yakamozzzzzz Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Haziran 2013 232 0 3 Temmuz 2013 Konu Sahibi Minikkelebk #101 Garra .!.: değilim sevgilim bile yok su an Genişletmek için tıkla... hımm anlamıştım zaten evli olsaydın böle söylemezdin bırak kocanı sevgilin bile olsa böle söylemezdin
Garra .!.: değilim sevgilim bile yok su an Genişletmek için tıkla... hımm anlamıştım zaten evli olsaydın böle söylemezdin bırak kocanı sevgilin bile olsa böle söylemezdin
wisdom01 Baslangic:92 hedef:75 Kayıtlı Üye 23 Haziran 2013 5.202 3.825 3 Temmuz 2013 Konu Sahibi Minikkelebk #102 yakamozzzzzz .!.: yok biraz önce yazmıştım cesminaza işte 20 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ilk çocuktu zaten sinirlerim bozuktu bide onun üzerine böle oldu bende dedimki kocama bu durumda aklına gele gele bumu geldi dedim haksızmıyım ama Genişletmek için tıkla... Hadi uzulme İns kisa surede hamile kalirsin
yakamozzzzzz .!.: yok biraz önce yazmıştım cesminaza işte 20 gün önce kimyasal gebelik yaşadım ilk çocuktu zaten sinirlerim bozuktu bide onun üzerine böle oldu bende dedimki kocama bu durumda aklına gele gele bumu geldi dedim haksızmıyım ama Genişletmek için tıkla... Hadi uzulme İns kisa surede hamile kalirsin