Kaynanam tam bir ! :@

Eşim duymadi ki eşim duysa abooo orada kavga çıkar rezil olmayalım diye birşey demedim :KK43: keşke deseymisim

Hayır sakın bu yanlısı yapma sen esine sçylemezsen kendnde bisi yapmazsın oda yüz bulur hah zaten kocasına söylemiyo diyr sürekli sıkıştırır seni böyle moralini boxar esine söyle agzının payını versin ancak öyle durursa durur hiç bi olayı kesinlikle saklama dgrulukla esine anlat her ne derse

Ben dayanamazdim esime derim ya ben ya annen cunku siniri zorlamamia gecmis amaci evliliginizi bitirmek

Derdini haykırmış işte sinirli anında, boşamak istiyor sizi. Oğlunu hastalıklı bir biçimde senden kıskanıyor. Çocuk mocuk bahane, ona karışıp yorum yapması bile iğrenç.
Çocuk için yenisiniz zaten, kaldı ki ola ki olmadı bu boşanma gerekçesi olamaz! Çocuk için evlilik olmaz, evlilik için de çocuk olmaz bu kadar basit..

Eşin şu anasına sahip olsun, dünkü olayı örnek göstererek anlat. Seni seviyorum ve seni isteyerek seçtim evlenmeyi ama anneni ben seçmedim, onunla normal şartlarda görüşmezdim karakteri bana ters, sırf annen olduğu için saygı gösteriyorum ama o sürekli beni eleştirip her şeye karışırsa nasıl sürdürebilirim bu durumu de...

Normal değil çünkü...

Bosanmaya vardik zaten abla bilmiyorum artik ya ceki düzen verirler yada bosaniriz...

Cok canım cok merak etme sende varsa bizdede var önemli olan esinin tavrı siz çyle kavga ederken esin kimi savundu onu farkettnmii böyle insanlarla tartısmaya falan girilmiyo bilirimm insana kendi söyledigi lafı unutturuyolar onun dedigine inanıyoz nerdeyse o derece :KK11:

Valla abla öyle bi duruma geldikki artik esimede ulaşamıyorum..

Baştan baslayalim ben yeni evliyim bizim henüz cocugumuz olmadi 3 ay bile olmadi ama bende inanilmaz bir baski var kisir muamelesi bile görüyoruz o dereceyiz eşimle dün kayinvalidem geldi şansa adet gördüm geldiği gün benim sancim filan cok kivraniyorum. Bana bi sorunun mu var filan diye yine laf soktu annemde aciklama yapmaya calisinca bende sinirlendim ben genc kizkende boyleydim dedim sustu bugunde esimle kayinvalidemle alisverise ciktik bana sem birsey alma ogluma kazak filan alalim sana sonra alsakta olur filan dedi esimde askim sendd birseyler al diyince kayinvalidem cekti ogluma al dedi benimde bogazim dugumlendi esime benim ihtiyacim yok askm sana alalim dedim ve biseyler aldik ciktik sonra dedim yemeğe götürelim filan yemege gittik ama benim suratim düştü bir kere yemegi yedik filan bu arada ben veteriner teknikeriyim işte yanimiza kedi geldi ama kedinin bir gözü kör bende esime dedim ki askm tut goturelim klinige kv hemen atladi herseye kosturamazsin vs vs vs diye bende askm lütfen dedim biz cocuk istedigimizden bana kediye dokunma yasak birde arkadasmda bu yüzden düşük yapınca esimde korkuyo tamam filan dedik ama kedi orda kaldi benimde cok zoruma gitti kendimi suclu hissediyorum :'( iste eve geldik ben biraz agladim esim geldi sakinlestirdi optu filan ciktik odadan pat kv böyle evlilik olmaz bu evlilikten hayir gelmez diye bagirmaya basladi bende sorunsuz evlilik olmaz anne duse kalka ogrencez dedim bana bi bagirdi sen de annendd oglumun arkasindan konusuyorsunuz onu kucuk dusuruyorsunuz diye akla gelmeyecek iftiralar atti ben soka girdim sonra bende bagirdim üstüme gelme yalan soyleme diye esimde elimi filan tuttu ama kv habire dolduruyo bende bagirinca bana bagirma diye bagirdi esimde aldi oglunu gidecegiz burdan benimle gelmezsen seninle gorusmem konusmam huyunu bilmedigin insanlarla evlenme dedim iste gördün mu cok pisman olacaksin bu kizla evli kaldigin surece sana hic birsey yapmam yardim etmem vs vs vs dedi dedi ben gidiyrm daha fazla duramam dedi tabi gitmedi :) simdi oyleee karsimda oturuyo ben ne yapim ha ! Cildircam lütfen ya neden tüm kv ler böyle
Bide bizimkini anlatsam sana şok olur kalirsin..esinde iş bitiyo canım benimde tam tersi oldu evlendikten bi buçuk ay sonra hamile kaldım ama pkoluyum istiyoduk neyse kaynanam tuturdu nie erken fln fln bisuru laf söyledi esimde dedi anne çocuk istemez insanlar çocuğu olmaz dersiniz ister erken dersiniz delirtmeyin beni dedi kaynanam şok oldu..ama sonra eşim erkek istiyo diye kızınız olsn dedi ben kız istyrm dedi eşim erkek istyrm dedikce kız dedi kız oluncada bebegim ogluma erkek dogurursun dedi bana bende hickimseye doguramam daha dedim düşün orda buradada oğlum erkek istyodu kız oldu nasip artık diyomus bana 3.aydan itibaren sezaryan ol doğum ck zor deyip hep bni korkuttu daha neler yaptı neler iç camasrlarmi bile hurca koyup kaldırdı ama ben eşim için herşeye göz yumuyom Allah büyük diyorum canım napalim artık kaynana içinde yuva yıkılmaz..

