ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

açık söyleyeyim, bu konuda haklı çıkmak için bir sürü şeyi "farklı" anlattığına inanıyorum.. bunun sebebi de git gide bozulan psikolojisi bence..
office pak hastalığını bir okursan herşey boş dersin zaten.hastalıkları çok ciddi gerçekten de..bipolar da pak da çok ciddi.ve ikisi bir arada olunca yaşadıkları çok normal..eşinin olaya el koyup uzun süreli tedavi ettirmesi lazım.yoksa olan çocuklara olacakç.

pak hastalığını araştırdıktan sonra tüm öneri ve yazılanların boş olduğuna emin oldum..sizin sorununuz burda yazılanlarla asla çözülemez. ciddi bir rahatsızlığınız var.ve özellikle psikoterapi ile tedavi olmanız şart.
hele kii ikisi bir arada varsa,çok ciddi bir durumdasınız..
bence yatarak tedavinize devam etmelisiniz..
Iste bende bunu anlatmak istiyorum elimde degil biseyler sadist degilim mazosist hic degilim saglikli dusunuyorum bazen cok iyiyim mantikliyim bazense icime baska biri giriyo

Beyniniz de tümör varken, problemli bir çocuğunuz varken, neden 2. çocuk ? Hayır kızıyorlar burada bazıları Allah vermiş, olmuş işte olunca neden diye sormanın mantığı ne diye merak ettiğim için soruyorum bu ne cesaret? Ya benim hayatı 4*4 lük giden sadece kendi epey yüksek miktarda maaş alan, evi, arabası olan arkadaşım bile cesaretim yok. Sağlık sorunlarım var diye ona yetemezsem çok yoğun çalışıyorum zaman ayıramazsam diye diyor. Bu insan kedi yavrusu değil. Belki de eşiniz sizin şu tavırlarınız yüzünden evden kaçmak için spora gitmek istiyorur. Kendinize gelin artık. Konularınız hep aynı, hem yıldım, bittim, cinnet geçircem ben şok oldum beyninizde tümör var. Çok ciddi bir şey bu. Ve siz ilaç içmeyip bunu fedakarlık olarak mı görüyorsunuz?

PAK(pasif agrasif kisilik bozuklugu) ve bibolar bozukluk ikisi farkli ilkinden 2 ay yatarak tedavi gordum

Bunlar çok ciddi rahatsızlıklar hem de ikisi bir arada
Bence ilaçla olmaz
Doktorunuzun da sadece ilaç vermesi ilginç geldi
Doktoru degistirseniz

Iste bende bunu anlatmak istiyorum elimde degil biseyler sadist degilim mazosist hic degilim saglikli dusunuyorum bazen cok iyiyim mantikliyim bazense icime baska biri giriyo
bakın bu rahastızlıklarınız öenmli ve tedavi edilmeli.yani size önerilen süper dadı veya çocuklara kural koyma vs gib şeyler hayatınızı daha iyi yapmaz.
ana kaynak hastalıklarınız çünkü.keşke baştan yazsaydınız ,herkes farklı algıladı yaşadıklarınızı doğal olarak.
doktorunuza devam ediyor musunuz,okuduğum kadarıyla ilaçla tedaviden ziyade psikoterapi çok öenmli.
siz iyileşmeden çocuklarınızı veya eşinizi mutlu etme şansınız yok.o yüzden yatmanız gerekiyorsa hastanede yatın,çıktıüınızda toparlanmış olursunuz.

office pak hastalığını bir okursan herşey boş dersin zaten.hastalıkları çok ciddi gerçekten de..bipolar da pak da çok ciddi.ve ikisi bir arada olunca yaşadıkları çok normal..eşinin olaya el koyup uzun süreli tedavi ettirmesi lazım.yoksa olan çocuklara olacakç.

Benim eski ev arkadaşımın okul arkadaşı vardı bipolar bazen nöbeti gibi çok karamsar oluyor ağlıyordu. Ama tedavi görüyordu kızın hayalleri planları falan vardı. Hepsini de yaptı. Pilot olmak istiyorum dedi olucak. Ama o kendine önem veriyordu. Tedavi oluyordu.

