- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.552
- 83
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Telefona ve tv ye az bakıver.bir sen çalışmıyorsun evli olup o saatlere kadar.bir de çoluk çocuk var.3 gün gusül olmadan insan nasıl gezer ya?Hadi dini boyut diye gusül e laf etmeyelim. birlikte olduktan sonra duş alınmaz mı ya?ne kokular geliyordur alttan alttan.tiksindim valla.Sabah 6 da kalkıp akşam 19.30 da eve gelmeyen yorum yazmasın bence ANLAYAMAZSINIZ.Bir kere eve gelince direk duşa gir diye birşey yok keşke olsa 1 saat oturmam lazım dinleneyim oldu mu saat 20.30 sonra karnım acıkır 1 saat birşeyler yerim tvye telefona bakarım 21.30da da uykum gelir ama bütün gün evde takılan ev hanımları siz beni anlayamazsınız :) Neyse ben duşa giriyorum seviyeli yorum yapanlara teşekkür ederim :) Saat de 23.43 olmuş of of hayat zor..
Ohhhh agzına sağlıkHe bu arada.. 23-00 arasi yataga girerim en az yarin saat surer uyumam.. 6da kalkar kizima mama yapar esime kahve tost hazirlar kiyafetini utulerim. Esimi uyandiririm onunla kahve icerim 7de onu yolcularim. 7buck 8 gibi kizim uyanir ve benim maraton baslamistir 1 saat oncesinden... ev hanimiyim ben de.. ama inan g.tum yer gormez aksam kizim uyuyana kadar.. asagilarken bidaha dusun derim... burada yazan ev hanimlarini sen 7 24 keyif yapiyolar zannettin herhalde!
Helal vallaHe bu arada.. 23-00 arasi yataga girerim en az yarin saat surer uyumam.. 6da kalkar kizima mama yapar esime kahve tost hazirlar kiyafetini utulerim. Esimi uyandiririm onunla kahve icerim 7de onu yolcularim. 7buck 8 gibi kizim uyanir ve benim maraton baslamistir 1 saat oncesinden... ev hanimiyim ben de.. ama inan g.tum yer gormez aksam kizim uyuyana kadar.. asagilarken bidaha dusun derim... burada yazan ev hanimlarini sen 7 24 keyif yapiyolar zannettin herhalde!
Evet buna bende katiliyorum. Gusul abdestini almayan birine boyle davraniliyor fakat namaz kilmayana normal.. Ayni sey aslinda ikisininde dinde yerini ve hukmuni konusmaya gerek yok bu konuya biHerkesin dini kendinedir sevgili kk üyeleri, sanki herşeyi 4-4lük yapıyormuş gibi bazı şeyler için arkadaşa laf atmayın bence. Sorduğu soru başka bişey dinen hükmünü sormuyor
Evet buna bende katiliyorum. Gusul abdestini almayan birine boyle davraniliyor fakat namaz kilmayana normal.. Ayni sey aslinda ikisininde dinde yerini ve hukmuni konusmaya gerek yok bu konuya biHerkesin dini kendinedir sevgili kk üyeleri, sanki herşeyi 4-4lük yapıyormuş gibi bazı şeyler için arkadaşa laf atmayın bence. Sorduğu soru başka bişey dinen hükmünü sormuyor
İlahiyat profesörü ve aynı zamanda kadın doğum uzmanısiniz sanırım yada başka bişey?Hamileyken daha da dikkat etmek lazım.İşin rast gitmez, bebege birşey olur üzülme sonra...
bu soruna cevap 3 saate bile izin vermez deyip gidiyorum bu saçma konudan .Açıkçası yıkandığımın akşamında ilişkimiz olmuştu..Haftaiçi çok ağır geliyor sabah 6 akşam 19.30 dışardayım Yorgunum YORGUN bilmem anlatabiliyor muyum ? Gusül için ısrar ediyor yoksa 2 gündür yıkanmıyorum kokmadım :) Açıkken hergün saç yıkardım da kapalıyken çok sık gerek duymuyor insan. Şimdi aa bir de kapalı mısın sen diyeceksiniz :)Evet tesettürlü,hamile,çok yorgun 2 gündür gusül almayan bir insanım.Birazdan giricem o ayrı da fikirleri merak ettim.Bu kadar üzerinize gelir mi eşiniz bu tip bir durumda?
Aynada ne görüyorsanız oyum.İlahiyat profesörü ve aynı zamanda kadın doğum uzmanısiniz sanırım yada başka bişey?