- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
Bak daha net soyle soyleyim iki tane ven var bi ben saglikli normal herkes gibi evini cocuklarini yasamayi seven kocasina asik..sonra bazi donemler obur ben birden geliyor mutsuz ofkeli herseyden herkesten nefret eden olume meilli oluyo hastaligima baktiysan zaten bu sekilde tanumlaniyo ailem yanima gelcek durumda degil daha acil baska sorunlariyla ugrasiyolar kardesimle ilgilibunca konu açtınız,hastalıklarınız hakkında ilk defa yazıyorsunuz.insanların ne düşünmesini bekliyordunuz ki.
bence de buraya girip yazmayın,daha kötü olursunuz ki olmuşsunuz..aileniz sadece masraf karşılamamalı ,fiilen de yanınızda olup en azından torunları ile ilgilenmeli.
Tedavi zaten oluyorum hemde farkli 2 doktora..konusunda uzman iki doktora gidiyorum ailem tum tedavi.masrafimi karsiliyo saolsunlar esimden tek beklentim sevgi ilgi destek ama oda yilmis bikmis demekki anladim o..
Buraya yani kadinlar klubune gelince konuyu actigima acik net her dusuncemi paylastigima kesinlikle pismanim cok daha olumsuz etkiledi uzun bi sure girmeyim diyorum yardimci olmaya calisan herseye cok tesekkurler tavsiyeleri kendimde oldukca denicem kedi kopek senden iyidir tarzi yazanlarada kimse biseyi yasamadan anlamaz diyorum allaha havale ediyorum dedim ya bu konuda yazdiklarim paylastiklarimda daha kotu etkiledi herkese hayirli aksamlar mutlu yarinlar diliyorum
Hepsinin icerini ve ismini gonderiyim canim saka gibi yaa neyin pesindesin simdi yalan mi soyluyorum ne icin kime neyi ispatlama cabam olcak ki surda kimi tanirim bhnca derdimjn arasinda uc bes kisi ya bana inanmiyolar ne yapiyim diye mi dusuncem yaziyim ilaclari paxera 20 prozac bitane daha vardi ismi zor oyle yani oldumu simdi
Ben surubunu kullaniyorum doktor gecmez dedi zaten kesicem bi kac gune suttenDiğerlerini bilmem ama prozac en ağır olanı ve süte geçiyor, haberin olsun
Ben zaten tedavi oluyorum beyun tumoru icin yapilcak bisey yok durumu stabil buyume olursa o zaman mudahale edilecek evet ayni konulari aciyorum maksat icimi dokmek arkadasim kuzenim kimsem yok ama saolsunlar bin pisman oluyorum her sefer sonra bi bunalim bi darlanma aninda dayanamayip yaziyorum kendime gelince yazdigima pisman oluyorum tek beklentim esimden daha fazla ilgi sevgi ve yardim..ilaclar gucsuz birakiyo basimda surekli bi agri ustelik uykusuzum e biraz yardim hakkim degil mi yetmiyo onun yeterli sandigi..psikoterapiler cok iyi geliyo tam hersey yolunda diyorum hevesle istekle evime geliyorum ama oluyo biseylerYaklaşık 1 senedir belli aralıklarla bu konuyu açıyosun sen, demek ki kendi başına ve mevcut tedavi ile ilerlemë yok, bahsettiğin hastalıklar ayrı ayrı bile tehlikeli sende ikisi de var üstüne beyin tümörü diyosun,çözüm kabul etmiyosun
2 tane psikolojik rahatsizliği ve beyin tümörü olan birine ben sorarim neden 2.çocuğu yaptiğini.Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.
