- 26 Mart 2017
- 361
- 835
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki de adam leş gibi kokuyosun demeye haya etti gusülü bahane etti de gitti nerden bilelim![]()
HahahahhahahahahahBen sunu merak ettim evlendiginizde ilk geceden sonra kac gun sonra dus aldiniz acaba?? Zaten evlenecegim gunun sabahi dus aldim gerek yok ertesi gun almaya diye dusunmediniz dimi??
 hatani anlamana sevindimArkadaşlar az önce yıkandım geldim abdestliyim sakin :) Allah üzerinden bu ağırlığı kaldırsın kolaylaştırsın diye dua etmesi gereken yerde ıyy iğrenç boşasın aa öyle şey mi olur diyen insanların dini nasıl algıladığını anlayamıyorum.Ben gider 10 dakikada duşumu alırım da siz bu hoşgörüsüzlük ve sürekli kalp kırma,kınama,yargılama halinden nasıl çıkarsınız bilmem.Eşim 2.5 saattir dışardaydı gel istersen duşumu aldım dedim.Umarım tövbe eder bir daha yapmam.Karnımdaki günahsız çocuğa üzülenler olmuş sanki o günah işliyormuş gibi bunu da mantığım almadı açıkçası.Bu konuda ne eşimin ne yavrumun günahı vardır.Tek sorumlu benim.İyi niyetli yorumlarınıza teşekkür ederim Pis bir insan değilim temizliği düzeni severim sadece bu duş konusu çok zor geliyor bana kimine çok kolay gelir bilemem.Girince de çıkası gelmiyor insanın orası ayrı :) Sadece pazartesi yıkanmamış oldum leş ilan edildim buna çok güldüm Ev hanımlarını da asla aşağılamadım.Haftasonu bende ev hanımıyım hem de işlerini 2 günde yapmak zorunda olan ultra ev hanımı.Ev hanımlığının da dışarda çalışmanın ne demek olduğunu çok iyi bildiğim için karşılaştırma yapabiliyorum yok sen bizi ne sandım gibi yorumlar çok saçma.Dışarda çalışmak 5 katı daha zor.32.haftamda işi bırakıyorum zaten daha da çalışmayacağım evde temiz temiz çocuğuma bakacağım inşallah :)
Almis. Kiz bizim yorumlarimiza dayanamadi nasil bi toplumsal baski yaptiysak artikO değil de burda konu açıp yorum yapasıya çoktan duş alınır, eş de Mutlu Mesut evinde otururdu.Tezatlık var bu işte.Temizlik nereden gelir hepimiz biliyoruz,bilmeyenler kokmaya devam.
Evet okursanız anlayabilirsinizKonu sahibi baska seymi sormus gercekten?)))))
Anladigim icin sizin konu sahibini anlamamis oldugunuzu dusundum zaten..demek ki algi meselesi bu..yanlis anlamayin hakaret etmiyorum sadece durum analizi yapiyorum..iyi aksamlarEvet okursanız anlayabilirsiniz
Gece gece iyiydiAnladigim icin sizin konu sahibini anlamamis oldugunuzu dusundum zaten..demek ki algi meselesi bu..yanlis anlamayin hakaret etmiyorum sadece durum analizi yapiyorum..iyi aksamlar