- 28 Mart 2020
- 4.063
- 16.629
- 158
- Konu Sahibi cileklidon
-
2 senelik evliyim 2 senedir bu durumlar var ne yazık ki düzelmiyor. Ablam özgür olmak istiyor gezmek tozmak istiyor. Ama bu çocuklar ağaç kavuğundan çıkmadı ki. Ablama hiç güvenmiyorum yanlış şeyler yapacak gibi hissediyorum. Hemen herkese inanıyor. Bir gün kandırırlar zarar verirler diye korkuyorumBoşanma sonrası travma ve stres bozukluğu yardım alabilmesini sağlamalisiniz zamana ve desteğe ihtiyacı ve linclemek ya da atar yapmak onu daha da uzaklaştırır bence
Evet küçük bir yaş da değilmiş. Ama sanki hayatını yaşayamamış flörtleşmek kur yapmak içinde kalmış, exine duyduğu öfkeyle birlikte ergenlik dönemine fikse olmuş gibi davranıyor.hayır 25 yaşında evlendi 26 da ilk çocuğunu kucağına aldı ve 8 9 ay uğraşmışlar hani desem yanlışlıkla oldu, oda değil…
Ablanızın üzerinden çocukların sorumluluğunu almaya devam ederseniz o çocukların bir annesi olmayacak hiç, bırakın sorumluluk alsın siz sadece destek olun, ablanız şuanda fiziğini düzeltip yeni aşklara yelken açma peşinde anladığım kadarıyla, çocuklara çok üzüldüm Allah ıslah etsin...Merhaba arkadaşlar,
Biliyorsunuzdur çoğunuz ablam boşanma evresinde bir kadın. İki çocuğu var boşanma davaları epeyi bir uzadı. Çekişmeliye gittiği için 2 davaları kaldı. Önümüzdeki kasımda pedagog eşliğinde çocukları dinleyecekler. Neyse,
Bir süredir iyilerdi ablam çocuklarına karşı ilgiliydi sadıktı gel zaman git zaman ablama yine geldiler.
Hep uçarı takılmak istiyor. Arkadaş ortamlarında takılmak istiyor. Son 4 gün önce beni aradı. Ağlaya ağlaya ben bu çocukları istemiyorum bakmak istemiyorum istediğim hayat bu değil, o şerefsiz gününü gün ederken ben iki çocukla bi başıma kalamam dedi. Bende ona değil çocuklara dayanamadığım için getir bana çocukları, bi kaç gün kafanı dinle bu düşüncelerden kurtul o çocukların sana ihtiyacı var dedim. Getirdi 4 gündür bendeler. Eşim ve ben her dediklerini yapıyoruz çok da güzel vakit geçiriyoruz denize götürdük yarında götüreceğiz velhasıl eşim ve ben çocuklara çok üzülüyoruz. 4 gün bendeler 2 gün annemdeler 5 gün kendi evlerindeler böyle hayat mı olur yazık bu çocuklara diye eşimle dertleştik. Demin ablam aradı. Çocuklar biraz daha sende kalsın ben silikon taktırcam dedi. Ya böyle bir şey olabilir mi ? Ya ben mi bağnaz düşünüyorum yoksa o mu normal değil arkadaşlar bana akıl verin ben işin içinden çıkamıyorum. Ben de çocuklara ben çok alıştım çok tatlılar dedim al senin olsun dedi ben istemiyorum çocuk bakmak dedi sonrada pazartesi alırım belki dedi.
Çocukların kalmasına değil, ablamın böyle ortam yapma isteğinden silikon gögüs taktırmak istemesine vajina düzeltme ameliyatı yaptırmak istemesine takıldım. Hayatında henüz biri yok ama erkeklerle çok arkadaşlık kuruyor. Saçma sapan kadınlarla arkadaş oluyor. Aklı beş karış havada. Arkadaşlıkları 5 günü geçmiyor hep takışıyor. Hala arkadaşlardan hayır gelmeyeceğini anlamıyor.
Nasıl bir rest çekebilirim ablama daha fazla katlanamıyorum. Kafa göz dalmak istiyorum. Babam ve annem çok üzülüyor bu duruma. Çocuklara çok üzülüyoruz.
Dün eşimle kaldılar ben işten dönünce oğlanın yanına oturdum kafasını geldi hemen koluma koydu başını sevdim bi mutlu oldu anlatamam. Kız da geldi tepeme oturdu saçlarımla oynamaya başladı. Gözlerimi dolduruyor onların bu sevgiye aç halleri.