Benim eski ev arkadaşımın okul arkadaşı vardı bipolar bazen nöbeti gibi çok karamsar oluyor ağlıyordu. Ama tedavi görüyordu kızın hayalleri planları falan vardı. Hepsini de yaptı. Pilot olmak istiyorum dedi olucak. Ama o kendine önem veriyordu. Tedavi oluyordu.
sadece bipolar değil ki.pasif agresif kişilik bozukluğu da çk ciddi bir hastalık.ben ilk defa duydum,baktım okudum az önce..
konu sahibi de tedavi olmalı diyorum.bence en büyük desteğimiz bu yönde olabilir.tedavi olmasını sağlamakla yani.

bakın bu rahastızlıklarınız öenmli ve tedavi edilmeli.yani size önerilen süper dadı veya çocuklara kural koyma vs gib şeyler hayatınızı daha iyi yapmaz.
ana kaynak hastalıklarınız çünkü.keşke baştan yazsaydınız ,herkes farklı algıladı yaşadıklarınızı doğal olarak.
doktorunuza devam ediyor musunuz,okuduğum kadarıyla ilaçla tedaviden ziyade psikoterapi çok öenmli.
siz iyileşmeden çocuklarınızı veya eşinizi mutlu etme şansınız yok.o yüzden yatmanız gerekiyorsa hastanede yatın,çıktıüınızda toparlanmış olursunuz.
Gatada iyi bi doktor bulduk 1 yoldir ozel olarak psikoteraoiye ona gidiyorum suan yatili tedaviye gerek gormedi cunku daha once yattigimda daha kotu etkiledi ve yarida kestik

Evet 3 ilac kullaniyorum doktorum biliyo sute gecmiyor ilaclar..yinede kesmemi tavsiye etti doktor kizim 2 aydir hasta o iyi olumca gecede rahat uyusun diye zaten kesicem

Bak ben de panik atak hastasıyım az çok biliyorum ilaçları, süte geçmeyen hangi ilacmış acaba, beyni etkileyen ilaç bunlar, beyin tümörünü etkiliyor da süte mi geçmiyor

sadece bipolar değil ki.pasif agresif kişilik bozukluğu da çk ciddi bir hastalık.ben ilk defa duydum,baktım okudum az önce..
konu sahibi de tedavi olmalı diyorum.bence en büyük desteğimiz bu yönde olabilir.tedavi olmasını sağlamakla yani.
Tedavi zaten oluyorum hemde farkli 2 doktora..konusunda uzman iki doktora gidiyorum ailem tum tedavi.masrafimi karsiliyo saolsunlar esimden tek beklentim sevgi ilgi destek ama oda yilmis bikmis demekki anladim o..
Buraya yani kadinlar klubune gelince konuyu actigima acik net her dusuncemi paylastigima kesinlikle pismanim cok daha olumsuz etkiledi uzun bi sure girmeyim diyorum yardimci olmaya calisan herseye cok tesekkurler tavsiyeleri kendimde oldukca denicem kedi kopek senden iyidir tarzi yazanlarada kimse biseyi yasamadan anlamaz diyorum allaha havale ediyorum dedim ya bu konuda yazdiklarim paylastiklarimda daha kotu etkiledi herkese hayirli aksamlar mutlu yarinlar diliyorum

Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.

Tedavi zaten oluyorum hemde farkli 2 doktora..konusunda uzman iki doktora gidiyorum ailem tum tedavi.masrafimi karsiliyo saolsunlar esimden tek beklentim sevgi ilgi destek ama oda yilmis bikmis demekki anladim o..
Buraya yani kadinlar klubune gelince konuyu actigima acik net her dusuncemi paylastigima kesinlikle pismanim cok daha olumsuz etkiledi uzun bi sure girmeyim diyorum yardimci olmaya calisan herseye cok tesekkurler tavsiyeleri kendimde oldukca denicem kedi kopek senden iyidir tarzi yazanlarada kimse biseyi yasamadan anlamaz diyorum allaha havale ediyorum dedim ya bu konuda yazdiklarim paylastiklarimda daha kotu etkiledi herkese hayirli aksamlar mutlu yarinlar diliyorum
bunca konu açtınız,hastalıklarınız hakkında ilk defa yazıyorsunuz.insanların ne düşünmesini bekliyordunuz ki.
bence de buraya girip yazmayın,daha kötü olursunuz ki olmuşsunuz..aileniz sadece masraf karşılamamalı ,fiilen de yanınızda olup en azından torunları ile ilgilenmeli.

mesela anneniz gelip sizde kalsa bir süre,siz de hem tedavinize ağırlık verir,hem de iş yükünüz azaldığı için biraz mola vermiş olursunuz.toparlanırsınız.ne dersiniz?

