ayyy cinnet gecirip aticam artik kendimi :(

Bence senin sorununun çözümü yine sende. Çocukların evi çok dağıtıyor, söz dinlemiyor büyüğü ödevlerini yapmıyor. Çünkü sen çok bunaldığın için çocuklara çok kızıyor, bağırıyorsun, eşine de sinirli olduğun için evde huzurlu bir ortam yok. Çocuklar anne babanın aynasıdır. Biz nasılsak onlar da öyle oluyorlar. O yüzden önce bi sakinleş yarın çocuklarına çok ılımlı davran işleri bi kenara bırak önce onlarla ilgilen, onları dinle değer verdiğini hissettir, onlara karşı güler yüzlü ol, öpücüğe boğ ikisini de, sonra onlara güzel güzel anlat, mesela deki, şimdi ben evi süpürücem siz de o zamana kadar birlikte oyun oynayın, işim bitince birlikte kek yapıcaz ya da oyun hamurlarıyla oynıcaz deyin. Evi dağıtırlarsa güzelce anlatın artık evi dağıtmak yok deyin sizinle birlikte toplamalarını isteyin. Eşinle onların yanında kavga etme. Birkaç gün dene bak görüceksin birşeylerin değiştiğini inşallah.allah yardımcın olsun.

Ne kadar acımasız insanlar var, köpek daha iyi annelik ediyormuş vs, sanki çocuklarını atmış kadincagiz. Duygularını düşüncelerini durustce paylaşmış. Yardım etmeyeceksen, bari bak git, yazma birşey... Düşmez kalkmaz bir Allah bugünun iyiyiz çok şükür yarın daha kötü durumda olmayacagimiz ne malum....
Yok niye doğurmuş yok sosyal hizmetlere verseymis, sosyal hizmetteki çocuklar da sevinçten cigliklar atıyordu zaten.... Bilmezmis gibi, verilen akıllara bak....

Ya hu, bir insan kendini tanır.
Misal ben,ıkı cocukla hayatta bas edemem.Biliyorum yani. Suan birtanecik bebegim tüm zamanımı ve enerjimi alıyor. Niye kalkıp ikinciyi yapayım ben?
İstenmeyen gebelik olabilir,korunursun olacagı varsa olur,ama sen bunu da yapmamıssın. Kardesım bebegını kaybettıgı ıcın uzuntuden ignenimi unuttum hamıle kaldım dıyorsun.
Cinsellik yasamayı unutmuyorsan korunmayıda unutmayacaksın,kusura bakma.Hersey Kader degıl,birazda senin sucun yani.
Ne yapabılecegın hakkında bir fikrim yok,ınsaalah bir kaza cıkmadan büyütürsünüz su bebeleri...

Bu konuya sabahtan beri yazılan acımasız yorumları okudukça benim canım yanıyor ,
Hanımlar , bilmem farkında mısınız ? bigunmutlaka bigunmutlaka rahatsız , beyni onun bilinci dışında emirler veriyor kendisine , okumuyor musunuz? konunun başlığı bile ölümle alakalı , tümörü veyahut hastalıklarını yazmasına hacet yok ki, kendini öldürmeyi düşündüğünü yazıyor açık açık...
şu an O sağlıklı düşünemiyor , bir de bizler üzerine gitmeyelim..

Akıl pamuk ipliğine bağlı ; en en yakın arkadaşım, pislik herifin yaptığı zikretmek dahi istemediğim başına gelen o pis olay yüzünden , gözlerimin önünde gün be gün akıl sağlığını kaybetti , o gözlerinin içi ışıl ışıl parıldayan, yüzüne bakmaya kıyamayacağınız güzellikte, on parmağında on marifet, akıllı , sınıf birincisi , en büyük hayali modelist ve ressam olmak olan kız uçup gitti, Allah kimsenin başına vermesin , büyük büyük laflar etmesin hiçbir kimse , ben de dahil..

bigunmutlaka bigunmutlaka Allah acil şifalar versin , gerçekten kalbimden dua edeceğim senin için , her gün ,
Tedavini aksatma , gerekirse İstanbul'a daha iyi bir hastaneye gel , kalacak yerin yoksa ben ilgilenirim çocuklarınla da seninle de , gayet samimiyim ...
Allah'a sığın , bol bol dua et , ben sana özelden ruhi sıkıntılar için okunması gereken duaları da gönderirim dilersen,

Allah yardımcın olsun , şifanı versin tez zamanda insallah ...

