- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.888
- Konu Sahibi matmazeldepresif
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bünye biraz alıştı gerçipuanlara genel af çıksaen taze banlı crytic acısı agır olsa gerek
cimcimem yarın bizle olsa Mune ne güzel olurdu dimi
aynen hiç belli olmaz nerden geleceği banın çok gevsemeyinonca yazılan yorumlardan değil de geyikten gidermişiz...en iyisi susalım konuya devam polemik olmadan tabiki
Yeter yaaa yeterrr..BDV dedikleri Bir Derdim Var bölümü.
Ay aşk olsun, benim yasak deyip banlamadığım bölüm mü var Allah aşkına, ben heryerde cımbızlarım, sitenin her yerinde yasak var, KİB var, banlanma var, sonuç her kapı bana çıkıyor
Yeter yaaa yeterrr..
Burda sus sosyal medyada sus aaaaa...
Burda konusma mune cimbiziyla yolar .dan dan ban yerim , diger tarafta konuşma yazma dava acilir.. sayin muuuuuune ;
O degilde cay varmi cay¿
Aplamsin...Çay tiryakisi bir kadının evinde taze demlenmiş çay olmaz mı hiç
Buyrun gelin beraber içelim.
Anaaa bana kazan kaldıran üyeee ben sizi koruyorum, sosyal medyada dava var da burda yok mu sanıyorsunuz
Dosyaları Kazen'e sorun
Aplamsin...
Nedensiz sevdigim ( pespese banlanmama ragmen ) ender uyelerdensiniz efem. Kazan kaldirmak ne haddime saydilar..
Bosver kazenide hic rahatsız etmiim ben yusuuuf yusuf
Ben saygidan filan bahsetmiyorum, saygidan bahsedenlere cevap yaziyorum. Evet, AKPye oy verenlere zerre kadar zaygi duymuyorum. Ilk olarak ben AKPyi bir parti olarak bile gormuyorum. AKP bugune dek Turkiyenin basina gelmis en kotu olusumdur. Hele ki 17 Aralik olaylari ile mesrulugunu dahi kaybetmis bir iktidardir. Montajmis, paralelmis... adamlar tapelerin gercek oldugunu ispat etmis, resmen aciklamis.. Butun satis, rant pisliklerini, butun Alevi, Sunni, Kurt, Turk bolucu soylemlerini bir kenara koy, sirf bu tapeler Turkiyede 10 hukumet devirecek guctedir, ama AKP hukumeti tek fire vermeden yoluna devam ediyor, bu nedir? Bunlar benim dusuncelerim degil, bunlar AKPnin resmen ispatlanmis gercegi, kendileri bile bu konusmalari biz yapmadik diyemediler. "Kriptolu telefonumu dinlemisler!" diye yirtinmakla yetindiler. Hala bu iktidari destekleyenlerin bu partiden bir farki yoktur benim gozumde.
Bunlarin hepsi ortadayken, hala yolsuzluga, hirsizliga, rusvete aldirmaksizin "bana basortusu ozgurlugu verdi, ben hayatimdan memnunum, gerisi beni ilgilendirmez" diyen bir insanin inanci bana hic inandirici gelmiyor, kusura bakma. Inanci dogrultusunda cehennemde yanmamak icin basini baglayip da okulundan bile feragat etmek zorunda kaldigini iddia eden biri bunlari destekleyebiliyorsa cehennemde yanmaktan korktugu masaldir, hic inandiriciligi yok.
inandığının arkasında durmaktır o.Yoo asıl özgürlük örtünmek değildir. Örtünmemek de özgürlük değildir. Özgürlüğün örtünmekle ilgisi yoktur daha doğrusu. Kafanın içindedir özgürlük. Dışında değil.
Inanmayip gozlerini kapatman gercegi degistirmiyor ne yazik ki.. Matematik yalan soylemez. Adam 2002 kasiminda basbakan, maasininn yetmediginden sikayet ediyor, oglu (sozumona) parasizliktan elalemin verdigi bursla okuyor. 2007 de adamin basbakanlik maasi 7800 TL oglu Ahmete aldigi ilk ve en ucuz gemicik 2 milyon 350 bin dolar... Bilali de bos birakmiyor, ona ABDde alinan daire 261000 dolar...Kac TL ediyor bunlar sen hesapla, bu kadar buyuk meblagda sifirlari hesaplamak zor oluyor.. Bu kadar da degil.. Camlicada iki oglana 1 trilyonluk villa da aliniyor. Kendine de bir tane aynisindan..Saygı duymuyor olmanız hiç umrumda değil, siz parti olarak görmeyin yüzde elli görüyor ve hala iktidar iktidar da olacak, kabullenememeniz sizin sorununuz,yolsuzluk hırsızlık yaptıklarına inansaydım oy vermezdim, ezberlediğiniz şeyleri dayatmaya çalışıyorsunuz, biz doğruyuz AKP ye oy verenler yanlış diye kendiniz inandırmışsınız. İnancımızı sorgulamak sizin haddiniz değil, benim gözümde şu söyleminizle başı açıklar cehennemliktir diyen kendini bilmez kibirli insanlardan hiç farkınız yok! Ben asıl sizin zihniyetinizdekilerin iktidara gelmesinden korkarım, bana başörtüsü özgürlüğü verdi gerisi beni ilgilendirmez zihniyetinde asla olmadım olamam, Müslüman olarak böyle düşünmekten sadece kendi menfaatimi düşünmekten korkarım, AKP nin her yaptığı doğru dört dörtlük demedim hiç bir zaman ama ondan önce ki iktidarların yaptığı daha doğrusu yapamadığı ülkeyi nasıl batağa çektiğini de gördük, bundan daha iyisinin geleceğini düşünmüyorum, bu benim görüşüm saygı duymamanız da çok önemli değil.
İyi günler.
Inanmayip gozlerini kapatman gercegi degistirmiyor ne yazik ki.. Matematik yalan soylemez. Adam 2002 kasiminda basbakan, maasininn yetmediginden sikayet ediyor, oglu (sozumona) parasizliktan elalemin verdigi bursla okuyor. 2007 de adamin basbakanlik maasi 7800 TL oglu Ahmete aldigi ilk ve en ucuz gemicik 2 milyon 350 bin dolar... Bilali de bos birakmiyor, ona ABDde alinan daire 261000 dolar...Kac TL ediyor bunlar sen hesapla, bu kadar buyuk meblagda sifirlari hesaplamak zor oluyor.. Bu kadar da degil.. Camlicada iki oglana 1 trilyonluk villa da aliniyor. Kendine de bir tane aynisindan..
2007den bu yana gemiciklerin 6. alindi, son gemi 10 milyon dolar.. 8 yilda hic zarar etmeden dimdik bir yukselis, her biri servet degerinde gemicikler, sagda solda villalar.. Allah yuru ya kulum demis baskan olur olmaz.. Tapelere gore evlerde de sifirlanamayan meblagda paralar.. Urladaki villalari sunu bunu saymiyorum, herkesin bildigi ile yetinecegim. 2015 yilindayiz ve basbakan masi daha yeni 14500 TL oldu, onu da hatirlatmadan gecmeyeyim.
Tapeler yalan diyelim, bu kadar mal mulk agactan mi toplanmis? Basbakanlik maasi ile mi olmus? Hani yetmiyordu maas?Kac kisi babasinin yetmeyen maasi ile burslu okuyup calismaya basladiginda 2 milyon dolarlik gemiciklerle, trilyonluk villalarla hayata basliyor? Bu ulkede 8-10bin TL aylik alan sadece basbakan mi? Kac kisi bu maastan trilyoner olmus, trilyonluk yatirimlar yapabilmis? Forbes zenginler listesine girebilmis?
Ben bu kadarini yazabildim. Herkesin gozunun onunde olanlar bunlar.. Zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis, isteyen linkten bakabilir. Kendi yaptigi mal beyanlari ve diger bilgiler butun nette de var:
http://m.odatv.com/mob_n.php?n=erdoganin-sir-dolu-serveti-0307141200
Bosver sen, gemicik alinirken seni de mi cagirdilar notere di mi.. Villalar alinirken de tapu dairesinde sen yoktun.. gozunle gormedigin icin sayilmaz.. icini ferah tut..
inandığının arkasında durmaktır o.
fikrini,inancını özgürce yaşamaktır.
agzına saglıkSaygı duymuyor olmanız hiç umrumda değil, siz parti olarak görmeyin yüzde elli görüyor ve hala iktidar iktidar da olacak, kabullenememeniz sizin sorununuz,yolsuzluk hırsızlık yaptıklarına inansaydım oy vermezdim, ezberlediğiniz şeyleri dayatmaya çalışıyorsunuz, biz doğruyuz AKP ye oy verenler yanlış diye kendiniz inandırmışsınız. İnancımızı sorgulamak sizin haddiniz değil, benim gözümde şu söyleminizle başı açıklar cehennemliktir diyen kendini bilmez kibirli insanlardan hiç farkınız yok! Ben asıl sizin zihniyetinizdekilerin iktidara gelmesinden korkarım, bana başörtüsü özgürlüğü verdi gerisi beni ilgilendirmez zihniyetinde asla olmadım olamam, Müslüman olarak böyle düşünmekten sadece kendi menfaatimi düşünmekten korkarım, AKP nin her yaptığı doğru dört dörtlük demedim hiç bir zaman ama ondan önce ki iktidarların yaptığı daha doğrusu yapamadığı ülkeyi nasıl batağa çektiğini de gördük, bundan daha iyisinin geleceğini düşünmüyorum, bu benim görüşüm saygı duymamanız da çok önemli değil.
İyi günler.