• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

çok hoş olmuşsun canım
Eşinlede çok yakışmsınız
Saç Rengin makyajın saçın gelinliğin hepsi birbirinden güzel
Mutluluğunuz Daim olur İnşallah

Allah mesut bahtiyar etsin canım...ben de Samsundanım...resimlerin çok güzel çıkmış yerleri hemen tanıdım..ilk başta sevgi gölünün orda çekinmişiniz sonra Amisos tepesinde ama düğün salonunu çıkaramadımkaydirigubbakcemile3Bir ömür boyu mutluluklar...

çok güzel bir gelin olmuşsunuz eşinizlede çok yakışmışsınız allah ömür boyu mutlu olabilmeyi nasip etsin :nazar:

Siz eşiniz ve resimleriniz muhteşem görünüyor cnm.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Antalya dan Sevgiler

ALLAH mesut etsin mutlulugnuz daim olsun ... bende dış çekim fotolara bayılıyorum mekan neresiydi nerde çektirdiniz çok güzel

ömür boyu mutluluklar.....

mutluluklar dilerim canım..

tTebrik ederim çok güzle olmuşşun bayıldım özellikle topuzuna ve tokanaa tebriklerrrrrrrr
:nazar::nazar::nazar:

bir omur bir yastikta kocayin bir degil bin omur mutlu olmaniz dilegiyle

Çok tatlısınız ikinizde :nazar::nazar:
Allah bir ömür boyu mutlu etsin :nazar::nazar:

çok hoş olmuşsun canım
Eşinlede çok yakışmsınız
Saç Rengin makyajın saçın gelinliğin hepsi birbirinden güzel
Mutluluğunuz Daim olur İnşallah

Allah mesut bahtiyar etsin canım...ben de Samsundanım...resimlerin çok güzel çıkmış yerleri hemen tanıdım..ilk başta sevgi gölünün orda çekinmişiniz sonra Amisos tepesinde ama düğün salonunu çıkaramadımkaydirigubbakcemile3Bir ömür boyu mutluluklar...

çok güzel bir gelin olmuşsunuz eşinizlede çok yakışmışsınız allah ömür boyu mutlu olabilmeyi nasip etsin :nazar:

cnm maşallah allah nazarlardan saklasın

tebrik ederim canım. mutluluklar dilerm...

mutluluklar cnnmm

tebrik ederim allah mutlu etsin çok güsel görünüyorsunuzz

ba-yıl-dım :lepi:
mutluluklar dilerim cnm resimler gelnlik sen süperr :)))

Hepinize tek tek teşekkür ederim, ne kadar içten, ne kadar samimisiniz opuyorumnanaktan

nnurayy nazar boncuğu hediyen için ayrıca teşekkür ederim, çok tatlısın :1hug:

mutluluklar dılıyorum ...

Eklentiler

• $images.jpg
    $images.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 72
çok güzel gelin olmuşsun. çok yakışmışsınız. pozlarınızda çok güzel. mutluluk yüzünüzden okunuyo. daha ne olsun.
Allah bir yastıkta kocatsın

son fotoğraf harika. kesinlikle salona ya da yatak odasına layık bir fotoğraf :) Buarada her fotoğraftan da aşk fışkırıyor :)
Ömür boyu mutluluklar dilerim.

son fotoğraf harika. kesinlikle salona ya da yatak odasına layık bir fotoğraf :) Buarada her fotoğraftan da aşk fışkırıyor :)
Ömür boyu mutluluklar dilerim.

:))) Çok içten çok sıcaksın, beni mutlu ettin birden teşekkür ederim a.s.
Son fotoğrafın büyüğü yatak odama hazırlanıyor :dance:

Canım tebrık ederım
ılk basta soylıyım gelınlıkgın hayalımdekı gelınlık ıns bı gun banada sevdıgım ınsanla gıymek nasıp olur
cok yakısıyorsunuz esınle maşallah sıze :nazar:
ömür boyu mutluluklar

Canımmm, inşallah sevdiğin insanla olursun, tez zamanda opuyorumnanaktan

herşey çok güzel görünüoo ömür boyu mutluluklarrrr :nazar:

Back