Ve ayrıca , bir psikiyatri hocasından dinlemiştim; psikolojik rahatsızlıkların çoğu , insanın uyku düzensizliklerinin olduğu dönemde Ortaya çıkarmış , gecenin belirli saatlerini, uyuyup beynimizi sabaha hazırlamamız için ayırmış Yaradan...her gece uykusuzluk seni daha da kötü ediyor , hiç olmazsa haftada bir gün babasının ertesi günü çalışmayacağı gün olabilir babasına ver küçük kızını , o uyutsun , uyanırsa süt ısıtıp içirsin geri uyutsun ,ne olursa olsun seni uyandırmasınlar... sen haftada bir gün de olsa uykunu alıp depola .. Lütfen bunu yap...
Allah yanında ve yardımcın olsun ...

SKimseye salak, salakça sorular soruyor diyemezsiniz, önce herkes haddini bilmeli. Herşeyin bir anlatım şekli var. Bu ne üslub? İşte sizin gibiler yüzünden o çocuklar mutsuz oluyor. Mutsuz bireyler olarak hayata atılıyor. Onlar insan kedi yavrusu mu ?
Beyninde tümör var. 2 tane psikolojik rahatsızlığı var. sorunlu bir çocuğu var ki belkide bunun nedeni annesinin mutsuz olması. Herhalde soracağız neden diye. Şu son Lütfen kızdığın an bişekilde sinirini çıkar ama bu çocuklarına ve sana zarar vermesin " cümleniz bile ne kadar bilinçsiz olduğunuz belli ediyor. Konu sahibinin sorunları ciddi. öyle bağırıp çağırıp bardak kırıp çığlık atıp düzelecek şeyler değil.
Eminim anne değilsin.

2 tane psikolojik rahatsizliği ve beyin tümörü olan birine ben sorarim neden 2.çocuğu yaptiğini.
Her iki konusundan birinde ölmek istediğini yaziyor konu sahibi yazik değil mi o çocuklara?
Hamileliğinin başında olsa yada ikinci çocuk istiyorum ama şöyle bi rahatsızlığım var dese tamam ikinci çocuk neden diye sorarsın kadın zaten doğum yapmış evinde bunalıma girmiş en başta söylemiş zaten neden ikinciyi yaptın diye sormayın diyor. Emin olun şuan onun tek tedavisi çocukları. Bundan öte sevgi yok. İyki doğurmuş İyki olmuş İyki hayatında iki meleği var. Onun yerinde olmak isteyip olamayan okadar insan varki bence Allahın lütfu.

Okurken bunaldim.. bence bu konu senle alakali.. kendine zaman ayirmadigin icin.

Benimde kizim var ve suanlik evdeyim..
Bizimle ayni bebegi olan kimi gorsem virvirvir sikayetttt ay bunaliyorum artik dinlemekten...

Herseyin tadini cikarmak lazim ya..
Spora gidiyorum aksamlari esim ilgileniyo 1-1.5saat...
Gece kizim yattigin da aliyorum kahvemiii kitabimi okuyorummm.. oohh missss..
He ben temizlik yapmiyormuyum yapiyorummmm bazen odadan cikarmiyo.. bazen zor yemek yapiyorummm..bazen uyuyamiyorummm..
Ama hayatida zindan etmiyorummm...
Aksam herkes yatarrr birdaha mutfak temizlee odayi topla yat..bunlari hepimiz yapiyoruz ama kimse snin gibi hayatini zindan etmiyo..
Yazik ya sende insansin

Bu arada rahatsizligin varmis yorumlari okumamistim.. boyle devam edersen eger ilerler bence..
Sen evde yapamiyosun git calis.. birak maas krese gitsin ya senin sagligin onemli..
Bosver evi yemegi senden onemlimi..
Sen sinirli oldukca cocuklar huysuz olur ev ortamida kotu olurrr...
En yakin zamanda nasil mutlu olcaksan cozume ulastir. Olum vs allah korusunnnnn bol bol dua et boyle seyler dusunme canimm..
O guzel meleklerin sana ihtiyaci varrr.. uzulmee

