Az daha Bebeğimi kaybediyordum bıktım artık dayanamıyorum yeter..

Kadın düşük tehlikesi geçirmiş hastaneden eve gelmiş annemlere ne zaman gideceğiz diye sormuş
Bunu diyen adama ayilip bayilmalar işlemez çünkü bebek ve eşi umrunda değil
zaten kocaya bayılmayacak ki :KK53::KK53:
kaynana ya bayılacak ..
ama eşe de etkisi oluyor bir yerden sonra

İşte sadece aldatma, yalan, ihanet boşanma sebebi değil.
Bu da acı bir durum yani.
Ben okurken bile daraldım sen sürekli yaşıyorsun ne diyeyim ki.
İnsan eşiyle gezmek, dolaşmak baş başa kalmak ister.
sen hiç gitmeyelim de dememişsin ki hafta içi gidelim pazar bize kalsın demişsin.
Yazık vallahi eşin çok anlayışsız.

İşte sadece aldatma, yalan, ihanet boşanma sebebi değil.
Bu da acı bir durum yani.
Ben okurken bile daraldım sen sürekli yaşıyorsun ne diyeyim ki.
İnsan eşiyle gezmek, dolaşmak baş başa kalmak ister.
sen hiç gitmeyelim de dememişsin ki hafta içi gidelim pazar bize kalsın demişsin.
Yazık vallahi eşin çok anlayışsız.
cok pişmanım biliyorumusunz evlendiğime cok pişmanım yaktım hayatımı geleceğimi herşeyimi yaktım ben üstelik gtmylmde demedim onlar senin anan baban dedim gtcz ama ne olur hafta içi gdim ben eşimle gezmek istiyrm dolaşmak istiyorum dedim anlamadı anlamadı dayanamyrm ondan nefret edyrm artık su gözyaşlarımı onun için döküyorum bebegimle beni bu hale getirdi ya o yüzden cok üzülüyorum ona son bi mesaj attım gideceğim annemin evine anasına doysun bana çok gördüğü herşey onun olsun :KK43:

sabah yine çok kötü kavga ettik.. agzıma gelen herşeyi söyledim eşim düşün sene.. benimle gezdiğini bile diyemiyor anasına annemede anlattm herşeyi annem dellendi sabahtan beri ağlıyorum ve umrunda değil hala kendini savunmaya kalkıyor bana
Sebep ayni sanırım.
Ne dedi sen neler söyledin

Sebep ayni sanırım.
Ne dedi sen neler söyledin
sebeb yine aynı akşam zorla beni dolşamaya cıkardı..
anası aradı.. nerdesiniz napıyosunuz die evdeyiz oturuyoruz dedi yalan söyledi pişkin pişkin gelemedik dedi..
Eşimle geziyoruz canı sıkılmış değişiklik olsun bile diyemedi hemde gözümün içine baka baka cok zoruma gitti.. karısı ile gezdini dahi diyemiyor.
neden demedin dedimm.. bahane uydurdu bana..hiç mi pazar gitmycz dedi.. hafta içi gidiyoruz deidkçe üstüme geldi
ctesi akşam gidelim kalalım pazar dönelim sabah diyor hala ana ana ana pazar pazar pazar sabah patladım
anneme herşeyi anlattm annem cık gel drma dedi
anası için beni bebegini hiçe saydı o..
son birşey yazdm hala anamda anam diyorsan beni eşin olarak görmüyosan sil ben gidiyorum anandan senin olsun bana cok gördüğün pazar günleride senin olsun dedim :KK43: :KK43: ben artık katlanamıyorum :KK43: daha yeni hastaneden cıktm adam beni yine aynı hale getirdi bebegini hiçe saydı allah kahretsn :KK43:

sebeb yine aynı akşam zorla beni dolşamaya cıkardı..
anası aradı.. nerdesiniz napıyosunuz die evdeyiz oturuyoruz dedi yalan söyledi pişkin pişkin gelemedik dedi..
Eşimle geziyoruz canı sıkılmış değişiklik olsun bile diyemedi hemde gözümün içine baka baka cok zoruma gitti.. karısı ile gezdini dahi diyemiyor.
neden demedin dedimm.. bahane uydurdu bana..hiç mi pazar gitmycz dedi.. hafta içi gidiyoruz deidkçe üstüme geldi
ctesi akşam gidelim kalalım pazar dönelim sabah diyor hala ana ana ana pazar pazar pazar sabah patladım
anneme herşeyi anlattm annem cık gel drma dedi
anası için beni bebegini hiçe saydı o..
son birşey yazdm hala anamda anam diyorsan beni eşin olarak görmüyosan sil ben gidiyorum anandan senin olsun bana cok gördüğün pazar günleride senin olsun dedim :KK43: :KK43: ben artık katlanamıyorum :KK43: daha yeni hastaneden cıktm adam beni yine aynı hale getirdi bebegini hiçe saydı allah kahretsn :KK43:
Sorunun sebebi belli ana düşkünlügü ve korkusu eşin kaç yaşında ?küçücük çocuklar bile işine gelmeyince rest çekiyorlar artik.yada çok mu zor hava almaya çıktık demek anlamıyorum.
Annesi çok güzel korkutmus o da arada kalıyor ve hirsini senden alıyor. Eşin hep hiç bi pazar gitmeyecek miyiz diye vurgu yapiyor cevap olarak arada sirada gideceğinizi artık bi aile oldugunuzu söyle yada sende tuttur anneme gidelim diye o seni avutsun.
Bugün sinirlisin yarin oturun konuşun baktin olmuyor o zaman gidersin annene.yada bi kaç hafta taktik yap haftaya git öbür hafta gitme daha sonra hiç gitmemeye başla sen git hayatim ağrım var bende tek başıma sıkılıyorum ama idare ederim ben senin arada kalmani istemiyorum de

