- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- Konu Sahibi matmazeldepresif
ben alıntıları polemik çıksın diye almadım beyza dediğimiz arkadslada beni aynı kefeye koymanın ne olurBurası siyaset bölümü ve farklı fikirde görüşte kişiler var.bu konu sayfalarca karşılıklı saygıyla devam etti.taki beyza arkadaş lafı üzerine polemik oldu sonra yine devam etti kimsenin polemik ettiği yok mete nin annesi herkesten alıntı alıp bunu sürdürdü. yinede kavga gürültü çıkmadan Siyaset bölümünde şuan bile baska konular da fikir ayrılığı yüzünden polemikler yaşanıyor ve bunlar hep olucak kişiler fikirlerini özgürce yazıyor taki bu tartışma karşılıklı hakarete dönerse sevgili editörlerimiz müdale ediyor zaten...
konular açılıyor bu konular haber kaynaklı linkli ve günlük haberlerden oluyor.aranıp bulunup özellikle açılmıyor.
ve üyelerin ne yazıcagını konunun nereye gidicegini bilinmeden açılıyor gün içerisinde o kadar çok konu açılıyor ve bazı konulara yorum bile yapılmıyor.bazılarında kavgalar oluyor bazıların da tatlı polemikler oluyor.
ben bu konuyu açtım sadece ve sadece özgürlüğe laf edip asıl kendisinin bir başkasının giyimine karışarak onun özgürlğüne laf ederek kendince ne dediğini bilmeyen tezata düşen biri olarak gördüm ve paylaştım.ne aklıma din ne başka bir şey geldi sadece özgürlüge kimse karışamaz taki benim özgülüğüme laf eden varsa orda dur derim ben..
burda da özgürce yazıldı herşey... isteyen yorum yaptı istemeyen yapmadı.ama özgürüz diyede her laf her söz söylenmez.özgürlügü kısıtlayan bir başka şeyde önyargıdır. bilmeden bir başkası hakkında konuşmaktır.