Günaydın
Kızlar bu kadar çok şeyi nereye koyacaksınız, hepsi çok cici, çok güzel; ama endişeleniyorum sizin yerinize
umarım kirada kalmazsınızkirada kalınca her şey yerlerde geziyor, sonra depresyona giriyorsunuz
güle güle kullan canım
Günaydın
Kızlar bu kadar çok şeyi nereye koyacaksınız, hepsi çok cici, çok güzel; ama endişeleniyorum sizin yerinize
umarım kirada kalmazsınızkirada kalınca her şey yerlerde geziyor, sonra depresyona giriyorsunuz
güle güle kullan canım
giz, bence de senin alışverişlerin de normal değil
dekorasyon tehlikeli konuben şu an bazı şeylerden çok pişmanım, keşke mobilyaları aldıktan sonra alsaymışım diyorum. çok alakasız duruyor, kullanmak istemiyorsun, kullanmazsan da kenarda duracak çok sıkıntılı ya, ben anlamamak dekorasyondan, onun da etkisi var
Son aldiklarin cok güzel, iki ceyizcinin beraber alisverise cikmasi kadar eglenceli bir sey var midir acaba?
Askla, huzurla kullan hepsini
Saksılara bayıldım yaaaa beyazlara özellikle harikalarGüle güle kullan canımmmmmmmm
Ayşegül naptın ya sen çok tatlı aldıkların bayıldım bayıldım resmen :)
hiç sorma sabah sabah bende bayıldımaslında telefon aldım borcum çok almamam lazım ama dayanamadım her zamanki gibi:)
yakından da inş boyutu rengi hoşuma gider ve en önemlisi kırılmadan gelmesi:)
ama bunlarda lazım:) baharatlarımızı neye koyacağız yoksa:)) bende yarın evleniyormuşum gibi çeyiz düzüyorum. ne olacak halim bilmiyorumCanım sabah bende inceledikten sonra sende gördüm almışsıncok ciciler gerçekten zor tutuyorum kendimi almamak icin 6 ay sonra düğünüm var o kadar cok eksiğim varken böyle ıvır zıvırlar ilgimi çekiyor hep
dimi dimiAma alınmıcak gibi değil ki ya çok tatlı yapmışlar.olsun inşallah kırılmadan gelirde sende seve seve koyarsın çeyizine canlı resimlerinide görmekk isterim :)
Aysegulcum cok guzeller sabh bende görmüştüm bebde firin kaplarina bayildim orda almadim ama aklim da kalmadi degil guzel gunlerde kullan insall
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?