• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

Kızlar hepiniz çok çok sağolun, benim bu iyi dileklerle sırtım yere gelmes valla :1hug:

Canım maşallah çok yakışmışsınız allah bir ömür huzurunuzu bozmasın...................

Allah bir ömür boyu gülen yüzünüzü soldurtmasın.

Çok yakışmışsınız canım.Mutluluklar..

Hemşeriymişiz.:1closedeyes:Tebrik ederim.Allah bir yastıkta kocatsın.Amisos'da resim çektirmişsiniz.Yazın biz gittiğimizde de çekim vardı.Demekki favori mekan orası.Gerçekten manzarası enfes.

resimlerde sizde muhteşemsiniz,allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah

canım cok guzel olmussun valla bayıldım ya...
ve cok yakısmıssınız...resımler hersey harıka
bı yastıkta kocayın ınsallah cok mutluluklar dılıyorum hersey hep guzel gonlunce olsun...
vee bzım ısımlerde sılınmıs :))) hadı hayrlısı:)))))))

Etiketleri Düzenle Etiketler
ısım, azelya, azelya55, bayıldım, beğenmedim pek, dans, düğün, eh idare, güzel gelin, gelin, gelinlik, kına, makyaj, muthıs, nıkah, resimlerim, saç, samsunda gelin, sarı gelin

kaydirigubbakcemile3 etiketlere bayıldım kıslar sağolun :))

ayy masallah cnm ne kadr güzelsınız öle
cok yakışmışsınız
:nazar: gelınlığınde cok hoş damatt beyde cok hoş olmuş
resımler muthışş
Rabbım ayırmasın mutluluklar

Canım çok yakışmışsınız gelinliğin harika gerçekten herşey çok güzel bir ömür boyu mutluluklar dilerim.

canım Allah bir ömür mutlu etsin.çok yakışmışsınız.
merak ettim.sorularıma geçiyorum:
1:kuaförün kimdi?
2:düğünü nerde yaptınız?
3:gelinliğine bayıldım yasemin içi soruyorum nereye ve kaça yaptırdınız?
4:düğün fotolarını nerde kime çektirdiniz?
:)

canım Allah bir ömür mutlu etsin.çok yakışmışsınız.
merak ettim.sorularıma geçiyorum:
1:kuaförün kimdi?
2:düğünü nerde yaptınız?
3:gelinliğine bayıldım yasemin içi soruyorum nereye ve kaça yaptırdınız?
4:düğün fotolarını nerde kime çektirdiniz?
:)

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Hemen cevaplara geçiyorum;
Kuaför bulvarda işbankasının yanında "ars.ru.zi" adı..Bazen adını ben bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Düğünü çiftlik Zali de yaptık biz.Bizim düğüne gelenler toplam 90 kişiydi.Bizim sayımıza en uygun yer olarakta orasını bulduk.
Gelinlik hazır, bilinen bir markası yok mecidiyeden aldım, öle milyar felan da değil sırnaşık şey
Düğün fotoğraflarını da Foto Yuvam'a çektirdik, resimlerimizi amisos ve sevgi gölünde çekti.
Fotoğrafçımız da fiyat olarak çok uygundu.

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Hemen cevaplara geçiyorum;
Kuaför bulvarda işbankasının yanında "ars.ru.zi" adı..Bazen adını ben bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Düğünü çiftlik Zali de yaptık biz.Bizim düğüne gelenler toplam 90 kişiydi.Bizim sayımıza en uygun yer olarakta orasını bulduk.
Gelinlik hazır, bilinen bir markası yok mecidiyeden aldım, öle milyar felan da değil sırnaşık şey
Düğün fotoğraflarını da Foto Yuvam'a çektirdik, resimlerimizi amisos ve sevgi gölünde çekti.
Fotoğrafçımız da fiyat olarak çok uygundu.

süper:lepi::nazar:
yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diyosundelikafadulden

Back