- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi Minikserce06
-
Nisanli olabilir belli ki sizinle bir "dostluk" kurmak istemis. Siz de buna yesil isik yakmissiniz arabasini alarak. 34 yasindaymissiniz, arabayi gercekten yardimseverliginden verdigini düsünmediniz herhalde. Bence adam karsiligini alamadigi icin kullanildigini düsünüyor ve sinirlenmis. Siz 6000 TLyi unutun. Arabasini iade edip güzellikle kurtulmaya calisin. Olmazsa kovulmayi falan birakin da caninizi düsünün ve polise gidin.Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dedi
Yapmayin boyle akillar vermeyin adami tanimiyoruz.belki manyak belki gercekten cekip vuracak..versin arabayi falanÖncelikle; sarhoş insan herşeyi yapabilir.İş yeri bazlı düşünmeyin .Buradaki yorumlara istinaden beyfendi evli veya nişanlı ise siz onun hayatına müdahale edersiniz diye korkuyor da olabilir.
Olay da ya eksik kısımlar olabilir mi?
sizi yargılamak haddime değil tabi ama iş arap saçına dönmüş.
Fikir danışmışssınız.Eğer siz bekarsanız işyerindeki işveren kişiyi sizin yaşadığınız özel ilişki ilgilendirmez.
Bir diğer kurnazca tavrınız emanet demişssiniz ama emanet olan aracı satmışssınız sanırım.
yani yeni masraf ettiğiniz araç sizin üzerinize .Siz kendi istediğiniz dışında kimse aracı sizden alamayacak bunu biliyordunuz.
Beyfendinin telaşı da emin olun siz değilsiniz size kaptırdığı araba .Yasal yolla sizden alamayacağını bildiği için tehdite başvurmuş.
.İşverenlerinize durumu nazik dille anlatın .Alım satım ticaret işleri sizi bağlar onları değil.
Kusura bakmasın ben de aldatılmış yuvası yıkılan bir anneyim.Böyle adamlara müstehak eşi çırpınırken dışarda kadınlara hediye eden insanlar var .Yani vermeyin hatta arabasını vermeseydi oda çapkınlık uçkur derdine düşmüş sizde özür dileyerek söylüyorum akıllı davranıp parayı tercih etmişssiniz.
Vermeyin çırpınsın dursun .belki karısının kıymetini anlar
Yalniz araci ben gero verme niyetin deyim zaten ama almadi beyfendi bugunde ses yok
BasBaya evli sevgilisi ile İstanbul’da içki masasında kavga etmişler adam da verdiklerini geri istemiş olay bu yani.. Bu kadar net .!! Şimdiye kadar sevgilisine böyle büyük hediyeler verip de ayrılırken geri istemeyenini görmedimTanımadığınız kişiyle gereksiz bir samimiyete girmişsiniz.
Araba almak ne demek Allah aşkına? Geri verecektim geri verecektim demeyin sürekli. Isteseniz götürüp kapısına bırakırsınız trafiğe çıkmazsınız yani yapacak kişi yolunu bulur. Sizin işinize gelmis bu bonkör haller sonra canavarın gerçek yüzü ortaya çıkınca tü kaka...
Sen ondan neden ses çıkmasını bekliyosun ki ver bi şekilde arabasınıBeyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok
Beyefendiler ve hanımefendiler birbirini ağırlar böyleBeyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok
Zaten o adamda birazcık akıl varsa o arabayı sana yedirmezBeyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok
Çünkü hanım kızımız vermeye niyetli değil de ondan hala acaba nasıl üstüne yatarım diye düşünüyorSen ondan neden ses çıkmasını bekliyosun ki ver bi şekilde arabasını
arabayı sana kim getrdiyse ona ver geri götürsün yada götr bırak evinin önüne
Beyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok
Müge anlı sen misinBu konu hayatın olağan akışına aykırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?