Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Boşanma sonrası travma ve stres bozukluğu yardım alabilmesini sağlamalisiniz zamana ve desteğe ihtiyacı ve linclemek ya da atar yapmak onu daha da uzaklaştırır bence
2 senelik evliyim 2 senedir bu durumlar var ne yazık ki düzelmiyor. Ablam özgür olmak istiyor gezmek tozmak istiyor. Ama bu çocuklar ağaç kavuğundan çıkmadı ki. Ablama hiç güvenmiyorum yanlış şeyler yapacak gibi hissediyorum. Hemen herkese inanıyor. Bir gün kandırırlar zarar verirler diye korkuyorum

Ablanız acısını böyle atlatıyor. Daha önce böyle değilse şu an bu şekilde davranmasının tek nedeni yaşadığı olaylar. Ona karşı olumsuz yaklaşırsanız ablanız daha kötü hale gelir. Gel bir dışarı çıkalım falan diyin, onunla aktiviteler yapmaya çalışın. Asla anneliğini sorgulamayın valla ben evliliğinde çocuğuna çok bağlı olup boşanınca depresyona girip çocuklarından nefret eden anneleri bile gördüm.

Babalarının çocukları almak yönünde bir talebi var mı? Baba alsa velayeti çözülür aslında problem. Çok küçük de değiller. 9 ve 11 yaş iki çocuğa bakabilir. Üvey anne bile ablanızdan iyidir.

bence de destek alması gerekiyor, muhtemelen kendi şu an aşırı özgüvensiz ve hayata tekrar başlamanın zor olacağını düşündüğü için. çocuksuz, eski günlerine dönerse mutlu olacağını düşünüyor. en baştan beri böyleyse keşke ikinci çocuğu bari düşünmeseymiş ama olmuş bir kere. olan da yine çocuklara oluyor her zamanki gibi.. kendine bakmak istemesi, silikon vs sorun değil ama çocuksuz hayata dönemeyeceğini bilmesi gerekiyor. bu da sizin bağırıp kızmalarınızla olacak iş değil, muhtemelen daha da coşacak. o yüzden yardım almaya ikna edemez misiniz

Ablaniz malesef kötü bir insan . Bence bu sorunun çözümü belli . Ya çocuklar komple anneanne babanne yanına yerleşecek ya da babaları biriyle evlenince yanına alacak . Mallar ablaniz üzerine yapıldıysa çok üzüldüm . Sırf o çocuklar sayesinde elde ettiği imkanları kullanacak . Ablaniza çocuk emanet edilmez bu çocukların da düzene ihtiyacı var bence büyükler bir araya gelsin kim yapabilir konuşsunlar Allah sizin ve yegenlerinizin yardımcısı olsun çok üzüldüm durumunuza

Ablanizin aldatildigi ve evlilik icinde begenilmedigi icin kompleks yaptigini düşünüyorum. Burada acilan konularda gördüğümüz gibi eski esi zamaninda goguslerinin küçüklüğünden, fiziksel olarak begenmemesinden yakindiysa kendini değiştirmek istiyor olabilir. Aldatma sebebiyle bosanmak insanin psikolojisini berbat hale sokar. Evin ustune olmasi, rahat bir hayat sürmesi psikolojisinin bozulmasina engel degil. Diger taraftan baktigimizda tum bu psikolojik problemlerin ustune çocukların bakimlari eklenince iyice çökmüş ve yanlis kararlar veriyor olabilir. Esi tarafından hem ihanete ugramis hemde adam basi bos gününü gün ediyor diye dusunuyordur.

Ablaniza kizmak yerine ailece oturup, psikolojik destek almasi icin öneride bulunun. Kizip, baskilamaya calismaniz ablanizin ozgur olma istegini arttiracaktir. En dogrusu profesyonel destek alip yasadiklarini atlatabilmesi icin destek gormesi. Bu sure icinde yine cocuk bakimi gibi konularda yardimci olup nefes alma alani yaratin.

hayır 25 yaşında evlendi 26 da ilk çocuğunu kucağına aldı ve 8 9 ay uğraşmışlar hani desem yanlışlıkla oldu, oda değil…
Evet küçük bir yaş da değilmiş. Ama sanki hayatını yaşayamamış flörtleşmek kur yapmak içinde kalmış, exine duyduğu öfkeyle birlikte ergenlik dönemine fikse olmuş gibi davranıyor.
Ne olursa olsun sorumluluk alması gerekiyor. Bütün sorumluluğu size devrederse mantıksız zararlı durumlara sokabilir kendini mesela saçma biriyle evlendik diye karşınıza çıkabilir.
Şu an silikon için parayı nasil bulabiliyor yani? Onun yerine çocuklara bakıcı tutsun. Siz tabii yeğenlerinizle ilgilenin elinizi çekmeyen üzerlerinden siz de anne yarısı olmuşsunuz, çok takdir ettim özverinizi
Ama ablanızı da kendi başına bırakmayın yani çok daha büyük sorunlar açabilir başına. Terapiye gitmesi de şart gibi duruyor.

