Az kaldı ablamı döveceğim sabrım taşıyor… gögüslerine silikon yaptıracakmış hanfendi..

İnanın ben böyle birini net tanıyorum böyle böyle Allah belasını vere vere tam duzelmese de orta yolu buluyor

Şu mesajı okuyana kadar aslında tahmin yürütüyordum ablanızın ayrılış hikayesini şimdi tam oturdu.
Ablanız çok büyük bir psikolojik bunalımda.
Aldatılmayı hazmedemiyor ve ne kadar güzel olursa olsun aldatıldığı için kendini eksik, yetersiz ve çirkin görüyor.
Aldatılmanın faturasını kendine ve çocuklarına kesiyor yani..
Bu süreçte kesinlikle tedavi olması lazım yoksa hem çocuklar hem ablanız hem de sizler çok yıpranırsınız.

E eski eş müsveddesi de yapıp yapıp bir de dost kalacakmış ağzı burnu kırılsa yeridir, bir kadını enkaz haline getirmiş şimdi gününü gün ediyor.

biz onlar evlendiğinden beri yıprandık..
ilk çocuğa hamile kalmadan önce başlamıştı onların sorunları.. 13 yıldır onun evliliğindeki sorunları bizde onla beraber yaşamak zorunda bırakıldık.

istemiyor çocukları anlaşıldı
zaten psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyordu
o çocukların ahını alırsa vay haline

çocuklar için bir çare bulmanız lazım
anne babanız baksa sizde destek olsanız mı acaba bilemedim

onun hayatının benim hayatımı etkilemesinden inanılmaz mutsuzum. yaşama sevincim kalmadı midem bulanıyor artık sıkıntılardan. ve en kötüsü de ona üzülüyor yine de ondan elimi çekemiyorum.

Psikolojik olarak iyi bir dönemde değil.Aile büyükleri toplansın ve bir kendine getirsin onu. Büyükleriniz ile görüşün.

Ablanın yaptıklarını onaylamıyorum ama bir yandan da haklı ama şu konuda; baba neden ortada yok? Adam da belli ki çocukları anneye atıp, tekrar evlenmenin derdinde. Yani adamın çocuklarıma sahip çıkayım, annede rahat etsin gibi bir düşüncesi yok ve bence ablan da buna tepkili. Adam aldatmış üstüne de bir sorumluluk almıyor peki o çocukları abla tek başına mı yaptı? Bence ablanızla ve eniştenizle konuşun ortak velayet olsun. Paşam da öyle çocuklar aç kalır ayaklarına yatmasın. Kadın çalışıyor olsa ne olacak? Öyle saçma şey mi olur? Bir şekilde ikisinin de sorumluluk alması gerekiyor. Yani adam öyle sıyrılmasın aradan. Ablanla konuşacaksanız enişteniz ile de konuşun. Çocukların bakımı ihmal edilmediği sürece ikisinin de hayatını yaşamaya hakkı var. Eğer ablanızın yanlış şeyler yapabileceğini düşünüyorsanız size tavsiyem ablanızı suçlamadan, yargılamadan konuşun.

Ayy zavallı masum sabiler ben suan tek cocuklari düşünüyorum ablaniz enistenizin psikolojisini degil
Cocuklar cok masumlar nasil oluyor bunlar nasil bir dünya anlamiyrum

O da haklı değil de ablan sanki güzel güzel konuştukça laftan anlayacak gibi geldi. Sen ablanla hep böyle alttan alta konuşmalar yap.

Şu anlattıklarınızdan yola çıkarak ablanız daha mantık düzlemine gelmiş gibi. Bir de boşanma travması yaşıyor. Hazmedemiyor. Psikolojik destek alması lazım. Onun açısından da zor. Boşanmak ölümden sonraki ikinci büyük travma imiş. İnşAllah en az hasarla atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…