• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

ayy masallah cnm ne kadr güzelsınız öle
cok yakışmışsınız
:nazar: gelınlığınde cok hoş damatt beyde cok hoş olmuş
resımler muthışş
Rabbım ayırmasın mutluluklar

tebrik ederim ömür boyu mutluluklar dilerim çok güzel bi gelin olmuşsun azelya

bir ömür boyu mutluluklar dilerim canimopuyorumnanaktan

Çok teşekkür ederim hepinize kızlar a.s. Böcük en yakın zamanda seni de gelin olarak görmek üzere sırnaşık şey

hem sevgi gölüne hem amisos tepesine hemde düğüne nası yetiştin valla tebrıkler
çokda guzel olmuşsun
mutluluklar dilerim

ne güzel pozlar allahim.. cok cok mutlu olursunuz insallah..fotograflar cok romantik :nazar: sizde cok güzel olmusunuz..

fotograflar nerde cekildi.. benim de dügünüm samsunda oldu

maşallah..
tatlım harıkasınn tek kelıme ıle uyum hersey super olmus bayılıyom abartısısz gelınlere
dılerım agzınızın tadı hıc bozulmaz hersey masal edasında ılerler..
bı omur senle olsun mutluluk yuvan hzuur bereketle doldun tatlım...

Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.Hemen cevaplara geçiyorum;
Kuaför bulvarda işbankasının yanında "ars.ru.zi" adı..Bazen adını ben bile unutuyorum kaydirigubbakcemile3
Düğünü çiftlik Zali de yaptık biz.Bizim düğüne gelenler toplam 90 kişiydi.Bizim sayımıza en uygun yer olarakta orasını bulduk.
Gelinlik hazır, bilinen bir markası yok mecidiyeden aldım, öle milyar felan da değil sırnaşık şey
Düğün fotoğraflarını da Foto Yuvam'a çektirdik, resimlerimizi amisos ve sevgi gölünde çekti.
Fotoğrafçımız da fiyat olarak çok uygundu.

himm buraya yazmisin zaten sengözlerimebaksanab

hem sevgi gölüne hem amisos tepesine hemde düğüne nası yetiştin valla tebrıkler
çokda guzel olmuşsun
mutluluklar dilerim

kaydirigubbakcemile3 bak bu hiç aklıma gelmemişti, harbi o kadar yere iyi yetişmişiz..
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için a.s.

ne güzel pozlar allahim.. cok cok mutlu olursunuz insallah..fotograflar cok romantik :nazar: sizde cok güzel olmusunuz..

fotograflar nerde cekildi.. benim de dügünüm samsunda oldu

Geç kalmışım cvp vermekle, ama görmüşsün neyse ki..
İçten dileklerin için çok teşekkür ederim, çok tatlısın opuyorumnanaktan

maşallah..
tatlım harıkasınn tek kelıme ıle uyum hersey super olmus bayılıyom abartısısz gelınlere
dılerım agzınızın tadı hıc bozulmaz hersey masal edasında ılerler..
bı omur senle olsun mutluluk yuvan hzuur bereketle doldun tatlım...

Kar cicim teşekkür ederim :1hug: ayakkabımdan silindin yakında senin düğününü görürüz inşallah :kedi:

Siz eşiniz ve resimleriniz muhteşem görünüyor cnm.Allah mutluluğunuzu daim etsin inşallah.Antalya dan Sevgiler

ALLAH mesut etsin mutlulugnuz daim olsun ... bende dış çekim fotolara bayılıyorum mekan neresiydi nerde çektirdiniz çok güzel

Back