Korkuyorum kendimden gectim camin onune oyle bakiyorum kendimi bosluga birakasim var sonra bi kendime geliyorum kizlarima bakiyorum sacmaladigimi fark ediyorum sonra ev timarhane gibi bana geliyolar sadece sessizlik istiyorum hic bisey duymamak..
Kucagima yapisik surekli mizlayan 1,5 yadindaki kizim anne hadiii bi bak diye bagiran buyuk kizim...ev daginik tam baslayip toplayim derken arkamdan hizla dagiliyo botlar ayakkabilik salona tasiniyo cekmeceleri topluyorum tam tamam diyorum aninda arkamdan geri bosaltiyo ufaklik..oyle cok ses varki kafamda resmen ugultu...esim desen var guya ama aslinda hic yok...
Yapmam gereken seyler hic bitmiyo yardim eden yok hicc yardimci tutcak durum yok ise girsem bakici yok psikolojik destek zaten aliyorum
Simdi sukret vs.. gelicek.. ediyorum ..cocuklarim saglikli bin sukur ama coookk zorlaniyorum uyku desen gende 4 saat zor uyuyorum kizim musade etmiyor oburunun okul ders dunya kadar yanina oturmadan yapmiyo zaten gonulsuz..birebir ilgi istiyor
Esimle konustum kavga ettim yardim destek istedim hic yok demez hallederiz der ardi gelmez yildim artik herseyin yuku bende e biliyorum bi ben degilim turk kadini boyle fedakar cefakar..demekki ben sorunluyum demekki kafayi siyircam elimde degil demekki totom sıkıya gelmiyo ha benim hatam yok mu var madem bu kadar dayaniksizdin madem annelik seni cok geriyodu sana gore degildi ikinciyi yapmasaydin deyin cok dogru..ben hakettim kendimi unutup kendimi adamak beni gerdi tuketti ve ne yazikki bu yasadiklarimin bitcegine inancim yok ishan etmiyorum ama boyle yasamayada gucum yok kendimi gectim bana hersey mustehak allah kizlarimin yuzune baksin onlar icin bana guc versin

Ben ancak halinize üzülmekle yetinebiliyorum çünkü ben olsam çoktan pes etmiştim.ama instagramda takip ettiğim bir hanım var.kendisinin 6 aylık 1 bebeği,10 yaşında bir kızı ve 1 golden köpeği var..ve daha 1 kez şikayet ettiğini görmedim çok mutlu bir aileler.Bana özelden yazın size hesap adını vereyim,kendisine danışın nasıl başardığını,bu hanım ve ailesi pazarlarıda ormanlara sokak hayvanlarını beslemeye gidiyorlar bebekle birlikte...inanılmaz.

Ay cnm her anne gibi bende seni çok iyi anlıyorum.öncelikle gece uykunu iyice al ve eşinden mutlaka yardım al.konur güzel ve akşamları küçük kizina haktır. Tatlı dille herşey olur ben önde 9 aylik bir prensesim var prematüre doğru normalde 7 aylik iki ay erken doğru ilk zamanlar çok çektik annen var yakın allaha sukur ama şimdi tek idare ediyorum.okadar hızlı yapıyorum ki herseyi bir saniye baktım yok.inan kahvaltı mi 3 te kızım kucagim da yapıyorum.onu uyuyup yemeği koyuyorum ocağa.aralarda evi toplar toz alır çamaşır asarim.çay ve yemek molası veriyorum okadae yani.evi de çok umursamiyorum onbesde bir dip köşe temizlik yaparim.
Esim sağolsun işten gelince ilgilenir o zamanlar biraz nefes ALIRIM su saatte kk dayim kızım uyuyor basucumda.annelik çok zor bir okadar da güzel.ama buyucekler sagliklari yerinde olsun şirket ama sende kendine vakit ayir gez toz herseyi bir kenara bırak rahatliyacaksin bak gor.mutlu anne mutlu cocuk kendini sev simart kendini yapabilirsin iki çocukla da yaparsın istersen...