Çok bunalmışsın belli. Kimsenin sana neden ikinciyi yaptın gibi salakça bi soru sormaya hakkı yok. Bence bi işe gir biraz düşün hem özlersin bağınız güçlenir hem piskolıjin düzelir. Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin.

Seninde soranlara salak demeye hakkın yok.
Had önemli.

Bak ben de panik atak hastasıyım az çok biliyorum ilaçları, süte geçmeyen hangi ilacmış acaba, beyni etkileyen ilaç bunlar, beyin tümörünü etkiliyor da süte mi geçmiyor
Hepsinin icerini ve ismini gonderiyim canim saka gibi yaa neyin pesindesin simdi yalan mi soyluyorum ne icin kime neyi ispatlama cabam olcak ki surda kimi tanirim bhnca derdimjn arasinda uc bes kisi ya bana inanmiyolar ne yapiyim diye mi dusuncem yaziyim ilaclari paxera 20 prozac bitane daha vardi ismi zor oyle yani oldumu simdi

Korkuyorum kendimden gectim camin onune oyle bakiyorum kendimi bosluga birakasim var sonra bi kendime geliyorum kizlarima bakiyorum sacmaladigimi fark ediyorum sonra ev timarhane gibi bana geliyolar sadece sessizlik istiyorum hic bisey duymamak..
Kucagima yapisik surekli mizlayan 1,5 yadindaki kizim anne hadiii bi bak diye bagiran buyuk kizim...ev daginik tam baslayip toplayim derken arkamdan hizla dagiliyo botlar ayakkabilik salona tasiniyo cekmeceleri topluyorum tam tamam diyorum aninda arkamdan geri bosaltiyo ufaklik..oyle cok ses varki kafamda resmen ugultu...esim desen var guya ama aslinda hic yok...
Yapmam gereken seyler hic bitmiyo yardim eden yok hicc yardimci tutcak durum yok ise girsem bakici yok psikolojik destek zaten aliyorum
Simdi sukret vs.. gelicek.. ediyorum ..cocuklarim saglikli bin sukur ama coookk zorlaniyorum uyku desen gende 4 saat zor uyuyorum kizim musade etmiyor oburunun okul ders dunya kadar yanina oturmadan yapmiyo zaten gonulsuz..birebir ilgi istiyor
Esimle konustum kavga ettim yardim destek istedim hic yok demez hallederiz der ardi gelmez yildim artik herseyin yuku bende e biliyorum bi ben degilim turk kadini boyle fedakar cefakar..demekki ben sorunluyum demekki kafayi siyircam elimde degil demekki totom sıkıya gelmiyo ha benim hatam yok mu var madem bu kadar dayaniksizdin madem annelik seni cok geriyodu sana gore degildi ikinciyi yapmasaydin deyin cok dogru..ben hakettim kendimi unutup kendimi adamak beni gerdi tuketti ve ne yazikki bu yasadiklarimin bitcegine inancim yok ishan etmiyorum ama boyle yasamayada gucum yok kendimi gectim bana hersey mustehak allah kizlarimin yuzune baksin onlar icin bana guc versin
Kendine gel iki cocugun var biliyorum zor bende anneyim seni anliyorum kolay değil ama sen böyle yapmaya devam edersen büyük kızının psikolojisinide bozarsınlar o çocuk asla unutmaz küçük kızınıda ders saatinde uyut eve kural koy bol bol kahve iç sadece sen değilsin dört saat uykuyla kalan ben hem çalışıyorum hem kızıma kocamın arkalarını toparlıyorum canim bi arkadaşınla günlük sohbet et sakın bi delılık yapım deme bu dünyanın ötekı dünyasında var unutma sana bişey olursa kim senin gibi çocuklarına bakar böyle düşünüp kendıne gel Allah'a emanet ol yakasamlar

Back
X