Ayyy ben bir şey yaptım galiba...... (>.<)

Çok teşekkür ederim :) Şiiri acayip beğendim ! İlham veriyor. Yazıp odama asacağım !

Boşuna bu mesajı attığını ve o kızı 1 mesajla inandıramayacağını düşünmekle beraber iyi yaptığını düşünüyorum.
Ama bu defteri burada kapa artık. Aynı yere saplanıp kalma... O insan canını çok acıtmış belli ki, haklısın da ama önüne bakmalısın.

Evet, deliller olmalıydı. Ama yok işte :/ İçimdeki hınc geçmiyor

Yeni birilerini tanımak yerine eski insanlara takılı kaldığın için geçmiyor emin olabilirsin.

Yeni birilerini tanımaya çalışıyorum. Ya onlar beni beğenmiyor ya ben onları. Gerçekten erkeklerin çoğu farklı bir arayışta... Çok şaşırıyorum artık. Farklı arayışta olmasalar bile, hepsi yalancı. Ben yalana gelemiyorum :/

gerçekten arayışlar artık çok farklı.

gerçekten arayışlar artık çok farklı.

Bazen gerçekten , acaba dışarıdan basit bir kız gibi görünüyorum herhalde diye düşünüyorum. Gelen, sohbetin 3. gününde eve çağırıyor film izlemeye, kahveye filan. Sevmiyorum böyle şeyler yani !
Anlayamıyorum .

canım faceden eklemeden gönderdiysen görmemiştir . diğerlerine düşer çünkü msj kutusuna değil . eklemeden mi gönderdin?

canım faceden eklemeden gönderdiysen görmemiştir . diğerlerine düşer çünkü msj kutusuna değil . eklemeden mi gönderdin?

Evet, diğerlerine düştüğü için görmüyor canım ztn :/

hayatım son durum ne kız cevap yazdımı?

ctrl+d yaparsan mesajın sonuna gidenler kutusuna düşer direk .

Nasıl anlamadım canım ? Yazdım gönderdim mesajı. Nasıl yapıcam onu? Facebookta direk , gelenler kutusuna mı düşücek ?

Nasıl anlamadım canım ? Yazdım gönderdim mesajı. Nasıl yapıcam onu? Facebookta direk , gelenler kutusuna mı düşücek ?

şimdi msjı yaz sonra ctrl+d yaparsan msjının altına direk düşer gelen kutusuna oda görür . bak yap demiyorum ama istersen yani bu şekilde anca görür .yoksa diğer kutusuna düşer ki öle olmuş belli onada bakmaz .ben hiç bakmazdım mesela bir baktım geçen bir sürü msj gönermişler bana diğerden .

Aslında görmesini istemiyorum galiba artık :) Tuhaf bir şekilde :) Bakalım ne zaman görürse. Görmese de olur pek hevesim kalmadı :)

Aslında görmesini istemiyorum galiba artık :) Tuhaf bir şekilde :) Bakalım ne zaman görürse. Görmese de olur pek hevesim kalmadı :)

sen bilirsin ama diğerlerine bakmayabilir hiç ve görmeyebilir . amann salla ya . bizi üzenlerden uzak dur . allaha havale et . aslında ben seni anlıyorum bazı şeyleri hazmedemiyorsun ve haklısın . ama işte yapabileceğimiz bir şey yok maalesef en azından şimdilik :)

Allaha bıraktım orasını :) belki de görmemesi iyidir :)))))))

Hmm . yapmadım hiç .utanırım ben ya .peşinde koşuyorum sanır ,şımarır falan sonra .prim vermek istemem yani.herkesi beni sevdikleri kadar eşit severim fazla değer vermem .birşeyle uğrasmak yada ona takıntı olmak gibi bir huyum yok .ama seninki cesurca bişey tabiyki ben okadar cesur olamam herhalde . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…