Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

aklı başında değilmiş, ayıldıktan sonra konuşssaydınız.
bır ayda tanıyamadın mı yani.
iyi biri beyfendi biri cık cık.

adam size araba hediye ediyorum diyor sizde istemem ama şöyle yan cebim var koyun ben görmeden demişsiniz..Ne amaçla size araba hediye ettiğini düşünmediniz mi.

Nisanli olabilir belli ki sizinle bir "dostluk" kurmak istemis. Siz de buna yesil isik yakmissiniz arabasini alarak. 34 yasindaymissiniz, arabayi gercekten yardimseverliginden verdigini düsünmediniz herhalde. Bence adam karsiligini alamadigi icin kullanildigini düsünüyor ve sinirlenmis. Siz 6000 TLyi unutun. Arabasini iade edip güzellikle kurtulmaya calisin. Olmazsa kovulmayi falan birakin da caninizi düsünün ve polise gidin.

Yapmayin boyle akillar vermeyin adami tanimiyoruz.belki manyak belki gercekten cekip vuracak..versin arabayi falan

Saka mısınız?
Adam araba gönderiyor,üzerine al diyor alıyorsunuz,yetmiyor,bu hasarlı değiştireyim diyor ve değiştiriyorsunuz,o da yetmiyor o kadar sahiplenmişsiniz ki birde masraf yapıyorsunuz arabaya,bu da yetmemiş olacak ki masrafınızı geri istiyorsunuz pes. Bu adam servis elemanı mı size ikame arac veriyor? Aracınız hasarlıysa servis verir size ikame araç.
Sonrada başıma bela oldu diyorsunuz şaka gibi.
Kim kime bilabedel araba verir bu devirde ya?
Hibe mi edecekti?
Gelip söylese araba aldi benden diye haklı adam. Sormazlar mı niye aldın diye?

Yalniz araci ben gero verme niyetin deyim zaten ama almadi beyfendi bugunde ses yok

Tanımadığınız kişiyle gereksiz bir samimiyete girmişsiniz.
Araba almak ne demek Allah aşkına? Geri verecektim geri verecektim demeyin sürekli. Isteseniz götürüp kapısına bırakırsınız trafiğe çıkmazsınız yani yapacak kişi yolunu bulur. Sizin işinize gelmis bu bonkör haller sonra canavarın gerçek yüzü ortaya çıkınca tü kaka...

BasBaya evli sevgilisi ile İstanbul’da içki masasında kavga etmişler adam da verdiklerini geri istemiş olay bu yani.. Bu kadar net .!! Şimdiye kadar sevgilisine böyle büyük hediyeler verip de ayrılırken geri istemeyenini görmedim

Adamın sana olan ilglisini fark edip istemem ayağına yatıp arabayı yaptırdın üstüne
Geri vereceği arabanın modelini neden yükseltirki bi insan
senin araban taş çatlasa 1 haftaya çıkardı servisten
Sen görüşüyodun da bu adamla bana kalırsa

Sen ondan neden ses çıkmasını bekliyosun ki ver bi şekilde arabasını
arabayı sana kim getrdiyse ona ver geri götürsün yada götr bırak evinin önüne
Çünkü hanım kızımız vermeye niyetli değil de ondan hala acaba nasıl üstüne yatarım diye düşünüyor

Beyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok

geliyorsun kendin çalıp kendin oynuyor bir iki cümle yazıp gidiyorsun..
kırk tane senaryo türetildi.
sen hala gelip gidip beyefendi! aramadı yazıyorsun.
yardım istiyorsan doğrusunu yaz.
aramasın işte amaç o değilmiydi zaten?

Araba kaç gün tamirde kaldı da sözdee istemediğiniz emanet dediğiniz arabayı geri vermediniz, bir de üzerine takas edip yeni araba sahibi oldunuz? Ne münasebet hiç tanımadığım bir adam bana araba gönderecek, vekalet verecek üzerime yapacak sesim çıkmayacak, yeni arabayla 6.000 verip takas yapıcam kendi tasarrufumla kullanıcam ama adam yanına gelip içince sorun olacak. siz baya bu işten çıkar sağlamak istemişsiniz ama şimdi korku dağları sarmış dolandırıcı gibisiniz

Bazı arkadaşlar bence sevgiliydiniz diyerek çok iyi niyetli yaklaşmış. Hangi erkek sevgilisine araba hediye ediyor? Burdaki konuları okuyoruz millet karısından çocuğunun anasından mal kaçırmak için kırk takla atıyor. Halk tabiriyle dost tutmuş adam seni bunu anlamamış olman mümkün değil. Yüzde yüz evli ve sen zaten bunu biliyordun. Başta iyi hoştu ama bi yerde sen vazgeçtin adam da onca yatırım yapmış delirdi bu duruma. Haklı yani ben de olsam ben de deliririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…