- 27 Aralık 2011
- 63.313
- 61.032
- Konu Sahibi Spesifikinsan
Ben de iyiyim işte nolsun.
biz kaldık sadece, sarılalım mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de iyiyim işte nolsun.
bende eve yeni geldim. topik ahalisine selamlar. antalyada muhteşem bir hava var.
bende eve yeni geldim. topik ahalisine selamlar. antalyada muhteşem bir hava var.
biz kaldık sadece, sarılalım mı
Selam arkadaşlar
Kolay gelsin sana da canım :)
selam :) nasılsın?
ne güzel. . hoş antalyalılar alışıktır kışın bu havalara.. antalyada ocak ayında denize bile giren olurSelam, İstanbul'da öyleydi bugün.
Hep yazım hatası yapmaya başladım. Bir tuhaflık var ben de. Sanırım nazar değdi.
bugünden bir balkon keyfi resmi paylaşayım sizlerle..
ne güzel. . hoş antalyalılar alışıktır kışın bu havalara.. antalyada ocak ayında denize bile giren olur
harika valla :) mis mis valla
hemde ne mis
ben istanbulluyum. buraya yerleştim. ve seneler oldu hala o sıcağa alışamadım.. ve sırf bu yüzden geri döneceğim istanbula. yazın asla yaşanmaz. 4 ay resmen işkencedir..Bir tanıdığım yazın Antalya'ya tatile gitti, aşırı sıcak yüzünden otelden çıkamadan geri gelmiş. İstanbullular pek dayanamıyor oranın sıcağına.
şarap mı o
ben istanbulluyum. buraya yerleştim. ve seneler oldu hala o sıcağa alışamadım.. ve sırf bu yüzden geri döneceğim istanbula. yazın asla yaşanmaz. 4 ay resmen işkencedir..