• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aZeLYa55 Dn Resimlerim

çok şıksınız
tebrikler
fotografları kim çekti acaba
özel bi fotografçı mı?

Evet aynı soruyu bende sorcaktım.Sen benden fazla yaşa emi.Özel fotoğrafçı ise ne kadar ödediniz canım.Bende böyle doğal pozlar istiyorum kendini kasmadan çekilen.Süpersiniz maşallah:nazar::nazar:

gelinliğine bayıldım cok guzel ...

allah mesut etsin ...

çok şıksınız
tebrikler
fotografları kim çekti acaba
özel bi fotografçı mı?

Evet aynı soruyu bende sorcaktım.Sen benden fazla yaşa emi.Özel fotoğrafçı ise ne kadar ödediniz canım.Bende böyle doğal pozlar istiyorum kendini kasmadan çekilen.Süpersiniz maşallah:nazar::nazar:

Öncelikle çok teşekkür ederim kızlar, sağolun..
Fotoğrafları özel fotoğrafçı çekmedi..Artık çoğu fotoğrafçıda stüdyo çekimi dışında, bir de dış çekim yapıyorlar..Bazılarında fiyat farkı var bazılarında yok..
Bize çıkan fiyatı söyleyeyim belki yardımım dokunmuş olur;
Normalde dış çekim 10 poz albüm içerisinde + 1 büyük boy çerçeveli+1 ortaboy çerçeveli +1,5 saat düğün gecesi kamera çekimine 250 dedi oke dedik..
Ama bu bizim pozları 250 adet çektiler, içinden 10 tane seçin dediler çok zorlandık, sıkı bir anlaşmadan sonra 200 pozun bulunduğu cd ye de 200lira ödedik.Toplamda 450ye gelmiş oldu..
Ayrıca bu resimler çekilirken de bizi kameraya çektiler, resimleri almaya gittiğimizde onun da fiyatını sorcaz bir nevi anı o da kaydirigubbakcemile3

Allah ömür boyu sağlık-mutluluk versin inşallah..
Çok güzel olmuşsun canım,maşallah.
Fotoğraflar da harika

cok cici bici bi cift olmuşunuz
allah nazardan saklasın
mutluluklar

Allah ömür boyu sağlık-mutluluk versin inşallah..
Çok güzel olmuşsun canım,maşallah.
Fotoğraflar da harika

harikasınız tebrikler bir yastıkta kocayınopuyorumnanaktan:teytey:

üffff süper gelinligin çoktaiyi taşımışsın alla mesut etsinalkisalkisalkis

resimler ve pozlar harika

Çok teşekkür ederim, sağolun yorumlarınız için a.s.

çok hoş bir çift olmuşsunuz. gelinliğin, düğün mekanı, fotoğraflar hepsi çok şık.
ömür boyu mutluluklar dilerim.

çok güzel olmuşsun tatlım, çok da yakışmışsınız :nazar:
Rabbim bir ömür mutlu olmayı nasip etsin size :nazar:

aman da amann..gelinliğin çok hoşş,sen çooook güzelsiin =) damat bey de yakısıklı ve yakısmıssınız da,ayrıca pozlar da cok tatlıı...mutlu kalın cnm =)

Çok güzeller hepsiii :)
ömür boyu mutluluklaar Allah mesut etsin :):nazar:

mutluluğunuz daim olur işallah...

aman da amann..gelinliğin çok hoşş,sen çooook güzelsiin =) damat bey de yakısıklı ve yakısmıssınız da,ayrıca pozlar da cok tatlıı...mutlu kalın cnm =)

çok güzel olmuşsun tatlım, çok da yakışmışsınız :nazar:
Rabbim bir ömür mutlu olmayı nasip etsin size :nazar:

çok hoş bir çift olmuşsunuz. gelinliğin, düğün mekanı, fotoğraflar hepsi çok şık.
ömür boyu mutluluklar dilerim.

Hepiniz sağolun arkadaşlar, yorum yazan elleriniz dert görmesin a.s.a.s.

inanılmaz yakısmıssınız ve gelinliğinin modeli cok hoş:1rolleyes:
Allah bir yastıkta kocatsın
:nazar:

tebrik ederim güzel olmuşşun allah mutluluğunuzu hiç bozmasın
ama en güzelde canım samsunumun resimleri :((

Back