Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

Bende babalarını soracaktım ki arada sırada yemeğe çıkarıyormuş sadece. Çocuklara içim gitti.
Ablanız daha önceden nasildi? Acaba çocuklarıyla hicbir zaman mi bağ kuramamıştı diye düşündüm?

Ben dönemsel olduğunu düşünüyorum bazen bazı durumlarda anneler doğum sonrası travmada bile bebeğine karşı olumsuz duygular besleyebiliyor istemeden ablanız normade iyi bir anneyse ona göre değerlendirin. Çocuklar için çok sıkıntılı ve zor durum bende üzüldüm Allah yardımcıları olsun ama tedaviye ihtiyacı var diye düşünüyorum ablanızın.

Ablam çocuklar küçükken yaramazlık yaptığında videoya çekip babalarına gösterirdi bak bana böyle yapıyolar diye carlardı sürekli söylenirdi bakamıyorum gücüm yok derdi. Adamda annenizi niye üzüyorsunuz diye kızardı. Ablamın yüzünden bazen vururdu koluna poposuna.

Yok ya hep ablamın anne olmaması gerektiğini düşünürdüm eskiden beri.

Eşinin aldattığı kişi silikonlu vs ise ona benzemeye çalışıyor olabilir mi acaba?
Çocuklar kaç yaşındalar
En azından 1 çocukta kalmalıydı evlilikleri hep problemliyse

O zaman değişir. Eşiyle baştan beri problem varsa da çocuklarını sevmemiş olabilir. Babası nasıl çocukların ? İyi eş değilse bile belki iyi bir babadır
İyi bir baba mıydı bilmiyorum kendisi hiç varlık görmemiş hep çocuklarına maddi anlamda varını yoğunu sererdi muhtaç etmezdi kimseye yemeklerini falan yedirirdi gezdirirdi değişik yerlere götürürdü

Yazık her zamanki gibi olan çocuklara oluyor. Allah akıl fikir versin. Anane büyütsün bari çocukları

Eşinin aldattığı kişi silikonlu vs ise ona benzemeye çalışıyor olabilir mi acaba?
Çocuklar kaç yaşındalar
En azından 1 çocukta kalmalıydı evlilikleri hep problemliyse
Aldattığı kadını ben görmedim ama etine dolgun bir kadınmış hafiften. Çirkin biri diye anlatırdı hep
Çocuklar kız 11 oğlan 9 yaşında

Ablanızın hali ortada iki gün orda üç gün başka yerde o çocuklar heder olur. Çocukların babası nasıl biri? Eğer o düzgünse düzenli olarak onda yaşasınlar yok değilse anne babanızla düzenli bir hayat kurun bu çocuklara. Ablanız canı istediğinde düzenlerini bozamasın ama buna fırsat vermeyin. Sevgisiz, ilgisiz,bencil bir anneyle yaşamaktansa dede anneanneyle düzenli bir hayatları olsun.

Başından beri bir bağ kuramamış sanirim. Hep zor gelmis. Belki depresyon geçirmiştir yargılamak istemem ama mutlaka destek alması gerekiyor.

Boşanma sonrası travma ve stres bozukluğu yardım alabilmesini sağlamalisiniz zamana ve desteğe ihtiyacı ve linclemek ya da atar yapmak onu daha da uzaklaştırır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…