- 17 Kasım 2015
- 323
- 523
- 103
- 40
- Konu Sahibi Minikserce06
Şöyle bir durumda 6 000 TL nin peşini kovalamayın. Adamdan kurtulmak için verin üstüne gitsin. Ağız dalaşına girmeyin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir ay tanıdığınız adamın arabasını üstünüze alıp bi de yenisiyle değiştirmiş, yaptığınız 6 bini konuşuyorsunuz. Benim aklım bu işe ermedi.
Pes.
Beyfendiden halen ses cikmadi .arabasini bana tabiki hibe edecek değil boyle bir beklentim yok
Müge anlı sen misin
Ya bide bu sex için bi araba vermek normal mi o kadar severim sexi bu kadar uç hediyeler ne bileyim aklım almıyor![]()
![]()
Müge anlı sen misin
Ya bide bu sex için bi araba vermek normal mi o kadar severim sexi bu kadar uç hediyeler ne bileyim aklım almıyor![]()
![]()
Ben kocamla 12 senedir yapıyorum o işi daha bir arabam üzerime bir iğne yok vallahii insanlar taa başka şehirden görmediği insanın üzerine araba yapıyor ayol![]()
Eskilerde daha bor anlayabiliyordum ama şimdi sex yapacak kimse mi yok ya araba veriyorlar üstüneSeks olmasina gerek yok "ihtimali" için bile verilir. Ulkede azman mi yok? Bu azmanlari kandiranlar da kendini afrodit bisey saniyor ya sonra ona yaniyorum.
Bekarken "arkadas" olarak gorustugum adam da bana boyle bir hediye sunmustu. Cidden arada seks yoktu hatta muhabbeti bile yoktu ve yaşim 18-19 ancaydi asla kabul etmedim bir ton israra ragmen, kimse boşuna birsey vermez. 34 yasinda konu sahibi bunu bilmeyecek mi????
Eşimle evlenmek uzereydik, evlilik teklifi almişim filan ve bana hediye almaya niyetliydi ben onu bile kabul etmedim nolur nolmaz diye evlenince üstüme aldirdim![]()
Sizlerden fikir almak istedim .bir beyfendi is munasebeti ile tanıştığım kendisini iyi niyetli olarak aktardi ve arkadaş olarak konuşmaya başladık. Bir ay gibi bir sure ile dostane gunluk mevzular dan bahsettik benim aracim bozuldu .tamirde iken bana bir araç gonderdi takasa aldigini kullanabilecegimi soyledi ben ise emanet kullanmam dedim.once arac geldi bana bir arkadasi teslim etti bahsettigim beyfendi baska bir ilde yasiyor .sonra bana vekalet gönderdi araci uzerine al dedi .ve ben aldim .her konusmadada emanet oldugunu beyan ettim .o ise benum hediyemdir dedi durdu.aradan gün geçti arac hem hasarli hem arizali idi temiz bir araba ile takas edeyim mi dedim senin karismam dedi temiz bir araba ile takas ettik.gel zaman git zaman surekli söyledim emanet gero vericem dedim .almadi notere gel vekalet gonder defalarca soyledim .istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı .sarhos haliyle aramis sahsima hakaretler ediyor zekam kaldi ne insanlığım. Ben bir firmada muhasebeciyim gelicem patronlarina anlaticam beni kandirdi aracimi aldi diyeceğim seni oradan kovduracacim bile dedi 5 senedir bu firma ile calisiyorum.ama mutaassip insanlar kesin kovulurum.velhasil aracinin devrini al dedim tamam bir galerici yönlendireceğim dedi ve ben yeni arabaya 6000TL de masraf yaptim .harcandığımi verin arabayi alin dedim.bu konusma sonrasi bir daha telefonlarını açmadım .bana seni öldürürüm seklinde tehdit etti.12 kez filan aradi acmadim .bu tartisma dun yasandi bugun ses cikmadi gelen giden yok.bu arada bana kufrederken yaninda biri vardi beyefendinin sesini duydum.ben ne yapmalıyım .lutfen bana akilverebilir misiniz.is yerime gelse iftira atsa ne yaparim
Ay istemem birşey olsa yeter benim için
Eskilerde daha bor anlayabiliyordum ama şimdi sex yapacak kimse mi yok ya araba veriyorlar üstüne![]()
Çok doğru sezmişsiniz, tebrik ediyorum. Misal ben hep böyle gayri meşru ilişkiler yaşayıp, 1 ayın akabinde evli olması %99 muhtemel olan adamların emanet arabalarını cukkalayıp üzerime geçirme hayalleri kurmuş, böyle bir hayatın özlemini çekmişimdir. Bu yüzden de konu sahibini aşşşırrııııı kıskanıyorum. Eee haliyle aynı yolun yolcusu olmak için evden falan kaçmayı düşünüyorum.. Hülasa yaa beni tutun ya da günah benden gidecek..Yorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.
Ahahha koptum knu kasteymedim ben kadinin tipine vs laf carpanlara dedim.elbette yanlis ama sizin anlatim sahane.Çok doğru sezmişsiniz, tebrik ediyorum. Misal ben hep böyle gayri meşru ilişkiler yaşayıp, 1 ayın akabinde evli olması %99 muhtemel olan adamların emanet arabalarını cukkalayıp üzerime geçirme hayalleri kurmuş, böyle bir hayatın özlemini çekmişimdir. Bu yüzden de konu sahibini aşşşırrııııı kıskanıyorum. Eee haliyle aynı yolun yolcusu olmak için evden falan kaçmayı düşünüyorum.. Hülasa yaa beni tutun ya da günah benden gidecek..
Yahu yanlışa yanlış demek ne zamandır kıskançlık oldu?
Üstüne alsa yine iyi, bir de daha iyisiyle değiştirmiş.Vallaha ben de pes dedimYahu, daha dün tanıdığın adamdan araba kabul ediyorsun. Üstüne alıyorsun ama ''Bak bu emanet haaa'' diyorsun... Yok artık...
modifiye yaptırsa bu kadar sürmez, herhalde arabanın parçalarını söküp erittiler, sıfırdan tamamen el yapımı yeni araba yapıyorlarÜstüne alsa yine iyi, bir de daha iyisiyle değiştirmiş.
Tabi tüm bunlar tamirden gelmek bilmeyen arabayı beklerken oluyor. Sanırsınız modifiye yaptırıyor.![]()
modifiye yaptırsa bu kadar sürmez, herhalde arabanın parçalarını söküp erittiler, sıfırdan tamamen el yapımı yeni araba yapıyorlar![]()
![]()
Valla buda güzel fıkraymışYorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.