- 28 Aralık 2018
- 797
- 3.374
- 63
- Konu Sahibi Minikserce06
-
Ama o zaman 2. el oto piyasası ne olacak zaten yeni araba satıldığı yok birazda otomativ sektörünü düşünün sonra bakın 6binlik masraf yapılmış filan ekonomiye can verilmiş
Yahu insan kırk yıllık dostuyla bile böyle bir alışverişe girmez. Size araba teklif eden birinin ne gibi iyi niyeti olabilir? Adam tamam alacağım deyince de üstüne para isteyip telefonu açmıyorsunuz bide ! Kimseye duyurmadan olayı kapatmak istiyorsanız adamın huyuna suyuna gidip alttan alarak konuşup çözmeye çalışacaksınız.Arabam yapildi geldi .su an iki araba kaldi elimde ama ben gerçekten bu adam uzak olsun arabasını alsin istiyorum
Bu kişi ile ayni işimi yapiyorsun?Tepkileri anliyorum hata bizler icin sizleein fikirlerini almak istiyorum ben arabayi istemiyorum alsin götürsün. Devrini istesin .ia yerine gelip rezil etmesi sikinti .ben ailenize giderim dedim geldigin gibi öldürürüm dedi ve ben nisanliyim dedi ben sok oldum
Yalniz araci ben gero verme niyetin deyim zaten ama almadi beyfendi bugunde ses yok
Yalnız millet bi aylık tanıştığı adama yapıyor sen kac yıllık eşinle biraz gec kalmıssınBu "emanet araba kullanmam" lafı da iyiymis haaa baktik araba alan yok "emanet arabaya binmem" vs seklinde türetip belki bizde kendimize bi araba aldiririz kizlar. Bugun esime deniycem bakalim napcak
Kız ben sevgiliyken dahi buna masraf olmasin diye yemegin yanina icecek bisey dahi soylemezdim. Ne saf kizmisim yaaa simdi bakiyorum da saflikta derece yapmisimYalnız millet bi aylık tanıştığı adama yapıyor sen kac yıllık eşinle biraz gec kalmıssın
Bu konuda bi saf varsa oda arabayı hibe eden adamcagız yazık ne hayalleri vardı kim bilirKız ben sevgiliyken dahi buna masraf olmasin diye yemegin yanina icecek bisey dahi soylemezdim. Ne saf kizmisim yaaa simdi bakiyorum da saflikta derece yapmisim
Hayallerim hayal oldu diye diye geziyodur simdi adam, günahhhBu konuda bi saf varsa oda arabayı hibe eden adamcagız yazık ne hayalleri vardı kim bilir
Belki de o 6 bini de Baska biri emanet verdie madem araban yapıldı niye 6 bin verip elin arabasının modelini yükselttin?
emin misin muhasebeci olduğuna hiç hesap kitap biliyor halin yok.
hali hazırda tamirde yada değil araban varsa 1 ay tanıdığın adamın arabasının modelini yükseltmek için 6 bin verecek akılsızsan su iç 6 binin üstüne...
nereden baksan yok olmuyor akla mantığa uygun değil, inandırıcı değil.
Uçkur peşinde olanlar anlayacağını zannetmiyorum karısına yada nişanlısı çalıstıgı yeri basıp kocamı ayarttın diye çıngar çıkarabilir malum bazı kadınlar erkekte suc bulmaz benm kocam yapmaz derÖncelikle; sarhoş insan herşeyi yapabilir.İş yeri bazlı düşünmeyin .Buradaki yorumlara istinaden beyfendi evli veya nişanlı ise siz onun hayatına müdahale edersiniz diye korkuyor da olabilir.
Olay da ya eksik kısımlar olabilir mi?
sizi yargılamak haddime değil tabi ama iş arap saçına dönmüş.
Fikir danışmışssınız.Eğer siz bekarsanız işyerindeki işveren kişiyi sizin yaşadığınız özel ilişki ilgilendirmez.
Bir diğer kurnazca tavrınız emanet demişssiniz ama emanet olan aracı satmışssınız sanırım.
yani yeni masraf ettiğiniz araç sizin üzerinize .Siz kendi istediğiniz dışında kimse aracı sizden alamayacak bunu biliyordunuz.
Beyfendinin telaşı da emin olun siz değilsiniz size kaptırdığı araba .Yasal yolla sizden alamayacağını bildiği için tehdite başvurmuş.
.İşverenlerinize durumu nazik dille anlatın .Alım satım ticaret işleri sizi bağlar onları değil.
Kusura bakmasın ben de aldatılmış yuvası yıkılan bir anneyim.Böyle adamlara müstehak eşi çırpınırken dışarda kadınlara hediye eden insanlar var .Yani vermeyin hatta arabasını vermeseydi oda çapkınlık uçkur derdine düşmüş sizde özür dileyerek söylüyorum akıllı davranıp parayı tercih etmişssiniz.
Vermeyin çırpınsın dursun .belki karısının kıymetini anlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?