Sırf zor bir süreç yalnız kadın başına kaldı diye destek oluyorum kırmamaya çalışıyorum ama taşmak üzereyim. Ne yapacak ki silikon gögüsü düzgün vajinayı şuanda? Ne istiyor? Az bi kredi çekecekmiş onca yokluğun arasında.. hayaliymiş
Ben bekarım ancak sanıyorum ergenlikten beri en çok istediğim şeylerden biri göğüs büyütme ameliyatı. Öyle böyle değil ama çok istiyorum. Üniversite okurken çalışıyordum, yetecek param vardı yaptırmak için ama ailem çok problemli bir aile. Hep dedim dur yani böyle bir dönemde sırası mı para sana lazım olacak. Bin kat daha problemli dönemler yaşadım dolayısıyla iyi ki o dönemler yaptırmamışım. Ben bakımlı, kendini salmayan kadınları seviyorum. Ama bugün bir protez ameliyatı minimum elli bin. Her şeyin ideal bir zamanı olduğunu da düşünüyorum. Yani o kadar kaosun içinde bunun sırası mı, cevabı siz vermişsiniz zaten.Ablam kapalı bir kadındı evlenirkende bekarkende çok hanımhanımcık giyinirdi çizgisi vardı hep. Adamın aldatma durumundan sonra aşırı değişti. Açıldı hadi o neyse ama saçma sapan insanlarla arkadaş oluyor. Ya bilmiyorum aklım ermiyor inan. Tedaviye yanaşmıyor.
Canım hiç destek olmak istemiyorum nefret etmeye başladım adını duymak dahi istemiyorum çocuklara zarar verir diye korkuyorum ama galiba bize güvendiği için bakamıyor sanırım resti çekmem lazım sırf çocukları hiç göstermez diye de korkuyorum birazAblanızın üzerinden çocukların sorumluluğunu almaya devam ederseniz o çocukların bir annesi olmayacak hiç, bırakın sorumluluk alsın siz sadece destek olun, ablanız şuanda fiziğini düzeltip yeni aşklara yelken açma peşinde anladığım kadarıyla, çocuklara çok üzüldüm Allah ıslah etsin...
Ablam hep çocuklarından şikayetçiydi ki. Hiç şükür ettiğini görmedim Allah bana iki sağlıklı evlat verdi ne kıza hasret bıraktığı ne oğlana şükür olsun dediğini duymadımÇocuklu boşanma kadınlar için daha zor. Erkekler hayatlarına rahat rahat devam edip ayda bir iki defa çocukları görünce, komik rakamlarla nafaka verinde üzerlerinden sorumluluklarının atıyorlar ama kadınların anneliği 7-24. Ablanizin bir noktaya kadar zorlanması, şikayetleri normal ama çocuklari ilgisiz bırakıp, elindeki az parayı estetik operasyonları için harcayıp onları mağdur etmemesi lazım.
Sizin iyi niyetinizi suistimal edecek gibi duruyor. Çocukları arada almasaniz içiniz rahat etmez. Bu tür kardeşlik ilişkileri çok yorucu oluyor cidden. Ama asıl olan o çocuklara oluyor.
Babaları dükkanı var 7-24 orada çalışıyor börek dükkanı ben dükkanda çalışırken çocuklar evde aç kalırlar ne yaparlar tek diye almıyor.Çocuklar neden babalarında kalmıyor?
Evliyken eşine yaptıracağım dedi adam istiyorsan yaptır dedi hep erteledi. O zaman maddi yeterliliği varken yaptırsaydı madem, şimdi çocukların rıskını niye oraya veriyor.Ablanizin aldatildigi ve evlilik icinde begenilmedigi icin kompleks yaptigini düşünüyorum. Burada acilan konularda gördüğümüz gibi eski esi zamaninda goguslerinin küçüklüğünden, fiziksel olarak begenmemesinden yakindiysa kendini değiştirmek istiyor olabilir. Aldatma sebebiyle bosanmak insanin psikolojisini berbat hale sokar. Evin ustune olmasi, rahat bir hayat sürmesi psikolojisinin bozulmasina engel degil. Diger taraftan baktigimizda tum bu psikolojik problemlerin ustune çocukların bakimlari eklenince iyice çökmüş ve yanlis kararlar veriyor olabilir. Esi tarafından hem ihanete ugramis hemde adam basi bos gününü gün ediyor diye dusunuyordur.
Ablaniza kizmak yerine ailece oturup, psikolojik destek almasi icin öneride bulunun. Kizip, baskilamaya calismaniz ablanizin ozgur olma istegini arttiracaktir. En dogrusu profesyonel destek alip yasadiklarini atlatabilmesi icin destek gormesi. Bu sure icinde yine cocuk bakimi gibi konularda yardimci olup nefes alma alani yaratin.
Oyle de olan cocuklara olur ama. Şiddet uyguluyormuş . Anneanne dede baksa daha iyi olur. Sabit evleri olmali o yasta cocuklarınAblanızın üzerinden çocukların sorumluluğunu almaya devam ederseniz o çocukların bir annesi olmayacak hiç, bırakın sorumluluk alsın siz sadece destek olun, ablanız şuanda fiziğini düzeltip yeni aşklara yelken açma peşinde anladığım kadarıyla, çocuklara çok üzüldüm Allah ıslah etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?