- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.246
- 548
- Konu Sahibi Minikserce06
-
Adam güzel diyip sırf bakmak için vermedi o arabayı di mi sonuçta adafsfacaYorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.
Kesinlikle bu şaşmaz. Adam bu kızı etkilemeye çalıştı ama istediği gibi etkileyemedi.Adam nişanlı mi?kesin evlidir. Benim ex de mucevhar aldı bir ay içinde bana evli çıktı. Evli adamlar para ile tavlamaya çalışıyor
istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktıBu adam muhtemelen bu kızın boşluk anında bu kıza destek oldu. Tabi amacı farklıydı. Kız da bu fırsatı değerlendirmek istedi. Ama sonra adam kızla daha yakınlaşmak istedi ve kız istemeyince olay patladı.parasıyla kızı satın almaya çalışmış iyi insan ayaklarına ahmak.
İşte demek istediğim arkadaş ayağına yatmış. Kızda bu fırsatı değerlendirmiş. Sonrada başına bela olmuş. Zaten yaptığından ders almıştır kız. Umarım kurtulur. Ama adamda yeni avlarının peşine düşer. Allah uzak tutsun bu tip insanlardan.istanbula sehir disina cikmam gerekti beyfendi gelmek istedi benimle ve geldi ben islerimi hallettim beni bekledi .kaldigi otelde.velhasil aksam zil zurna icti herhangi bir yakinlasma cabasi olmadi ve gerçekten bir sey hissetmiyorum.ama ayyas vari hali egolu tavirlari beni sinirlendirdi ve kavga ettik istanbul dönüşü kavga devam etti.ve içinden bir canavar çıktı
kız istemiyorsa neden bu adamla şehir dışına çıkıyor ne alaka yani...Otelde beklemiş filan belki aynı oteldeydiler...Bu beni ilgilendirmez tabi ama sevgilim değilse elin adamıyla neden şehir dışına gideyim otelde beni beklesin....
Arkadaş ironi yapmış.Çok doğru sezmişsiniz, tebrik ediyorum. Misal ben hep böyle gayri meşru ilişkiler yaşayıp, 1 ayın akabinde evli olması %99 muhtemel olan adamların emanet arabalarını cukkalayıp üzerime geçirme hayalleri kurmuş, böyle bir hayatın özlemini çekmişimdir. Bu yüzden de konu sahibini aşşşırrııııı kıskanıyorum. Eee haliyle aynı yolun yolcusu olmak için evden falan kaçmayı düşünüyorum.. Hülasa yaa beni tutun ya da günah benden gidecek..
Yahu yanlışa yanlış demek ne zamandır kıskançlık oldu?
Hanfendi konu sahibide hatalı .Bu beyfendi de belki etkileme maksatlı bu aracı gönderdi sonra olaylar değişti .Kadın yakınlaşmak istemeyince delirdi.Var böyle saplantılı adamlar.Kesinlikle bu şaşmaz. Adam bu kızı etkilemeye çalıştı ama istediği gibi etkileyemedi.
Şeyma’nın Köylü kurnazı versiyonuSadece şeymayı görüyorum bu konuda..
Bir selam da kendime alayım ben. Tabi karşılık istemezsenizkonuyu okuyup bu teoriyi çıkarmayan saf kalpli sizi saygıyla selamlıyorum.
Burdan da anlıyoruz ki ben salağım arkadaşlar. Benim hiç aklıma gelmezdi bunlar.konu sahibesinin bunu bilmediğini düşünmüyorsunuz herhalde.. ailene ulaşırım diye tehdit etmiş adamı. kazık kadar adamı babasına şikayet edecek hali yoktu ya. karına anlatırım demek istemiş ama adam onu da yememiş ulaş öldürürüm seni demiş..
siz isi bilmemissiniz bu arabanin hasari cok yenisiyle degiseyim deseydiniz hemen verirdiBu esnada ben de yeni ehliyet aldığım için babama "kral artık memlekete geldiğimde arabayı verirsin, atarız bir iki tur" dedim. Canım babam da dışından "sen bi gel bakarız" dedi ama içinden de muhtemelen "babayı alırsın" dedi ❤ Hayat işte....
Burdan da anlıyoruz ki ben salağım arkadaşlar. Benim hiç aklıma gelmezdi bunlar.
Adam güzel diyip sırf bakmak için vermedi o arabayı di mi sonuçta adafsfaca
Konu sahibi de çocuk değil biliyor niye verdiğini.
Niye kıskanalım ayol para kazanmak istersek hepimizin iyi kötü bi gideri vardır adafsfag
Evet yorumlarda herkes kıskandı hepimiz çatladık orta yerimizden tanimadigimiz ayyas adamlar bize araba almadi diye cok üzüldük bizi anladiginiz için teşekkürler.Yorumlarda hafiften kiskanclik mi seziyorum.hatun cok guzeldir adamin dibi dusmustur vermistir.afrodit saniyor bunlar kendini vs yazilmis.gormuyiruz ki belki hatun guzel cidden.
Sorun bu da degil ki..
Guzel kadina araba verecek adamlar var mi var
Ama arabayi almak ustune yapmak ölümle tehditnedildiği halde bu kadar cesur olmak yanlis be kizim.ver arabayi.alti bin cok para drgil.namusundan adinin lekelenmes8ndrn ya da canindan kiymetli degil.
Ses cikmadi diyorsun ya asıl sesi cikmayandan kork.
siz isi bilmemissiniz bu arabanin hasari cok yenisiyle degiseyim deseydiniz hemen verirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?