Gunaydin herkese tam 38 sayfa olmus yardimci olan tavsiye veren empati kuran herkese cani gonulden tesekkur ediyorum birde sunu eklemek istedim cookk sayfalar once hastaligimin ismini yazmama ragmen hic bir fikri olmadan direkt suclayan arkadaslar var ya kimse satasmak zorunda degil
Hastaligimin ismi PAK..AYNI ZAMANDA BIBOLAR BOZUKLUK ICINDE TEDAVI GORUYORUM yani yaptigim seyin aciklamasi degil bi ama kapris yada sizlanmak degil benimkisi..hastayim iki farkli ben oluyorum bugun kalkiyorum hersey yolunda pozitifim evimde mukemmel zaman geciriyorum cocuklarla iyiyiz sonra bi an oluyo herseyden pisman mutsuz aglama krizlerine girip eli yuzu sisen bi kadin geliyo sonra karsimdakinin hareketine gore birden yine o iyi ruh hali geliyo..yani bilinli kasitli bisey yok sumariklik yada kapris degil bu..agzi olan konusuyo hastaligin isimleri bundan onceki konularda da belirttim madem ille yorum yazacak saldiriyim rahatlayum diyecekler var o zaman 2 saniye bi bakip hastaliga ona gore yazsalar kimse yipranmicak guya rahatlamak o anki sinirimi bosaltmak desarz olmak icin yazdim bin pisman oldum bu kadar saglik sorununun icinde bu kadar kotu gelcegini bilsem hic girmezdim inanin..
Bugun herkes kendine saglikli yarin akil sagliginizdan olmayacaginizin travmatik bisey yasayip saglikli dusunemeyeceginizin garantisi yok cocuklarimi sevmedigimi yazmissiniz kim karar veriyo buna hala mucade verip iyi olup baslarinda durmaya cabaliyorum evet saglikli mantikli dusunmuyorum ama seviyorum onlari zaten sirf bu yuzden hayata tutunuyorum

Gunaydin herkese tam 38 sayfa olmus yardimci olan tavsiye veren empati kuran herkese cani gonulden tesekkur ediyorum birde sunu eklemek istedim cookk sayfalar once hastaligimin ismini yazmama ragmen hic bir fikri olmadan direkt suclayan arkadaslar var ya kimse satasmak zorunda degil
Hastaligimin ismi PAK..AYNI ZAMANDA BIBOLAR BOZUKLUK ICINDE TEDAVI GORUYORUM yani yaptigim seyin aciklamasi degil bi ama kapris yada sizlanmak degil benimkisi..hastayim iki farkli ben oluyorum bugun kalkiyorum hersey yolunda pozitifim evimde mukemmel zaman geciriyorum cocuklarla iyiyiz sonra bi an oluyo herseyden pisman mutsuz aglama krizlerine girip eli yuzu sisen bi kadin geliyo sonra karsimdakinin hareketine gore birden yine o iyi ruh hali geliyo..yani bilinli kasitli bisey yok sumariklik yada kapris degil bu..agzi olan konusuyo hastaligin isimleri bundan onceki konularda da belirttim madem ille yorum yazacak saldiriyim rahatlayum diyecekler var o zaman 2 saniye bi bakip hastaliga ona gore yazsalar kimse yipranmicak guya rahatlamak o anki sinirimi bosaltmak desarz olmak icin yazdim bin pisman oldum bu kadar saglik sorununun icinde bu kadar kotu gelcegini bilsem hic girmezdim inanin..
Bugun herkes kendine saglikli yarin akil sagliginizdan olmayacaginizin travmatik bisey yasayip saglikli dusunemeyeceginizin garantisi yok cocuklarimi sevmedigimi yazmissiniz kim karar veriyo buna hala mucade verip iyi olup baslarinda durmaya cabaliyorum evet saglikli mantikli dusunmuyorum ama seviyorum onlari zaten sirf bu yuzden hayata tutunuyorum
Sevmesen bu kadar sorun etmez din zaten .birçok arkadaşın dediği gibi kendini mutlu etmenin yollarını bul ve ise gir şu mübarek günde dua ediyorum Rabbim ınş sıkıntılarını gidersin her sıkıntının ardından mutlaka hediyeyi mükafatı yollarmis rabbim tez zamanda ferahlatsin senin de gönlünü evini ınş.

