Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence kendini biraz frenle evde eşini beklemek yerine kızını al sende gez biraz.Bende bazen kendime kızıyorum daralttığım için ama beni takmadığı zaman cinlerim tepeme çıkıyor ne söylediğimi bilmiyorum
Dugun falan gibi ortamlara beraver gitmeyi deneseniz olmuyormu.cok sıkmışsınız birbirinizi bir anlik ofkeyle agzinizdan cikanlari kontrol edemiyorsunuz.birde esin babana sıkayet etmis cocuk gibi ama burda kotu bisry gormuorum.adam cok kotu biri olsa döver sover babani araya koymus belki baban öfkene kontrol koyar die .3 sene yi 30 sene gibi sikayet etmissin cok gec degil birbirinize kiymet verin ve biseyleri gozden gecirip evliliginizin kiymetini bilin.ortada bir cocuk var kari koca olmak yerine birazda anne baba olmayi deneyin hersey duzelir ins3 yıl önce evlendim. 2 Yaşında Dünyalar Tatlısı yaşamımın anlamı kızım var... Kv kp sorunu büyük zaten yeni yeni düzelmeye başladı aramız neyse onlar bir yana,eşimle olan sorunlarım beni çok yıprattı ilk evlendiğimiz dönemlerde özellikle ben hamileyken p... Olayları vardı en son kızım 3 aylıkken sinir krızı geçirdim 14 Şubat günü ben sofra hazırladım eşim geldi ona süpriz bilg açtım p...izlemiş bende patlama Noktası oldu ondan sonra hiç yakalamadım onu atlattık dedim ufak yalanları hep iş Yüzünden eve geç kalma diyorum diye oda uyduruyor bende sonradan öğreniyorum ve kızıyorum en son dün akşam maç var dedi tamam dedim arkadaşlarıyla gitti 12 de geldi. çok geç geldin dedim ;Ee sen izin verdin ama dedi, tamam dedim sorun çıkarmadım...
bugün de kızım Alyansı mı kaybetti, dedim ya çocuk yuttuysa.. tlf bana kızıyo neden eline verdin ? Arkadaşıda yanında ,bende kızdım sorun o değil ya yutmuş sa diyorum adam hala inat la eline bi daha bişey verme diyo sonra eve geldi güya yüzük arıyo dedim çık git başkalarının yanında hava atacak kadar basit bir insansın falan kızdım evden gönderdim ...başka bir Şehirde 2 saat mesafe de bi Şehirde müşterisinin oğlunun Sünnet düğünü vardı,daha önce gitme dedim ama gidicem ayıp olur demişti biz sabah tartıştık diye hiç aramadım ve gitti erken gel demiştim daha önce tamam demişti 8 :30 de Msj attım bügünde mi 12 de geleceksin ? diye sitemli Msj cvp yok! bi daha attım ; tabi ben kimim ki !! yine cvp yok !aradım düğün sesi dedim nerdesin düğündeyim yeni başladı diyo bende dedim ben sana erken gel dedim oda bana kızıyo bende sinirlenince gözüm hiç bişey Görmez dedim Allah'ın belası ben sana izin verdim mi oda bana bağırdı vs... Sonra babamı aramış şikayetini etmiş babam da aradı beni arayı yapmaya Çalışıyor beni alttan alıyo ...neyse babam kapattı
bende eşime tlf açtım dedim ki çocuk gibi babam a mı şikayet ediyorsun beni bitti senden ayrılıyorum dedim oda yüzüme kapattı tlf şimdi ben ne yapayım kızlar bi el atın ...
Not : 3 yıl önceye dönsem de evlenmesem ama kızım yine de Yanımda olsa ne iyi olurdu
3 yıl önce evlendim. 2 Yaşında Dünyalar Tatlısı yaşamımın anlamı kızım var... Kv kp sorunu büyük zaten yeni yeni düzelmeye başladı aramız neyse onlar bir yana,eşimle olan sorunlarım beni çok yıprattı ilk evlendiğimiz dönemlerde özellikle ben hamileyken p... Olayları vardı en son kızım 3 aylıkken sinir krızı geçirdim 14 Şubat günü ben sofra hazırladım eşim geldi ona süpriz bilg açtım p...izlemiş bende patlama Noktası oldu ondan sonra hiç yakalamadım onu atlattık dedim ufak yalanları hep iş Yüzünden eve geç kalma diyorum diye oda uyduruyor bende sonradan öğreniyorum ve kızıyorum en son dün akşam maç var dedi tamam dedim arkadaşlarıyla gitti 12 de geldi. çok geç geldin dedim ;Ee sen izin verdin ama dedi, tamam dedim sorun çıkarmadım...