Bide bizimkini anlatsam sana şok olur kalirsin..esinde iş bitiyo canım benimde tam tersi oldu evlendikten bi buçuk ay sonra hamile kaldım ama pkoluyum istiyoduk neyse kaynanam tuturdu nie erken fln fln bisuru laf söyledi esimde dedi anne çocuk istemez insanlar çocuğu olmaz dersiniz ister erken dersiniz delirtmeyin beni dedi kaynanam şok oldu..ama sonra eşim erkek istiyo diye kızınız olsn dedi ben kız istyrm dedi eşim erkek istyrm dedikce kız dedi kız oluncada bebegim ogluma erkek dogurursun dedi bana bende hickimseye doguramam daha dedim düşün orda buradada oğlum erkek istyodu kız oldu nasip artık diyomus bana 3.aydan itibaren sezaryan ol doğum ck zor deyip hep bni korkuttu daha neler yaptı neler iç camasrlarmi bile hurca koyup kaldırdı ama ben eşim için herşeye göz yumuyom Allah büyük diyorum canım napalim artık kaynana içinde yuva yıkılmaz..

Allahin cezasi! Senin camasirlarin ne hakla dokunur ya

Neler oldu canım

Bak abla anlatim sana bu o... kaynanam geldi gitti bizde bir türlü toparlanamadik ondan sonra evin betini bereketini bozdu gitti anlayacağın! Neyse benim anne baba devlet memuru birtek haftasonlari evdeler esimde pazarlari sadece evde bende cumartesi sabahi anneme kahvaltiya gidiyordum tabi bu arada esimin ailesi istanbulda ben bundan kaynaklı diye düşündüm hep neyse daha sonra dedem fenalasti birden acile kaldirdik kalp hastasiymis 1 aydir hala has. Yatiyor olumle burun buruna bende anneme bir kere temizlige gittim birde bugün yemk yaptim ama esim ne zaman annemlerle buluşma bir araya gelme sohbeti acilsa hemen bagiriyo cagiriyo kavga cikartiyo beni huzursuz ediyo bugun bende ablasini aradim dedim yani nasil bir insam evladi bi dedim konusun ya kendine ceki düzen versin yada ben boşanacam dedim. Abla soruyorum sana o benim annem babam ailem zor zamandalar yardim etmeyim mi ? Esimin babasi Parkinson hastasi elleri tutmuyo ben altınlarımi bozdurdum ver tedavi olsun dedim ben bunu yaptim kendisine kendi benim annemle gorusmemi kaldiramiyo bu nasil bi insanlik ya ne yapacam hic bilmiyorum :KK43: bugunde yemek masasinda ağlayinca geldi sarildi aglama falan filan diye teselli etti ama nafile...

Giymezmisim artık nedense tobe tobe hepside geliyo yanı bide bizim yatagmizi ayırmak hep niyeti kusuyomusm eşim rahatsz oluyoms esimde hayatta rahatsız olmaz yanı biliyorum ah şunlar ah
Sana bişey deyimmi onlara inat o kadına inat esinle iyi ol onu eline almaya bak valla diyom bunu yap gül oyna esinle şakalaş iyi ol yani gözünün önünde oda çatlasın gelipte sana ogluma elleme diyecek hali yok

Sana bişey deyimmi onlara inat o kadına inat esinle iyi ol onu eline almaya bak valla diyom bunu yap gül oyna esinle şakalaş iyi ol yani gözünün önünde oda çatlasın gelipte sana ogluma elleme diyecek hali yok
Bikere esim beni öptüğünde yanağından ve karnından kizimi tobe tobe demişlerdi sanki adam napiyo:KK70: artık ilgilenmiyor hatta kalbimi kiriyo diye konuşmuyorum doğumdan sonra konuscam hastaym diyorum çıkmıyor telefonuna esimi üzmek istemiyrm o yüzden hic ters bise söylemiyorum annesi sonuçta oda esimi doldurur kulaklarını tikicaksin artık napalm eşler için hersey

X