- 8 Ekim 2022
- 788
- 2.010
- 33
- Konu Sahibi itsgalatea
Muhtemelen ailenizdeki yaşantınız ile bu durum başlamış olabilir. Yani dikkatli harcayalım, mutevazi olalım şeklinde bir yaklaşımı var ise ailenizin bu size de yansımış ve şu anda devam ettiriyor olabilirsiniz. Sizin de yazdığınız gibi yüzükten bağımsız olarak hissettikleriniz için söylüyorum ben de.Ben aslında biraz da bu işin pskolojisindeyim herşeyde bunu yapıyorum kendime olan değerimle alakalı olabilir mi diye düşündüm sadece çünkü ezelden beri isteme huyum yok
Şu anda da erkek arkadaşınızın maaşı yine aynı şekilde çok yüksek olmadigi için siz de naif bir insan olduğunuz için yine anlayışlı bir insan olarak devam ediyorsunuz. Bir yandan da buna değer miyim değil miyim diye düşünmeyin, evlilik hazırlıkları sırasında her şeyi bir kere yapıyoruz kafası asıl belli seviye hatalı olan.
Herkes her daim kendi bütçesine göre bir şeyler alıyor. Evlilik bir seferlik diye bunun dışında çıkmaya çalışma ya da çıkmadığınız için kendinizi sorgulama kısmı işi karıştırıyor bana kalırsa. Yani normalde nasıl tepki veriyorsanız haklı olarak yine en başında aynı şekilde dusunmussunuz aslında. Bence doğru olan da bu.