Ayyas psikopat bir adam basima bela oldu

Siz bi aydır tanıdıgınız afamla neyın alısverisine giriyorsunuz.ne demek ısrar etti ne demek verdi etti. Hayır hayır demektir.al ak istemiş ve almıssınız.ne kadar cesursunuz.sikayetci olun.tehdit mesajlari varsa karakola gidip sikayet edin.

Evet arabayı defalarca istememene rağmen, nasil olduysa sehven üzerine aldin galiba. Notere de zorla faln goturuldun galiba. Vekaletle üstüne araba geçirirken de istemiyorum ama dur su imzayıda atayım dedin büyük ihtimal.

Sen suna desene evli adam, tam yolunacak kaz, korkar kimseyede söyleyemez hazır eki de açık ben bunu bi yiyeyim. Ama adam isteğini alamayınca ki kimse enayi degil, delirdi gerçek yüzünü gösterdi. Sen şimdi tutuştun tabi, evli adamlarla parasını yemek için birlikte olan kadın pozisyonuna düşüp rezil olucam diye. Çünkü gerçekten rezil birsey.

Ne bir ayı.. ben Üniversitedeyken bi kız arkadaşın evli bi sevgilisi vardı.kız biliyordu tabi bunun evli olduğunu ama parasını yiyordu .. beraber tatillere gitmeler falan .. Ama herifte Cimrinintekiydi yani bir kuruşun bile hesabını yapan bi tipti... az buz da değil 1 yılın sonunda kıza son model iPhone almıştı. Sonra bunlar kavga etti .. kız ayrıldı..adam telefonu geri istemiş. Kız da vermiyorum demiş. Kızın kapısına dayanmış. Abisi açmış kapıyı.. öyle ailesine rezil olmuştu.. sonra tıpış tıpış götürdü verdi teli geri..!! Yani bu devirde kimse kimseye de kolay kolay mal mülk para bırakmaz Nokta..!!

Ben şöyle düşünüyorum. bunlar zaten sevgili..!! fakat hanım kızımız muhtemelen tabi rahat duramadı ..başka erkeklerle görüşüyordu. boynuzu taktı adamda bunu bir şekilde öğrendi ..bunlar kavga gürültü patladı.. adamda dediki vereceksin o arabayı geri ..sana verdiğim her şeyi geri alacağım .. Sen beni enayi mi sanıyorsun o.spu dedi ..!?!bence olay bu şekilde Cereyan etti

valla ben bir de adamın 50 üstü olduğunu da koyup iddiayı yükseltiyorum. Hanim kızımız büyük ihtimal evli zengin yaşlı adam yiyicisi. Adamdan aldığı paraları da kendini iyi aile kızı diye tanittgi genç sevgilisiyle yiyodur.

Gel yaklaş alnından öpücem. Olay bence de aşağı yukarı budur yani!!!

Aynen adamın Daddy sugar olma İhtimali baya yüksekAma herkes de bi adnan ziyagil değil şimdi

Arabam yapildi geldi .su an iki araba kaldi elimde ama ben gerçekten bu adam uzak olsun arabasını alsin istiyorum

e madem araban yapıldı niye 6 bin verip elin arabasının modelini yükselttin?
emin misin muhasebeci olduğuna hiç hesap kitap biliyor halin yok.
hali hazırda tamirde yada değil araban varsa 1 ay tanıdığın adamın arabasının modelini yükseltmek için 6 bin verecek akılsızsan su iç 6 binin üstüne...

nereden baksan yok olmuyor akla mantığa uygun değil, inandırıcı değil.

Yani öyle günlük hoş-beş ettiğimiz kibar beyler hemen üzerimize vekaletle araba veriyor. Bu normal yani.

Ben en çok şunu anlamıyorum buraya gelip böyle senaryo yazıp kendilerini sütten çıkan ak kaşık gibi göstermelerini. Yani Türkiye nin en büyük kadın forumu, binlerce üyesi var. Ki iddia ediyorum surda yorumlarini takdirle takip ettiğim hatunların önünde şeytan düğme ilikler. Komiklik olsun diye mi, zeka testi mi nedir yani amaç?

"Senin araban yok ki! Senin araban yok anliyor musun?! " Diyesim geldi sen muge anli deyince

Yalan söylemeyi ve başı bağlı erkeklerin arabalarının üzerine yatmayı acilen bırakmalısın
Ama o zaman 2. el oto piyasası ne olacak zaten yeni araba satıldığı yok birazda otomativ sektörünü düşünün sonra bakın 6binlik masraf yapılmış filan ekonomiye can verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…