Ben saygidan filan bahsetmiyorum, saygidan bahsedenlere cevap yaziyorum. Evet, AKPye oy verenlere zerre kadar zaygi duymuyorum. Ilk olarak ben AKPyi bir parti olarak bile gormuyorum. AKP bugune dek Turkiyenin basina gelmis en kotu olusumdur. Hele ki 17 Aralik olaylari ile mesrulugunu dahi kaybetmis bir iktidardir. Montajmis, paralelmis... adamlar tapelerin gercek oldugunu ispat etmis, resmen aciklamis.. Butun satis, rant pisliklerini, butun Alevi, Sunni, Kurt, Turk bolucu soylemlerini bir kenara koy, sirf bu tapeler Turkiyede 10 hukumet devirecek guctedir, ama AKP hukumeti tek fire vermeden yoluna devam ediyor, bu nedir?
Bunlar benim dusuncelerim degil, bunlar AKPnin resmen ispatlanmis gercegi, kendileri bile bu konusmalari biz yapmadik diyemediler. "Kriptolu telefonumu dinlemisler!" diye yirtinmakla yetindiler. Hala bu iktidari destekleyenlerin bu partiden bir farki yoktur benim gozumde.
Bunlarin hepsi ortadayken, hala yolsuzluga, hirsizliga, rusvete aldirmaksizin "bana basortusu ozgurlugu verdi, ben hayatimdan memnunum, gerisi beni ilgilendirmez" diyen bir insanin inanci bana hic inandirici gelmiyor, kusura bakma. Inanci dogrultusunda cehennemde yanmamak icin basini baglayip da okulundan bile feragat etmek zorunda kaldigini iddia eden biri bunlari destekleyebiliyorsa cehennemde yanmaktan korktugu masaldir, hic inandiriciligi yok.