıssınız bayıldım fotolara Allah bozmasın mutlulugunuzu saglıgınızı bir yastıkta kocayın inşş :)
darısı biz bekarlara inşşş :p

ayyy masallah masallah cok yakısmıssınız bayıldım fotolara Allah bozmasın mutlulugunuzu saglıgınızı bir yastıkta kocayın inşş :)
darısı biz bekarlara inşşş :p

Süper fotoğraflar, rabbim nazarlardan saklasın sizi :nazar:

Bu arada hepimizin isminin silindiğine çok sevindim canım, eline koluna, ayağına sağlık :1hug:

Allah omur boyu mesut etsin insallah, cok guzel yakismissiniz, ikinizde harikasiniz masallahhhhh !!!

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

canım yaaa Allah nazarlardan saklasın..bu ne güzellik.. gelinliğin ,sen ,eşin tam bi uyum içerisinde..dilerim çok mutlu olursunuz :1hug: darısı başımıza ..bu arada siyah beyaz resim bomba olmuş

gerçekten çok hoş canım.
gelinliğine ve sondaki fotoğrafa bittim :))

Hepinizi öpüyorum, samimi yorumlar için teşekkür ederim a.s.Darısı tüm bekarların başına, daha iyisi sizlerin olsun arkadaşlar..

ya böyle dış mekan çekimi pahalı oluyor mu nasılki ve bizim burda var mı acaba kafamçokkarıştı

süper gerçekten topikteki en güzel resimlerden

Evlendin , tavsiye ediyosun hııı , çok hoş :içelim:

Allah bir yastıkta kocatsın, bir ömür boyu mutluluklar dilerim:1hug:

Evlendin , tavsiye ediyosun hııı , çok hoş :içelim:

Allah bir yastıkta kocatsın, bir ömür boyu mutluluklar dilerim:1hug:

Evet, şu an tavsiye ediyorum, ilerisini bilemem, hayırlısı...
Teşekkür ederim mutluluk dileğiniz için.

ya böyle dış mekan çekimi pahalı oluyor mu nasılki ve bizim burda var mı acaba kafamçokkarıştı

süper gerçekten topikteki en güzel resimlerden

bi de setin çok yakışmış nasıl bi şey o

Canım öncelikle utanarak teşekkür ediyorum :kedi: Dış çekim normalde pahalı oluyor, ama bulduğumuz fotoğrafçı dış çekim ve iç çekimi aynı fiyata yapıyordu.Sen de araştırırsan bulabilirsin..Set 30liralık birşey, hiçbirşeyde pahalıya kaçmadım, pişman da olmadım kaydirigubbakcemile3

Allah ömür boyu mutlu etsin
Fotoğraflarınız çok güzel

Allah mesut etsin çok yakışmışsınız birbirinize Ayrıca gelinligin süper.

Çok teşekkür ederim seyra ve ılgıns, sağolun a.s.

canımm çokk yakışıyosunuzz maşallah .ALLAHım bir ömür sağlık mutluluk huzur versin inşallah tabi siizn istediğiniz bir zamandada bebiş (ler):) çok güzel olmussun fotolarda cok guzell keyıfle baktım eşınde cok hos bır damat olmus :) ALLAH ım nazarlardan saklasın sizi bir an bile pişman olmayın inşallah bir ömür mutluluklar

bişe sorabilirmiyim abes olmaz dimi bana garip geldi eşiniz sizden küçük sanırım siz daha büyüksünüz resimde öle çıkmış

canımm çokk yakışıyosunuzz maşallah .ALLAHım bir ömür sağlık mutluluk huzur versin inşallah tabi siizn istediğiniz bir zamandada bebiş (ler):) çok güzel olmussun fotolarda cok guzell keyıfle baktım eşınde cok hos bır damat olmus :) ALLAH ım nazarlardan saklasın sizi bir an bile pişman olmayın inşallah bir ömür mutluluklar

Çokk tatlı çokk samimisin, okurken pozitif elektrik aldım, coşkuyla yazmışsın :1hug:
İnşallah daha iyileri seni bulur, inşallah güzel yüreğin güzel bir yürekle buluşur canım a.s.

bişe sorabilirmiyim abes olmaz dimi bana garip geldi eşiniz sizden küçük sanırım siz daha büyüksünüz resimde öle çıkmış

Tabi neden abes olsun..Eşim benden 1 yaş küçük, o 84 temmuz, ben 83 aralık.Ama ben erken çökmüşüm herhalde akannehir

Çokk tatlı çokk samimisin, okurken pozitif elektrik aldım, coşkuyla yazmışsın :1hug:
İnşallah daha iyileri seni bulur, inşallah güzel yüreğin güzel bir yürekle buluşur canım a.s.

canım çok teşekkür ederim yüreğim güzel bir yürekle buluştu çok şükür ama daha kavuşamadı inşallah ALLAH ım bizede nasip eder tabi tüm isteyenlerede

Back