Benimde 4 yaşında bir oğlum var + çalışıyorum, eşimin bana yardımı ypk denecek kadar az, faydası yok zararı da yok.
Sadece çocuğu uyutur bende 1 aydır bir çözüm buldum nette temizlik sitesi var ismi bir meyve (yazmak yasak olabilir) 15 de bir kadın geliyor 3 ya da 4 saat çok az bir ücret ödüyorum. çok rahatladım inanın

Sevmesen bu kadar sorun etmez din zaten .birçok arkadaşın dediği gibi kendini mutlu etmenin yollarını bul ve ise gir şu mübarek günde dua ediyorum Rabbim ınş sıkıntılarını gidersin her sıkıntının ardından mutlaka hediyeyi mükafatı yollarmis rabbim tez zamanda ferahlatsin senin de gönlünü evini ınş.
Aynen oyle insan caninin parcasi evladini sevmezmi ha diyeceksin niye yuk olarak gordum dedin diyorumya bir ben var esimle cocuklarimla mutlu akli basinda kendini gelistiren hayattan zevk alan...sonra birden bir ben daha geliyo tam zitti yani bir bedende iki farkli insan...bu ne kadar zor bunla yasamak surekli kirmak yipratmak dokmek ne kadar zor anlatilmaz anca yasayan bilir suan cici kadin ben kendimdeyim sakin sakin odev yapiyoruz ve ben bu halimde kaliyim birden obur bene donusmeyim diye surekli dua ediyorum insan kendinden korkarmi ben korkuyorum bu bi saglik sorunu ve ben bunu gercekten yenmek istiyorum

Arkadaşım senin hastalığını biliyoruz da sen diyorsun ki 3 ilaç kullanıyorum ayrıca seanslarım var ama ilerleme var mı,yok, demek ki başka şeyler lazım belki başka ilaç belki başka yaklaşım

cocuklar sureklı evde klaıyor gunumuz sartlarında enerjılerını atmak ıcın.. Bu surecte ıster ıstemez sıze bagımlı olmuslar.. Psikologa gıderken aynı zamanda cocuklar ıcın pedagog yardımı alabılırsınız.. Cocukların egıtımı ıcın bırcok egıtım var.. Onlara katılabılırsınız.. Facecden takıp ettıgım '' oyuncu anne '' kullanıcı adlı bı bayan cocuklarla yapabılecegınız etkınlıklerı paylasıyor.. Cocugunuzunu enerjısını atmasını saglarsınız, hemde bılgılenmelerını saglayabılırısınız..

Evin temizliği için se bırını alın yardımcı olarak .. Size biraz nefes aldıracaktır umarım..

Benimde 4 yaşında bir oğlum var + çalışıyorum, eşimin bana yardımı ypk denecek kadar az, faydası yok zararı da yok.
Sadece çocuğu uyutur bende 1 aydır bir çözüm buldum nette temizlik sitesi var ismi bir meyve (yazmak yasak olabilir) 15 de bir kadın geliyor 3 ya da 4 saat çok az bir ücret ödüyorum. çok rahatladım inanın

benımle ozel mesaj olarak paylasabılır mısınız?

Arkadaşım senin hastalığını biliyoruz da sen diyorsun ki 3 ilaç kullanıyorum ayrıca seanslarım var ama ilerleme var mı,yok, demek ki başka şeyler lazım belki başka ilaç belki başka yaklaşım
Ilerleme tabiki var nobet seklinde gelen o depresif durum cok daha sık tekrar ediyodu simdi daha az eskiye nazaran..yani soyle soyleyim gunun 6 saati normal siradan hersey eskisi kadar cabuk ruh degisimi yasamiyorum ayrica ankarada alaninda en iyi doktora gidiyorum elimden gelenide yapiyorum yani surekli elestirince rahatliyo gibi bi hava seziyorum
Yani bugun saglikli dusunuyosun kendini iyi ifade ediyosun demi yarin birde deliye donup cigrindan cikmicaginin kafayi yemiceginin garantisi yok biraz empati..
Cok kotu bi animda tum duygularjmi bi dokuyum dedim sinirimi stresimi ssdece yazarak cikariyim dedim guya daha cabuk toparlicaktim valla pisman oldum hazir suan kendimi iyi hissediyoken hiiiiccc uzmeyim kendimi
Cocuklara gelince annem bugun ani bi kararla yanima geldi destek icin buyuk kizimda ilk yazilisindan 96 almis aksam tiyatroya gidicez kucuk annemle durursa..suan bi sorun yok insallah hep boyle kalabilirim insallah tetikleyen bisey olmaz

Back
X