- 10 Ocak 2012
- 8.381
- 294
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Hoşbuldum,teşekkür ederim...
Beni çok tanımadığın halde iyi niyetimden şüphe etmediğin için ayrıca bir teşekkür borcum olan insanlardan birisin....
Teşekkür ederim....
Yarın oğlumu kbb uzmanına götürücez...Çok iştahsızlaştı kuzum şu son günlerde...2 yaş sendromu da var üstelik...Bademcikleri alınabilir ilerde diye düşünüyorum....
Aranızda yemek yarışmasına katılanlar var mı ? Bir Surrender i biliyorum..Ondan özendim ben de mi katılsam diye düşünüyorum...
Tabi anca hafta içi müsait olabilicem..Çocuklarla çok zor...İlk hafta kar yağışı yüzünden kreşe göndermedim..İkinci hafta da Çınar sıpası hastalandı...
Müsait olursan katıl tabi ama buna katılamazsan diğer kategorilerde yarışırsın.Daha birçok kategori var.
Tekrar geçmiş olsun.
Ben yatıyorum artık...Bu saatte kimse kalmadı ama gelince okursunuz artık...
Geçenlerde düşündüm bir kaç hafta sonra yaşım 40 olucak...Şu an kırışıklık vs yok ama bir telaş aldı beni..Yakındır kırışıklıkların oluşması..Botoks mu yaptırsam,prp mi ..Yoksa kırışıklık önleyen bitkisel yağları mı kullansam..Yoksaaa lazerle gençleştirme mi yaptırsam...Dr.ları,kullanıcı yorumlarını ,merkezlerini araştırırken bir yandan bütün yüzümün buruş buruş olduğunu,bir sürü derin çizgimin olduğunu düşünmeye başladım..O kadar kaptırmışım kendimi ..Hahahaha...Sonra aynaya baktım ve Ohhhh be dedim....
Böyle bir anı işte...Neyse iyi geceler,iyi uykular hepinize,hepimize...
Narmik hoşgeldin nerelerdesin yahu?Bir gittin tam gittin,tatsız şeyler yaşandı sanırım,neyse oldu bitti diyelim.Ben çocuklarla oldugun fotografını görmüştüm gayet iyisin bence şuanda böyle botoks tarzı şeylere kafa yormamalısın belki bir 10 sene sonra düşünebilirsinÇınar için geçmiş olsun diyorum,tam hastalık zamanı ablamın minik kuzuları da sırayla hastalanıyor çok üzülüyorum onlara
Şu yemek yarışmasını merak ediyorum ben de ama hem zaman yok hem de akşamları eve geldiğimde pertim çıkmış oluyorİzlemekle yetineceğim artık.Denk geldiğimiz bir gün görüşmek üzere narmik bebişlerini öpüyorum
güzel bir pazar gününden hepinize merhaba
herkes dönmüş bakıyorum güzel olmuş
MerhabaHerkesin pazarı güzel geçiyordur inşallah...
Evet ,hava çok güzel ama evi temizlemeye,toplamaya ayırdık bu gün...Dün çıkınca bu pazar evde geçsin dedik ..Şimdi de dinleniyorum biraz...
Evet ,hava çok güzel ama evi temizlemeye,toplamaya ayırdık bu gün...Dün çıkınca bu pazar evde geçsin dedik ..Şimdi de dinleniyorum biraz...
Ayh bende öyleyimpff şimdi temizlik toplama sonra ders çalışma canımda istemiyor bakalım ne olacak
güzel bir pazar gününden hepinize merhaba
herkes dönmüş bakıyorum güzel olmuş
selam.................