Ablanızın üzerinden çocukların sorumluluğunu almaya devam ederseniz o çocukların bir annesi olmayacak hiç, bırakın sorumluluk alsın siz sadece destek olun, ablanız şuanda fiziğini düzeltip yeni aşklara yelken açma peşinde anladığım kadarıyla, çocuklara çok üzüldüm Allah ıslah etsin...

Çocuklu boşanma kadınlar için daha zor. Erkekler hayatlarına rahat rahat devam edip ayda bir iki defa çocukları görünce, komik rakamlarla nafaka verinde üzerlerinden sorumluluklarının atıyorlar ama kadınların anneliği 7-24. Ablanizin bir noktaya kadar zorlanması, şikayetleri normal ama çocuklari ilgisiz bırakıp, elindeki az parayı estetik operasyonları için harcayıp onları mağdur etmemesi lazım.
Sizin iyi niyetinizi suistimal edecek gibi duruyor. Çocukları arada almasaniz içiniz rahat etmez. Bu tür kardeşlik ilişkileri çok yorucu oluyor cidden. Ama asıl olan o çocuklara oluyor.

Ben bekarım ancak sanıyorum ergenlikten beri en çok istediğim şeylerden biri göğüs büyütme ameliyatı. Öyle böyle değil ama çok istiyorum. Üniversite okurken çalışıyordum, yetecek param vardı yaptırmak için ama ailem çok problemli bir aile. Hep dedim dur yani böyle bir dönemde sırası mı para sana lazım olacak. Bin kat daha problemli dönemler yaşadım dolayısıyla iyi ki o dönemler yaptırmamışım. Ben bakımlı, kendini salmayan kadınları seviyorum. Ama bugün bir protez ameliyatı minimum elli bin. Her şeyin ideal bir zamanı olduğunu da düşünüyorum. Yani o kadar kaosun içinde bunun sırası mı, cevabı siz vermişsiniz zaten.

Çocuklar için çok üzüldüm. Çocuk yapmak ve yapmamak onun elindeydi. Problem yanlış korunma bile değil direkt kendi isteği ile aşılama yaptırmış. Herkes anne olmak zorunda değil, çocuk sevmek zorunda değil, anaç olmak zorunda değil. Çocuk yapmasaymış. O çocukların günahı ne şimdi?

Belki baba ile kalmaları daha hayırlıdır. Umuyorum ki ablanız aldatılma, eşin sorumluluklarını yerine getirmemesi gibi şeylerden dolayı bu hale geldi ve umuyorum ki geçicidir.

Canım hiç destek olmak istemiyorum nefret etmeye başladım adını duymak dahi istemiyorum çocuklara zarar verir diye korkuyorum ama galiba bize güvendiği için bakamıyor sanırım resti çekmem lazım sırf çocukları hiç göstermez diye de korkuyorum biraz

Ablana hiç uzulemedim. Evet aldatilmak, bosanma süreci vs kolay şeyler değil ama ortada iki küçük cocuk var. Her şeyden önce onlari düşünmek zorunda. Istemiyormus senin olsunmus, insan köpek yavrusuna baglaniyor kendi evladı gibi oluyor da nasıl oz çocukları için bu cumleleri kurabiliyor? Isin kolayini bulmus bence delilige vurmus. Yillarca anne babası arkasini toplamis simdi siz. Cekin elinizi bakalim nasıl yola gelecek. Mecbur sahip cikacak

Ablam hep çocuklarından şikayetçiydi ki. Hiç şükür ettiğini görmedim Allah bana iki sağlıklı evlat verdi ne kıza hasret bıraktığı ne oğlana şükür olsun dediğini duymadım

Evliyken eşine yaptıracağım dedi adam istiyorsan yaptır dedi hep erteledi. O zaman maddi yeterliliği varken yaptırsaydı madem, şimdi çocukların rıskını niye oraya veriyor.

Ablanızın fıtratı bu. Düzelmicek emin olabilirsiniz. Kimden kazık yerse yesin,ne kadar ihanete uğrarsa uğrasın,ne kadar çok üzülürse üzülsün hep o çevreye sığınacak. Hep ev iyisi değil el iyisi olacak... nerden biliyorsun diye sormayın.

Oyle de olan cocuklara olur ama. Şiddet uyguluyormuş . Anneanne dede baksa daha iyi olur. Sabit evleri olmali o yasta cocukların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…