YAHU NASIL DIYORSUNUZ EV HANIMLARIMI CEVAPLIYOR KADIN CALISIYOR YORGUN DIYOSUNUZ HAKVERIYORSUNUZ DELI EDIYORUNSUZ ADAMI YAAA.. bu hakli buldugunuz cok yorgun gelen hali kalmayan kadin EVE GELIP TV 'YE TELEFONA BAKIP 1 SAAT KEYIF YAPIYORUM DEMIS BIZ 15 DAKIKALIK BANYO VE GUSUL ABDESTINDEN BAHSEDIYORUZ ev hanimlari bisi bilmez bos insanlar gibi davranmayin yaa bizlerde calisiyoruz yorgun geliyoruz ama dusumuzu aliyoruz hee hamile degiliz ama vakit buluyoruz dus almaya calistigimiz yoruldgumuz halde ustelik CENABET OLMADIGIMIZ HALDE...
BEN VALLAHI BILLAHI BEBEGI DUSUNUYORUM DOGDUGUNDA SUT EMMEK ISTEDIGINDE ANNESINDEKi DURUMU MERAK EDIYORUM HANI GECELERI BEBEK KALKICAK SUREKLI EE UYKUSUZ YORGUN FALAN OLUCAK YA ANNE EE ISTE OZAMANkI DURUMLARi MERAK EDIYORUM ACIKCASI9 aylik hamileydim sabahın körü ise gidip,aksam 9 da eve geldigim oldu. Yine de gusülümü aldim. Bu bahane degil. Hassasiyet önemli,verilen değerle ilgili. Çok uç nokta bi durum benim icin mesela. Su bulamazsan teyemmüm edeceksin diyor dinimiz. Hatun "yorgunum" diyor saka gibi
bi çalışan hamile kendisi sanki. Nice hamile çalışan kadın var. Hem çalışıp, hem ev isi yapip,hem de başka çocuklarına yetisen.birakin bu piremses edalarini.
O zaman size ne ister yıkanır ister yıkanmaz...Herkes de vaiz veroyor size ne yahu ister alır ister almaz abdest önemli olan yıkanması
Yorgunum evladım emzıremem seni dicek bı durumdaBEN VALLAHI BILLAHI BEBEGI DUSUNUYORUM DOGDUGUNDA SUT EMMEK ISTEDIGINDE ANNESINDEKi DURUMU MERAK EDIYORUM HANI GECELERI BEBEK KALKICAK SUREKLI EE UYKUSUZ YORGUN FALAN OLUCAK YA ANNE EE ISTE OZAMANkI DURUMLARi MERAK EDIYORUM ACIKCASI
Gelir tabi. Hamileyken olabildiğince abdestli gezmek gerekir. Hele ilişki sonrası gusül abdesti almamak gerçekten olmamış. Böyle durumda yemek yapılamaz yenilen lokma bile iyi değil derlerAçıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
bilemem onun müslüman olup olmadığını. GERÇEK MÜSLÜMAN BILIRReza 'da Müslümandı dimi
Kadıncagiz banyo yapmak istemiyor yorgunluktan ve ayrıca eşinin gitme olayını sormuş herkese konu farklı yere gitmis yazık konu din olunca amma çok çemkirme oluyormuş kadınlar kulübünde.Alakaya maydanoz....konuyu nereye cekiosunuz.
Bebeğim kolikti. Sabah 6ya kadar aglardi. 8 de kalkip ise giderdim 2 saat uykuyla. Aksam 8 de eve gelirdim.yemegimi de yaptim, bebeğime de baktim. Ay bugün gusül almayayim da demedim. Aklimin ucundan geçmedi bi kere. Pessss. Hadi dini hassasiyeti geçtim pislik bi durum hic hijyenik degil.BEN VALLAHI BILLAHI BEBEGI DUSUNUYORUM DOGDUGUNDA SUT EMMEK ISTEDIGINDE ANNESINDEKi DURUMU MERAK EDIYORUM HANI GECELERI BEBEK KALKICAK SUREKLI EE UYKUSUZ YORGUN FALAN OLUCAK YA ANNE EE ISTE OZAMANkI DURUMLARi MERAK EDIYORUM ACIKCASI
Libidolu üye noktayı koyduHerkes de vaiz veroyor size ne yahu ister alır ister almaz abdest önemli olan yıkanması
Agzına saglıkKonu sahibi konuyu sadece"3 gun duş almadim kocam kizdi cekti gitti haklimi?"diyerek acmamis.
Konu sahibi "3 gundur abdest alamiyorum kocamda ertesi gune biraktigi halde kizdi cekti gitti yaptigi dogrumu?"diye sormak icin açmış..
Dolayisi ile bircok kisi de abdestsiz olmanin uygun olmadığını anlatmis hakli olarak.
Yani yorumlayanlarda suç yok..
Evet ben de aynı seye takıldım. Insan kokmasa bile kendini kirli hissederYok artikkkkk yaa
Abdestsiz gezmeyi bile gectimm insan iliski sonrasi nasil dus almadan rahat eder ki tuhaff geldi
Burdaki uyeler ne dusunur bilemem ama sahsen benim esimde iliskiden sonra gusul almasa tuhaf bakardim.
Sesli guldumKadıncagiz banyo yapmak istemiyor yorgunluktan ve ayrıca eşinin gitme olayını sormuş herkese konu farklı yere gitmis yazık konu din olunca amma çok çemkirme oluyormuş kadınlar kulübünde.
Arkadaşlar banyo yaptirma heyeti oluşturçaksıniz heralde siz de kese atarsınız içiniz rahatlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?