Ayşenur Aslan: Başını Örten Kadın Özgürlüğünden Vazgeçmiş Demektir

Anadolu Öğretmen Liseleri siyasal hirs adina kÃpatildi imamhatiplere dönüştu iyi de oraya giden gercekten dortdortluk ahlakli bir nesil olarak mezun olabolse ogrenviler bir cikiyor ellerinde sigara agzinda küfür sahit oldigum taciz olaylari da var tabi
ben imamhatipi mi savundum

tek kaldım çogunluk içinde azınlık olarak ve galiba çogunluk azınlıgı yutacak korkuyorum:KK4:
:KK67:

korkma çoğunluk azınlığı yutsaydı bu ülkede diğer partilerden adam kalmazdı malum çoğunluk iktidar partisinden yana.hatta erdoğanı beğenmiyorsanız ülkeyi terk edin gidin sloganları atılalı çok uzun zaman olmuyor.

dün bir durum yaşadım ve ondan sonra seçimlerle ilgili umudumu tamamen kaybettim akp çok daha fazla oy almazsa şükredecek durumdayım.

Başörtüsü inananlar için ayettir ve inancım gereği takıyorum. inanmayanlara gelince madem sizin için sıradan bir bez parçasıysa neden bu kadar rahatsız ediyor bu sizi!!!!!!

korkma çoğunluk azınlığı yutsaydı bu ülkede diğer partilerden adam kalmazdı malum çoğunluk iktidar partisinden yana.hatta erdoğanı beğenmiyorsanız ülkeyi terk edin gidin sloganları atılalı çok uzun zaman olmuyor.

dün bir durum yaşadım ve ondan sonra seçimlerle ilgili umudumu tamamen kaybettim akp çok daha fazla oy almazsa şükredecek durumdayım.
ben böyle bişey söylemiyorum gidin oyunuzu istediğinize atın diyorum

Mete ni annesi bir zamanlar bende seninle ayni dusuncedeydim mesela yahudi cesaret ödülü kimlere verilir bop eşbaşkanı ve necmettin erbakan ın konuyla ilgili görüşlerini araştır derim imamhatip örnegini de kaliteli egitim veren öğretmen liselerinin kapatılmasından dolayı idi cnm

bide beni eleştiren arkadaşlar ta topiğin başından itibaren yazdıklarımı objekti f olarak okusunlar rica ediyorum

Keşke artık bas örtüsü olaylarını aşabilsek. Ben de örtülüyüm ve gayet özgürüm. Bir insanin bedenini acmasi özgürlükse kapatmasi da özgürlüktür. Sadece gösterdiğim kadarını görebiliyor insanlar, sadece benim istediğim kadarini. Bu özgürlük değil de ne? Üstelik erkege boyun eğmek gibi bir durum da yok feministlikse dibine kadar

Mete ni annesi bir zamanlar bende seninle ayni dusuncedeydim mesela yahudi cesaret ödülü kimlere verilir bop eşbaşkanı ve necmettin erbakan ın konuyla ilgili görüşlerini araştır derim imamhatip örnegini de kaliteli egitim veren öğretmen liselerinin kapatılmasından dolayı idi cnm
ben imamhatipi savunmuyorum RTE nın her yaptıgını da savunmuyorum şuanda daha iyisinin olmadığına inandığım için oyumu atıyorum ve RTE nı seviyorum Allah aşkına hayatımızda ki herkes çok mu düzgün bunlar benim düşüncem amann yanlış anlaşılmasın

Keşke artık bas örtüsü olaylarını aşabilsek. Ben de örtülüyüm ve gayet özgürüm. Bir insanin bedenini acmasi özgürlükse kapatmasi da özgürlüktür. Sadece gösterdiğim kadarını görebiliyor insanlar, sadece benim istediğim kadarini. Bu özgürlük değil de ne? Üstelik erkege boyun eğmek gibi bir durum da yok feministlikse dibine kadar
aynen

Kırmızıyla belirttiğim yerde yazdığınızla '' başı açık insanlar cehennemliktir'' diyen zihniyetten ne farkınız kaldı? Saygıdan bahsediyorsunuz ama AKP ye oy verenlere zerre saygınız yok , sizin düşündüğünüz gibi düşünmeyenlere zerre saygınız yok, sizin düşündükleriniz doğru gerisi yanlış.

Gerçekten inanarak Allah emrettiği için örten bir kadın zaten başını açmaz, kendi irademizle örtmemize inanmak neden bu kadar zor, babam örtmemi istediğinde hayır dedim bitti ben asla zorlayamaz o üzerine düşeni yaptı inandığımız dinin emrini bana söyledi, o an kabul etmedim hazır değildim, sonra kendi hür irademle neden örtmem gerektiğini bilerek inanarak örttüm, benim kararım benim inancım.

Sizin zihniyetinizde biri zaten arkadaşım olmasın sizin gibi düşünenlerden Allah korusun!!!!
Ben saygidan filan bahsetmiyorum, saygidan bahsedenlere cevap yaziyorum. Evet, AKPye oy verenlere zerre kadar zaygi duymuyorum. Ilk olarak ben AKPyi bir parti olarak bile gormuyorum. AKP bugune dek Turkiyenin basina gelmis en kotu olusumdur. Hele ki 17 Aralik olaylari ile mesrulugunu dahi kaybetmis bir iktidardir. Montajmis, paralelmis... adamlar tapelerin gercek oldugunu ispat etmis, resmen aciklamis.. Butun satis, rant pisliklerini, butun Alevi, Sunni, Kurt, Turk bolucu soylemlerini bir kenara koy, sirf bu tapeler Turkiyede 10 hukumet devirecek guctedir, ama AKP hukumeti tek fire vermeden yoluna devam ediyor, bu nedir?:KK57: Bunlar benim dusuncelerim degil, bunlar AKPnin resmen ispatlanmis gercegi, kendileri bile bu konusmalari biz yapmadik diyemediler. "Kriptolu telefonumu dinlemisler!" diye yirtinmakla yetindiler. Hala bu iktidari destekleyenlerin bu partiden bir farki yoktur benim gozumde.

Bunlarin hepsi ortadayken, hala yolsuzluga, hirsizliga, rusvete aldirmaksizin "bana basortusu ozgurlugu verdi, ben hayatimdan memnunum, gerisi beni ilgilendirmez" diyen bir insanin inanci bana hic inandirici gelmiyor, kusura bakma. Inanci dogrultusunda cehennemde yanmamak icin basini baglayip da okulundan bile feragat etmek zorunda kaldigini iddia eden biri bunlari destekleyebiliyorsa cehennemde yanmaktan korktugu masaldir, hic inandiriciligi yok.

ben rte açıkca siz neden savundugunuz a kşiyi yada partiyi yaptıklarını açıkca yazmıyorsunuz onu merak ettim
Ben saygidan filan bahsetmiyorum, saygidan bahsedenlere cevap yaziyorum. Evet, AKPye oy verenlere zerre kadar zaygi duymuyorum. Ilk olarak ben AKPyi bir parti olarak bile gormuyorum. AKP bugune dek Turkiyenin basina gelmis en kotu olusumdur. Hele ki 17 Aralik olaylari ile mesrulugunu dahi kaybetmis bir iktidardir. Montajmis, paralelmis... adamlar tapelerin gercek oldugunu ispat etmis, resmen aciklamis.. Butun satis, rant pisliklerini, butun Alevi, Sunni, Kurt, Turk bolucu soylemlerini bir kenara koy, sirf bu tapeler Turkiyede 10 hukumet devirecek guctedir, ama AKP hukumeti tek fire vermeden yoluna devam ediyor, bu nedir?:KK57: Bunlar benim dusuncelerim degil, bunlar AKPnin resmen ispatlanmis gercegi, kendileri bile bu konusmalari biz yapmadik diyemediler. "Kriptolu telefonumu dinlemisler!" diye yirtinmakla yetindiler. Hala bu iktidari destekleyenlerin bu partiden bir farki yoktur benim gozumde.

Bunlarin hepsi ortadayken, hala yolsuzluga, hirsizliga, rusvete aldirmaksizin "bana basortusu ozgurlugu verdi, ben hayatimdan memnunum, gerisi beni ilgilendirmez" diyen bir insanin inanci bana hic inandirici gelmiyor, kusura bakma. Inanci dogrultusunda cehennemde yanmamak icin basini baglayip da okulundan bile feragat etmek zorunda kaldigini iddia eden biri bunlari destekleyebiliyorsa cehennemde yanmaktan korktugu masaldir, hic inandiriciligi yok.
saygı duymadıgın belli oluyor zaten

RTE başımı acsada lafınızı okuyunca pesss dedim.. BUNU dalgasına dedm ama yine anlamak istediğiniz gibi anladınız ne diyeyim

Ben sizi yazdığınız kadarıyla bilir , yazdıklarınızla değerlendiririm. Yazdığınız bir cümlede o ıkı kelıme basbas bağırırken o yazıyı bende onu görürüm arkadaş!.. Sen örtünmüş o cesareti göstermiş bikadınsan o yazıyı okuduğum anda bende seni kınarım..
İşte ben bu türlere sinir oluyorum.. yine aynı seyı soylıcem ama o ; .. gılıyık , kocamdan cok sevıyorum vsvsvs tarzı bır konusma olmus buda malesef..

Allah'ın bildiğini kuldan saklamıyorum:KK14: şahane ötesi bir kadınım desem nasılsa kimse görmüyor sanalda:KK70:ama yok diyemem kahretmesin ki:KK30:
Neyse onu demek adetimdir, kaşımla bıyığımla sev beni:KK23:
:KK60: her halukarda bebeğimsin :confused:

Başörtüsü inananlar için ayettir ve inancım gereği takıyorum. inanmayanlara gelince madem sizin için sıradan bir bez parçasıysa neden bu kadar rahatsız ediyor bu sizi!!!!!!
farkındaysanız 1-2 hariç kimse örtünmeyle ilgili kötü bişey söylemedi.. bikaç kişi geldi ortalığı karıştırdı devamıda geldi.. Ama hala bazıları

Eki Görüntüle 1523593 Eki Görüntüle 1523595 artık söyleyecek bişeyim yok ben imamhatip dedim savundum mu ya bırakın Allah aşkına sizin derdiniz sizinle aynı düşünmeyenlere belden aşagı yada haksız muhalefet yapmak inadına akparti inadına RTE başımı acsada :KK47::KK47:
Cahil ben mi oluyorum, yoksa senin gibi dusunmeyen digerleri de dahil mi bu tanima? Sonra kalkip "bize cahil, koyun diyorsunuz" diyenler, siz de iyi bakin bu resimlere kim diyormus cahil..:KK66:

insanları sevmeyebilirsin fikirlerini benimsemeyebilirsin ama sırf senin sevdiğini sevmiyorlar senin gibi düşünmüyorlar diye saygı duymamak ne kadar doğru bilmiyorum

Ben sizi yazdığınız kadarıyla bilir , yazdıklarınızla değerlendiririm. Yazdığınız bir cümlede o ıkı kelıme basbas bağırırken o yazıyı bende onu görürüm arkadaş!.. Sen örtünmüş o cesareti göstermiş bikadınsan o yazıyı okuduğum anda bende seni kınarım..
İşte ben bu türlere sinir oluyorum.. yine aynı seyı soylıcem ama o ; .. gılıyık , kocamdan cok sevıyorum vsvsvs tarzı bır konusma olmus buda malesef..

farkındaysanız 1-2 hariç kimse örtünmeyle ilgili kötü bişey söylemedi.. bikaç kişi geldi ortalığı karıştırdı devamıda geldi.. Ama hala bazıları
söz bitti sen anlamak istediğin gibi anla

Cahil ben mi oluyorum, yoksa senin gibi dusunmeyen digerleri de dahil mi bu tanima? Sonra kalkip "bize cahil, koyun diyorsunuz" diyenler, siz de iyi bakin bu resimlere kim diyormus cahil..:KK66:
ben bu topik için söylemiyorum ortaya söyledim anladım ki sizinle aynı düşünmediğim sürece söylediklerim çarpıtılacak

başörtüsünden gem vuruyorsunuz ya tiye aldım ama anlamak istediğiniz gibi anladınız demek istediğim oy vermemin nedeni imamhatip veya basörtüsü degil dogru buluyorum ve oy veriyorum o kadar basit benim dgrum sizde açık olun dogru buldugunuz partiyi yada kişiyi söyleyin bilelim

sen böyle devam et kardeşim acaba kim insanları aynı düşünmediği için eleştiriyor

ben bu topik için söylemiyorum ortaya söyledim anladım ki sizinle aynı düşünmediğim sürece söylediklerim çarpıtılacak
Ne gerekceyle? Cahillik mevzusu mu acilmisti?:KK53:
Benimle ayni dusunesin diye yazmiyorum, gercekleri gor diye yaziyorum. 17 aralik olaylari benim dusuncem degil, bu ulkenin bir gercegi, kara lekesi. Sadece Turkiye'de bilinmiyor, dunya da biliyor. Yani sirf benim dusuncem filan olmanin cok otesinde bir durum bu.

X