Öncelikle; sarhoş insan herşeyi yapabilir.İş yeri bazlı düşünmeyin .Buradaki yorumlara istinaden beyfendi evli veya nişanlı ise siz onun hayatına müdahale edersiniz diye korkuyor da olabilir.
Olay da ya eksik kısımlar olabilir mi?
sizi yargılamak haddime değil tabi ama iş arap saçına dönmüş.
Fikir danışmışssınız.Eğer siz bekarsanız işyerindeki işveren kişiyi sizin yaşadığınız özel ilişki ilgilendirmez.
Bir diğer kurnazca tavrınız emanet demişssiniz ama emanet olan aracı satmışssınız sanırım.
yani yeni masraf ettiğiniz araç sizin üzerinize .Siz kendi istediğiniz dışında kimse aracı sizden alamayacak bunu biliyordunuz.
Beyfendinin telaşı da emin olun siz değilsiniz size kaptırdığı araba .Yasal yolla sizden alamayacağını bildiği için tehdite başvurmuş.
.İşverenlerinize durumu nazik dille anlatın .Alım satım ticaret işleri sizi bağlar onları değil.
Kusura bakmasın ben de aldatılmış yuvası yıkılan bir anneyim.Böyle adamlara müstehak eşi çırpınırken dışarda kadınlara hediye eden insanlar var .Yani vermeyin hatta arabasını vermeseydi oda çapkınlık uçkur derdine düşmüş sizde özür dileyerek söylüyorum akıllı davranıp parayı tercih etmişssiniz.
Vermeyin çırpınsın dursun .belki karısının kıymetini anlar