- 13 Kasım 2019
- 8
- -10
- 1
- 39
- Konu Sahibi Minikserce06
-
Ne bileyim sevgilim der bir iftira atar direk cikip patronlar ile görüşür bilemiyorumNeyin iftirasını atacak?
Bu hanımla ilişkimiz yokken araba hediye ettim. Kendisi vicdanını rahatlatmak için emanet dese de üzerine aldı. Alan razı veren razıydı. Der çıkar işin içinden.
Korkuyorsanız şikayet edin. İşinizden daha önemli değil canınız.
Ama siz de bir tuhafsınız yani.
Yalniz araci ben gero verme niyetin deyim zaten ama almadi beyfendi bugunde ses yokBir ay tanıdığınız adamın arabasını üstünüze alıp bi de yenisiyle değiştirmiş, yaptığınız 6 bini konuşuyorsunuz. Benim aklım bu işe ermedi.
Pes.
Sevgilim dese iyi bence.Ne bileyim sevgilim der bir iftira atar direk cikip patronlar ile görüşür bilemiyorum
Emanet kullanamadığı için üzerine almış işteemanet kullanmam deyip arabayı vekaletle üzerinize mi aldınız?
ısrarla araba emanet geri vericem deyip değiştirdiniz neden ? madem emanet.
üstüne arabanın masrafını adamdan istiyorsunuz.
doğru davranılmasını beklemek için doğru davranmak lazım.
kendi aracınızın tamiri de bitmedi zaar
Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dediŞu yaşanan olaylar zinciri hiç akıl, mantık işi mi? Belli altından büyük sorun çıkacağı. Arabayı verin kurtulun, 6.000 TL üzerine soğuk su için. Patronlarım duysa da ,işimden kovulsam da önemli değil diyorsanız, başka fikirler verebilirim. Ama yani bu olayı açıklamak çok zor. Mesajları var mı elinizde, size arabayı hediye ettiğine dair?
Emanet kullanamadığı için üzerine almış işte
Siz nasil kabul ettiniz,hadi adam manyak ve saplantili? Elin herifinden kendi uzerinize nasil gecirirsiniz yani ne amacla? Ustune de masraf yapip baska arabayla degistirmek falan. Ay saka gibi insansiniz yeminle. Adam sizi rezil de etse ne yapabilirsiniz ki,araba resmen sizin uzerinize gecmis gayet guzel kanit var iste hediye araba olduguna dair, kendinizi nasil savunacaksiniz isyerinizde?Oncelik vekalet var .noter satisi icin.ben arabayi simdi istese geri vereceğim ama arayan olmadi ben de onca hakaret sonrasi o adami aramam .adamin derdi araba da değil saplantili amac bana zarar vermek .gelsin alsin arabasını .istemiyorum .amaci direk genel müdürlere duyurmak .ses kayıtları var benim oyle nir arabam yok benden çıkan geri gelmez hediyemdir dedi.ama amac nasil bana yuz vermez sevgili olmaz dün ölümle bile tehdit etti ve ben nisanliyim demez mi ben sok oldum .eger benkm tarafimdan biri duyarsa herhangi bir resim var ise elinde seni öldürürüm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?