Gusül farklı herşey yasaklanmış gusülsüzken namaz oruç kuran... Demek ki olmazsa olmazEvet buna bende katiliyorum. Gusul abdestini almayan birine boyle davraniliyor fakat namaz kilmayana normal.. Ayni sey aslinda ikisininde dinde yerini ve hukmuni konusmaya gerek yok bu konuya biMune ablayi cagiralim o goz atsin...
Bunun için ne ilahiyat profesörü olmaya gerek var nede kadın doğum doktoru olmaya. Müslümanım diyen her insan bilir bunu...İlahiyat profesörü ve aynı zamanda kadın doğum uzmanısiniz sanırım yada başka bişey?
Bunu diyorum iste ya bende.. Gusulun yeri ayri namazin ikisinide yapmasan olmaz. Namazda gusulde farz.Gusül farklı herşey yasaklanmış gusülsüzken namaz oruç kuran... Demek ki olmazsa olmaz
Bunun için ne ilahiyat profesörü olmaya gerek var nede kadın doğum doktoru olmaya. Müslümanım diyen her insan bilir bunu...
Buna inanmak güçAynada ne görüyorsanız oyum.
Hamile olup işten yorgun argın gelince demek istedim şeyleri idrak edersiniz.YAHU NASIL DIYORSUNUZ EV HANIMLARIMI CEVAPLIYOR KADIN CALISIYOR YORGUN DIYOSUNUZ HAKVERIYORSUNUZ DELI EDIYORUNSUZ ADAMI YAAA.. bu hakli buldugunuz cok yorgun gelen hali kalmayan kadin EVE GELIP TV 'YE TELEFONA BAKIP 1 SAAT KEYIF YAPIYORUM DEMIS BIZ 15 DAKIKALIK BANYO VE GUSUL ABDESTINDEN BAHSEDIYORUZ ev hanimlari bisi bilmez bos insanlar gibi davranmayin yaa bizlerde calisiyoruz yorgun geliyoruz ama dusumuzu aliyoruz hee hamile degiliz ama vakit buluyoruz dus almaya calistigimiz yoruldgumuz halde ustelik CENABET OLMADIGIMIZ HALDE...
Reza 'da Müslümandı dimiBunun için ne ilahiyat profesörü olmaya gerek var nede kadın doğum doktoru olmaya. Müslümanım diyen her insan bilir bunu...
Alakaya maydanoz....konuyu nereye cekiosunuz.Reza 'da Müslümandı dimi
9 aylik hamileydim sabahın körü ise gidip,aksam 9 da eve geldigim oldu. Yine de gusülümü aldim. Bu bahane degil. Hassasiyet önemli,verilen değerle ilgili. Çok uç nokta bi durum benim icin mesela. Su bulamazsan teyemmüm edeceksin diyor dinimiz. Hatun "yorgunum" diyor saka gibiHamile olup işten yorgun argın gelince demek istedim şeyleri idrak edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?