Ben zaten tedavi oluyorum beyun tumoru icin yapilcak bisey yok durumu stabil buyume olursa o zaman mudahale edilecek evet ayni konulari aciyorum maksat icimi dokmek arkadasim kuzenim kimsem yok ama saolsunlar bin pisman oluyorum her sefer sonra bi bunalim bi darlanma aninda dayanamayip yaziyorum kendime gelince yazdigima pisman oluyorum tek beklentim esimden daha fazla ilgi sevgi ve yardim..ilaclar gucsuz birakiyo basimda surekli bi agri ustelik uykusuzum e biraz yardim hakkim degil mi yetmiyo onun yeterli sandigi..psikoterapiler cok iyi geliyo tam hersey yolunda diyorum hevesle istekle evime geliyorum ama oluyo biseyler
Ikinci cocugu hic bi zaman istemedim igneyle korunuyodum ve gununu gecirdim kardesimin cocugunu kaybetmistik o sira bisey dusunecek durumda degildim derken hamile kaldigimi ogrendim kaynanam ve esim israrla bi cana kiyamayiz bu bi issret dediler tersledim aldiralim dedim randevu bile aldim ama esim razi gelmedi bak diger cocugumuzdan cikar dedi her an yaninda destek okucam cok istiyorum dedi el birligiyle ikna ettiler allah saglik versin uguruyla geldi esim kadroya girdi memur oldu onun dogumuyla evimiz yoktu bi evimiz oldu hepsine bin sukur en rahat donemimiz suan..ama arada ruhum degisiyo iste icime bi canavar giriyo2 tane psikolojik rahatsizliği ve beyin tümörü olan birine ben sorarim neden 2.çocuğu yaptiğini.
Her iki konusundan birinde ölmek istediğini yaziyor konu sahibi yazik değil mi o çocuklara?
Allah yardimcin olsum umarim en kisa sürede sağliğina kavuşursun.Ikinci cocugu hic bi zaman istemedim igneyle korunuyodum ve gununu gecirdim kardesimin cocugunu kaybetmistik o sira bisey dusunecek durumda degildim derken hamile kaldigimi ogrendim kaynanam ve esim israrla bi cana kiyamayiz bu bi issret dediler tersledim aldiralim dedim randevu bile aldim ama esim razi gelmedi bak diger cocugumuzdan cikar dedi her an yaninda destek okucam cok istiyorum dedi el birligiyle ikna ettiler allah saglik versin uguruyla geldi esim kadroya girdi memur oldu onun dogumuyla evimiz yoktu bi evimiz oldu hepsine bin sukur en rahat donemimiz suan..ama arada ruhum degisiyo iste icime bi canavar giriyo
Ama kendini tanımaz mı insan? Ben kaç çocuğa bakabilecek kapasitedeyim bilmez mi? Yeri geliyo yaşadığın ortamı bile ayarlamak zorunda kalıyosun,gebeliği ona göre ayarlıyosun. Mesela şu an ortalık bomb.k eğer böyle olacağını bilseydim asla 2. gebelik planlamazdım. Ne zaman Batı'ya gittik o zaman yapardık.Karşımızda camın önüne geçip boşluğa bakıyorum diyen bir insan var yahu, mantıklı laflar etmesini bekleyen varsa çok bekler yani, ben de panik atak var oğlum uyurken beşiğinde iken ya camdan düşerse diye korkup odasının kapısını kilitlediğimi bilirim psikolojik sıkıntılar böyle,değişik,kadın tedavide görüyo, uykusuzluk başlı başına insanı mahveden birsey zaten,kadın çocuğunu etüde veremiyor ama kocası spora gitme derdinde,ona gelince para var, üstelik 2.çocuğu isteyen kendisi,bana kalsa ilk çocuk içinde erkenmis ama anne olmadan anlayamadı demek ki
Yukarda acikladim insan kendini bilir ondan istemedim esimin imzasi olmadan aldiramadim niye hamile kaldin dersende aylik igne oluyodum o ay kardesimin cocugunu kaybettik ve o ay kaynadi unuttum igneyi..asla ikinciyi istemem diye hep konusurdum com direndim istemedimde ama nasibiyle uguruyla geldi allah saglik versin omru uzun olsunAma kendini tanımaz mı insan? Ben kaç çocuğa bakabilecek kapasitedeyim bilmez mi? Yeri geliyo yaşadığın ortamı bile ayarlamak zorunda kalıyosun,gebeliği ona göre ayarlıyosun. Mesela şu an ortalık bomb.k eğer böyle olacağını bilseydim asla 2. gebelik planlamazdım. Ne zaman Batı'ya gittik o zaman yapardık.
Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.
Bende oyle dusunuyorum haftada 1 gun psikoterapim var ilaclar ve tumorde cok agri yapiyo yaza kadar bekleyip yazin kizimda 2 yasina girince kres e baslatip baslayim ise diyorumAlacağınız asgari ücret olduğu gibi bakıcıya bile gitse,çıkın evden çalışın. Dışarıda zaman geçirin. Hiç olmazsa çocuklar akşam daha farklı psikolojide bi anne görürler. Bu şekilde geçirdiğiniz bütün gündense akşam 1 saati sakin geçirmek daha mantıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?