- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.638
-
- Konu Sahibi Spesifikinsan
oo beni takan yok kardeş burda
merhaba kizlar
pardon konulari dolasirken, birden aaciktigimi his ettimyemek yerkende kuzeye baktim, sonra oje sürdüm
oje kururken kk ya bi bakiim dedim.gec kaldim herkes gitmis
öglende cöpbidonumu calan komsumla ugrastim
çöp bidonunu mu çaldı ?
ooo niye üzüldün bu kadar barışmışsın arkadaşşınla okudum şimdi :44:
Merhabaa
Afiyet olsun sana
çö bidonu çalan komşu da ilk defa duyuyorumo ne yahu
sormayinresmen caldi
ben almanyadayim, burda cöpler ayrilir, bitane mavi kapakli cöp bidonu siparis ettim evime 4 sene önce tasinirken.
geldiginde bidonun üzerinden ufak yapiskanli kagitta ismim yaziyordu. yagmurda o yapiskan düstü bende esimle ismimi yazip koli bandiyla yeniden yapistirdim ama yine düstü.
neyse olay su . üst katimda oturan komsu karsi binaya tasindi
o tasindiktan sonra benim bidom kayiplarda :26:
ondan süphelendik tabikigittik evin etrafinda aradik yoktu
bugün arabayla gecerken , esim aha bizim bidon dedidedim nerde onlarin evin orda
gittik baktik bizim bidon beyaz kirec boyasiyla kocaman tilki yazmislar yani isimlerinivay tilki vay
tabi bidonu tuttugmuz gibi eve
ben birakirmiyim bunu yanina hemen gittim ziline bastim
komsu sen bizim bidonu niye aldin götürdün
aaa o benim bidonum demezmi
yahu nerden senin bidonun benim diyorum ama yoook
yok sen ismini yazdin hatta esime dedim bizim bidona ismlerini yazmislar gidim söylim dedim esim aman bosver nolcak dedi. niye keske gelip deseydin,dedim.
aman alti üstü bir bidon sen yenisin al demezmi. o an tepemin tasi atti. dedimki bak güzel kardesim bidon benim sen git yenisini al niye ben aliyormusum, anlamakmi istemiyorsun
baya bi tartistik yok benim yok benim
neyse eve geldim bidonu aldigim yeri aradim, bidonun üzerindeki numara kime kayitli diye sordum , teldekide dedi sizin. peki bu tilkinin numarasi kac , söyledi iste ,baktim baska alman bir komsu bidona kilit takmis bide güzel ismini yazmis .
yine gittim komsunun zilin bastim gel bidonunu buldum, istersen arayayim bidaha kendi kulaginla duy dedim
ay yok tamam ask olsun inaniyorum
bacim bidonuna 8 yildir niye sahip cikmadinda benimkinin üzerine yatmaya calisiyorsun 4 yildir sende cöp atiyorsun bu bidona daha bikere bosaltilmasi icin cekmedin sokaga niyemadem senindi
ist özürler mözürler
ayip dedim madem götürüyorsun bi haber et bari
iste böyle , kendini uyanik sanan cakallarla ugrasiyomzaten sevmiyorum onu, daha önce tartismistik kapiyi suratina kapamisdim
ha haçok güldüm yahu bir çöp bidonuna bakmaktan aciz. nerden anlıcak ben alsam demiştir herhalde
sormayinresmen caldi
ben almanyadayim, burda cöpler ayrilir, bitane mavi kapakli cöp bidonu siparis ettim evime 4 sene önce tasinirken.
geldiginde bidonun üzerinden ufak yapiskanli kagitta ismim yaziyordu. yagmurda o yapiskan düstü bende esimle ismimi yazip koli bandiyla yeniden yapistirdim ama yine düstü.
bugün arabayla gecerken , esim aha bizim bidon dedidedim nerde onlarin evin orda
gittik baktik bizim bidon beyaz kirec boyasiyla kocaman tilki yazmislar yani isimlerinivay tilki vay
yok sen ismini yazdin hatta esime dedim bizim bidona ismlerini yazmislar gidim söylim dedim esim aman bosver nolcak dedi. niye keske gelip deseydin,dedim.
aman alti üstü bir bidon sen yenisin al demezmi. o an tepemin tasi atti. dedimki bak güzel kardesim bidon benim sen git yenisini al niye ben aliyormusum, anlamakmi istemiyorsun
neyse eve geldim bidonu aldigim yeri aradim, bidonun üzerindeki numara kime kayitli diye sordum , teldekide dedi sizin. peki bu tilkinin numarasi kac , söyledi iste ,baktim baska alman bir komsu bidona kilit takmis bide güzel ismini yazmis .
yine gittim komsunun zilin bastim gel bidonunu buldum, istersen arayayim bidaha kendi kulaginla duy dedim
bacim bidonuna 8 yildir niye sahip cikmadinda benimkinin üzerine yatmaya calisiyorsun 4 yildir sende cöp atiyorsun bu bidona daha bikere bosaltilmasi icin cekmedin sokaga niyemadem senindi
ist özürler mözürler
iste böyle , kendini uyanik sanan cakallarla ugrasiyomzaten sevmiyorum onu, daha önce tartismistik kapiyi suratina kapamisdim
Valla baya güldümBaya entrikaya dönüşmüş ya bildiğin çöp bidonu Pembe dizi çıkar
iste almanyada sadece basit bir bidon degilki canimcim, o bidona sadece kagitlar gazeteler kartonlar atilabiliyor.
ve bidonun kapagindaki numara benim üzerime kayitli. o bidona zehirli kimyasal yada herhangi bir cöp atilsa cezasi var :18: varya kadin okadar emin "benim bidonum" diyorki, biran teredüt ettim kendi malimdan :26: acabami diye
eminmisin diyorum evet diyor
hemde ne aciz, benim bidonuda kullaniyordu sürekli , bende bisey demiyordum aman nolcak bir iki cöpte o atsin, zaten dolduramiyorum diye. meger 4 yildir benim bidonumu kendi bidonu saniyormus
yoksa bu bir oyunmu , bi garezimi var banakesin bidonumu kiskandi
iste almanyada sadece basit bir bidon degilki canimcim, o bidona sadece kagitlar gazeteler kartonlar atilabiliyor.
ve bidonun kapagindaki numara benim üzerime kayitli. o bidona zehirli kimyasal yada herhangi bir cöp atilsa cezasi var :18: varya kadin okadar emin "benim bidonum" diyorki, biran teredüt ettim kendi malimdan :26: acabami diye
eminmisin diyorum evet diyor
sormayinresmen caldi
ist özürler mözürler
yok canim, türk soyismi tilkiKadın almanmı? cingarcıymış bayaNe güzel keşke burdada öyle yasalar olsa:44:
kilit takicaz artikciddi ciddi öyle sanmış yani biri geldi bedava bıraktı kapısına sandı herhalde
dikkat et komplo kurmasın sana :18: inadından zehirli kimyasal atarmış oraya
vallahi komikmiş:90:
oo beni takan yok kardeş burda
merhaba kizlar
pardon konulari dolasirken, birden aaciktigimi his ettimyemek yerkende kuzeye baktim, sonra oje sürdüm
oje kururken kk ya bi bakiim dedim.gec kaldim herkes gitmis
öglende cöpbidonumu calan komsumla ugrastim
yarın doğum günüm arkadaşlarrrr
şimdiden nice mutlu senelere
benimde 2 haftam var çok heyecanlıyım
bende çok mutluyumokuldan sonra sevgilimle kutlayacağımm bakalım sürpriz falan diyodu heyecan dorukta :18: