Az ama Öz olsun diyenler....:)

AY bütün gün o topic senin bu topic benim okudumda okudum dedikodum tavan:KK4:Oysaki hasret çekiyorum, yArın finalim var,ve çok hastayımm:2::2:Ah bu kadın milleti:KK20:

Seramikmozaik mesajında yazdığın şeyin açık ve net cevabını istiyorum senden?

Bugün yönetimin açtığı konuda gördüm ki imalardan arınılmış herkes gayet dürüstleşmiş, oraya bunlar yazıldığına göre sorduğumun cevabını bekliyorum.

Olduğumuz gibimiyiz göründüğümüz gibi mi görelim..

AY bütün gün o topic senin bu topic benim okudumda okudum dedikodum tavan:KK4:Oysaki hasret çekiyorum, yArın finalim var,ve çok hastayımm:2::2:Ah bu kadın milleti:KK20:

Bol ekşın vardı kazenin konusunda dimi ...
Hangi finalin var tatlım.
Neden buradasın çabuk derse :KK4:

Bugün yönetimin açtığı konuda gördüm ki imalardan arınılmış herkes gayet dürüstleşmiş, oraya bunlar yazıldığına göre sorduğumun cevabını bekliyorum.

After cim lütfen uzatmayalım artık canım.
Sinirler zaten gerildi .:26:

Aman canım nasıl olayım işte idare eder sen nasılaın?
Buarada evlimisin çocuk var mı cv ni yaz bakalım :KK53:

iyiyim çok şükür, kazen sayesinde keşfettim sizleri :p
ben 23 yaşında, bekar, diplomalı bir ev kızıyım..harçlığımı çıkarabilmek için özel ders veriyorum, sevgili adayı aramaktayım ve en önemlisi de kilo almaya çalışıyorum.. KK'ya neredeyse tüm gün takılıyorum ama hiçbir geyik muhabbetine katılmamıştım taa ki bugun ki olaya kadar :)

Bunu özelden halletseniz daha iyi değil mi?

iyiyim çok şükür, kazen sayesinde keşfettim sizleri :p
ben 23 yaşında, bekar, diplomalı bir ev kızıyım..harçlığımı çıkarabilmek için özel ders veriyorum, sevgili adayı aramaktayım ve en önemlisi de kilo almaya çalışıyorum.. KK'ya neredeyse tüm gün takılıyorum ama hiçbir geyik muhabbetine katılmamıştım taa ki bugun ki olaya kadar :)

Aday zamanla bulunur :KK23:
Bundan kelli buradasın artık bırakmam seni :KK4:

Dumadumadumcum uzatmıyorum .

Bana mesaj atılmış sonra bende kazenin konusunda yazılanları gördüm. O yazılanlar istinaden topicte de olur özelde de olur cevabı bekliyorum.

Özeli kapalı seramikmozaikin o yüzdende topicine yazdım

Dumadumadumcum uzatmıyorum .

Bana mesaj atılmış sonra bende kazenin konusunda yazılanları gördüm. O yazılanlar istinaden topicte de olur özelde de olur cevabı bekliyorum.

Özeli kapalı seramikmozaikin o yüzdende topicine yazdım

Anladım canım...
İnşallah bu konuda da tartışma çıkmaz onu istiyorum.

Uzaktan uzaktan takipteyim ben aslında bayadır üyeyim :KK53:

Nedir bu gerginlik forumda yahu şu iki günlük dünyada çeteleşmeler falan:KK50:

Kazen saolsun çıkardı konuyla beraber..
Bu konuyu kapatalım boşverin.
Değmez hiç.
Sen neler yapıyosun doxy cim..

Anladım canım...
İnşallah bu konuda da tartışma çıkmaz onu istiyorum.

Çıkmasın yahu tartışma artık

bu olaylar dışında keyifler nasıl bayanlar :KK31:

Uzaktan takip ediyordum hepinizi kanım ısındı hoşuma gidiyordu yazdıklarınız bir tanışayım dedim merak ettim bende sizleri yanıltmadınız beni teşekkür ederim misafirperverliğinizle :KK16:

X