- Konu Sahibi Spesifikinsan
benimkide fazlasıyla odundur aslında canım arada bi geliyo bunlara iyi bişeler yapıyolar
Ahh ahh bi de benimkine gelse öyle biseyler :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimkide fazlasıyla odundur aslında canım arada bi geliyo bunlara iyi bişeler yapıyolar
ee ben geldim
Bayanlar nasılsınız ???
Sesiniz soluğunuz çıkmıyor yahu nerelerdesiniz???
Gidenler de geri gelmiyor:26:
özlendiniz
aa cidden nerede bu millett ??
ee ben geldim
Pişşştt ben geldim :)
Nasılsınız görüşmeyeli...Oğlum biraz hasta...Onunla ilgileniyorum...Yattıkları zaman tekrar uğrmaya çalışırım..
Bu arada " Teşekkürler..."........
Nasılsınız görüşmeyeli...Oğlum biraz hasta...Onunla ilgileniyorum...Yattıkları zaman tekrar uğramaya çalışırım..
Nasılsınız görüşmeyeli...Oğlum biraz hasta...Onunla ilgileniyorum...Yattıkları zaman tekrar uğramaya çalışırım..
ayy dayanamadım yazıcağım . hoşgeldin canım. çok sevindim. gözlerimiz yollarda kalmıştı valla..
Hoşgeldinnnnnnnnnnnnn Valla tam liriğe msj atmıştım biliyo musunnn :)) siz konusuyosunuzdur merak ettim nerelerde falan diyeee
hoşgeldın :):119::119::119::119::119:
bebişin iyidir umarım .
Ne şirin ifadeler bunlar...
Hoşgeldin
Geçmiş olsun
Seramikcim posta girişin doluuuu
Hoşgeldin, ayrıca geçmiş olsun.