bugün de kızım Alyansı mı kaybetti, dedim ya çocuk yuttuysa.. tlf bana kızıyo neden eline verdin ? Arkadaşıda yanında ,bende kızdım sorun o değil ya yutmuş sa diyorum adam hala inat la eline bi daha bişey verme diyo sonra eve geldi güya yüzük arıyo dedim çık git başkalarının yanında hava atacak kadar basit bir insansın falan kızdım evden gönderdim ...başka bir Şehirde 2 saat mesafe de bi Şehirde müşterisinin oğlunun Sünnet düğünü vardı,daha önce gitme dedim ama gidicem ayıp olur demişti biz sabah tartıştık diye hiç aramadım ve gitti erken gel demiştim daha önce tamam demişti 8 :30 de Msj attım bügünde mi 12 de geleceksin ? diye sitemli Msj cvp yok! bi daha attım ; tabi ben kimim ki !! yine cvp yok !aradım düğün sesi dedim nerdesin düğündeyim yeni başladı diyo bende dedim ben sana erken gel dedim oda bana kızıyo bende sinirlenince gözüm hiç bişey Görmez dedim Allah'ın belası ben sana izin verdim mi oda bana bağırdı vs... Sonra babamı aramış şikayetini etmiş babam da aradı beni arayı yapmaya Çalışıyor beni alttan alıyo ...neyse babam kapattı
bende eşime tlf açtım dedim ki çocuk gibi babam a mı şikayet ediyorsun beni bitti senden ayrılıyorum dedim oda yüzüme kapattı tlf şimdi ben ne yapayım kızlar bi el atın ...
Not : 3 yıl önceye dönsem de evlenmesem ama kızım yine de Yanımda olsa ne iyi olurdu
3 yil onceki gibi bekar olayim ama kizim da yanimda olsun diyosun bunun icin mucizeye gerek yok ki sen bosanmayi tarif ediyosun3 yıl önce evlendim. 2 Yaşında Dünyalar Tatlısı yaşamımın anlamı kızım var... Kv kp sorunu büyük zaten yeni yeni düzelmeye başladı aramız neyse onlar bir yana,eşimle olan sorunlarım beni çok yıprattı ilk evlendiğimiz dönemlerde özellikle ben hamileyken p... Olayları vardı en son kızım 3 aylıkken sinir krızı geçirdim 14 Şubat günü ben sofra hazırladım eşim geldi ona süpriz bilg açtım p...izlemiş bende patlama Noktası oldu ondan sonra hiç yakalamadım onu atlattık dedim ufak yalanları hep iş Yüzünden eve geç kalma diyorum diye oda uyduruyor bende sonradan öğreniyorum ve kızıyorum en son dün akşam maç var dedi tamam dedim arkadaşlarıyla gitti 12 de geldi. çok geç geldin dedim ;Ee sen izin verdin ama dedi, tamam dedim sorun çıkarmadım...
tüm Yorumları okudum ortak karar benim haksız Olduğum yönünde
Hayır ben hiç kimseye anlatmam Aramızdaki sorunları babama da dedim çocuk gibi seni aramış şikayet ediyorBen haksız olduğunuzu düşünmüyorum . Babanızı arayıp şikayet etmesi çok çocukça bir şey olduğunda siz onun babasını arıyor musunuz
Bende dedim Aramızdaki sorunu ailelere ne diye yansıtıyorsun diyo ki baban biraz akıl versin de sana sende kendine çeki düzen ver ..Adamı çok mu sıkmıssın ne ?
ama butun suç sende değil
Babanı arayıp şikayet etmesı çok saçma gıcık oluyorum şöyle erkeklere
Aileler araya girince olay buyuyor.Bende dedim Aramızdaki sorunu ailelere ne diye yansıtıyorsun diyo ki baban biraz akıl versin de sana sende kendine çeki düzen ver ..
Benden 9 YAŞ büyük aslında olgun olması gereken o ama ya susuyor yada konuşunca ağır konuşup beni iyice kızdırıyorAileler araya girince olay buyuyor.
Bunu anlayabilcek yaşta olması gerekirdi .s
Allah yardımcınız olsun
Umarım evliliniz bitmeden kocanız akıllanır ve yuvasını sımsıkı tutunur.