o güzel eşi o daha doğmamamış bebeği böyle hiçe sayan eşler var insan inanmakta zorlanıyor..rabbim yardımcınız olsun son msjınıza eşinizin cevabı ne oldu onu merak ettim..
bu annesine bir şey yansıtmıyor ya da korkusundan yansıtamıyor belli sizin yuvanız dağılmak üzere belki kaynananızla aranız çok iyiidir belki hiç tartışmanız olmadı ama kv ye söyleseniz belki bu kadar şeye sebep olduğunun farkında değildir belki anlar ne bilim aklıma bir çözüm gelmiyor ama üzülmeyin bebeğinize yazık içerde huzursuz o kıyamam ağlamayın elinizden geleni yapıyorsunuz daha sı eşinize kalmış

Sonuna kadar haklisin ama fevri davraniyorsun, yaziyoruz ama dinlemiyorsun.
Hamilesin, duygusalsin, hassassin, kolayda degil biliyorum.
Ama sana israrla, bak sen gitme birak o gitsin, sen dik durup gitmediginde zaten olumlu ya da olumsuz birseyler degisecek. Sen hala esinle tartisip cozum bulmaya calistin, cozumu ben gitmiyorum diyip kestirip atmakti. Laf anlatmak degil.
Sonrasi gelecekti bir sekilde.
Gelmiyor mu, degismiyor mu, hala eziyet mi ediyor, zorluyor mu, o zaman yine tartismayacaksin, annen arkanda cikip gidecektin.
Fevri olma, tavrini koy, oncelikle ben gitmeyecegim de, sonrasi yavas yavas gelecek.

gitmeyin. neden tartışıp kendinizi harap ediyorsunuz?

ben olsam ne derse desin ne yaparsa yapsın.gitmem. bu kadar net. gerisini de o ve ailesi düşünsün. baktınız çok zorluyor sizi,eziyet ediyor çekip gidin annenizin yanına.

rest ise rest. bu kadar.

cok pişmanım biliyorumusunz evlendiğime cok pişmanım yaktım hayatımı geleceğimi herşeyimi yaktım ben üstelik gtmylmde demedim onlar senin anan baban dedim gtcz ama ne olur hafta içi gdim ben eşimle gezmek istiyrm dolaşmak istiyorum dedim anlamadı anlamadı dayanamyrm ondan nefret edyrm artık su gözyaşlarımı onun için döküyorum bebegimle beni bu hale getirdi ya o yüzden cok üzülüyorum ona son bi mesaj attım gideceğim annemin evine anasına doysun bana çok gördüğü herşey onun olsun :KK43:
Ben de nişan attım sebep kendisiydi ama ondan soğumama ailesi de sebep oldu o da anneci olacaktı kesin burdaki konuları okuduktan sonra iyi ki evlenmemişim diyorum gerçekten.

Bu kadar stres üzüntüye bebegini düşürürsün tamamen bak. Kendine gel şu sümüklüyü iki saat dusunmemeye çalış ac film falan izle bi kafani bosalt hala agliyorsun yapma gözünü seveyim.

elimde değil sinirlerim cok bozuldu aglamıyorum diyorum olmuyor adam anam diye bebeginde benimde başımı yedi :KK43: ne istedide evlendiki beniml karsı ile dolaştını saklıyor adamlık mı bu.
Bırak bunları bu saçmaliklar yüzünden bebeğine zarar gelmesin dr a gidiyorsundur mutlaka eşine stresten uzak olmam gerekiyormus artik makul olalım sen istediğin gibi git gel de zaten zamanla tek gitmek sıkıcı gelir.birak bakalim kendi haline ne yapacak tüketme kendini

Annene gitmen en azından kafa dinlemen açısından iyi olur . Devamlı ağlıyorum diyorsun hamilesin bu bebeğin için iyi değil.

Kızlar yazamadım ben eşyaları mi topladım mesajıma cevap vermedi gidiyordum aniden geldi is yerinden nasıl geldi izin aldı bilmiyorum nereye gidiyor sn diye sordu ben yokum artk dedm senn ailen olamamısm bana yer yok bebeğinede yer yok hayatında hadi smdi anana gt dizinin dibinde yasa bana cok gördüğün herseyi ananla babanla yasa dedm aniden değişti döndü nereye gidiyorsn sacmalama bunun için yuva mi yıkılır siz benim canimsnz tamam bundan sonra sen nasıl istersen öyle olsun dedi Özür diledi annesgilin cok yaşlı oldunu sürekli ilgi bekledklerini baştan beri beni anladıni söyledi aslında cok degismsto sanki karşımda esm yktu ben artk cok yoruldm herkez kendi yoluna dedm izin vermedi gtmeme yalvardi resmen süt sokmus kediye döndü şimdi başımda gitmiyor salmiyor beni biryere kendini aklamaya çalışıyor bi yandan annemgl cok yaşlı söyle böyle ondan oldu demeye çalışıyor yüzüne tkrdm

X