ayşegül'ün çeyiz köşesi

krizzz bende diyorum üstelik kendime bakmadan ama benim bir oda boş kalcak ona atarım diyorum hade yer yurt belli die alıyorum alıyorum ama vallla herşey elimizde kalabilir :))))))

bu işlere girmiş biri olarak diyeceğimi burdada diyim paranızı tutun koyun bu şeyler her zaman alınır onun yerine beyaz eşya yatak odası takımı için koyun muhakak bişeylere para gidecek zor duruma düşmeyin kızlar köşemde birikmişim olduğu halde bazı şeylerde nasıl başa çıkacağız diyorum ona göre birikim şart :)))))))

Son düzenleme:
giz, bence de senin alışverişlerin de normal değil

dekorasyon tehlikeli konu ben şu an bazı şeylerden çok pişmanım, keşke mobilyaları aldıktan sonra alsaymışım diyorum. çok alakasız duruyor, kullanmak istemiyorsun, kullanmazsan da kenarda duracak çok sıkıntılı ya, ben anlamamak dekorasyondan, onun da etkisi var

günaydın canımm
inş . kirada kalmayız ve büyük bir evim olur:)) ama öyle çok ıvır zıvırım yok bunlarda son diye düşünüyorum inş.( kendimi tutabilirsem sanırım:)

bunun farkındayım canım ama dekor obje almadım ki çeyizimdeki çerçevele rolsun bazı şeyleri hep hediye etttim hatta çoğu dekor objeleri gönderdim, mutfak eşyalarımı çok aldım zaten bizimkiler çok büyük dolaplar yaptırmışlar yani 2 kişi çeyizi alır ki annemin mutfak dolapları çok büyük aynısını yaşıcağmız evede yaptırmışlar bana büyük süpriz oldu

ama dekorasyon konusunda hem fikiriz benim daha çok zamanım var diye ne aldıysam geçen yaz hediye vermiştim zaten indirimli aldığım için :))))))))))

doğru diyorsunuz kızlar çok abartmamak lazım. evde belli değil ama durduramıyorum kendimi:)) ben birikimimi de yapıyorum bu arada çok şükür o konuda sıkıntım yok:)

Son aldiklarin cok güzel, iki ceyizcinin beraber alisverise cikmasi kadar eglenceli bir sey var midir acaba?
Askla, huzurla kullan hepsini

canım kusura bakma yazını yeni gördüm sayfa biraz hızla ilerleyince:) aynen iki çeyiz delisi birbirimize sürekli bu da lazım olur bu da olur diye diye doldurduk arabayı:) çok eğlenceliydi.
teşekkür ederim beğenmene sevindim

ne beğeniyorsan al valla. içinde kalacağına çeyizinde dursun hepsi:)

doğru diyosun :) alıcemmmmmm burada paylaşırım artık :)

Saksılara bayıldım yaaaa beyazlara özellikle harikalar Güle güle kullan canımmmmmmmm

kızlar trendyolda çok güzel kampanya var kaçırmayın derim:)
ben kaçırmadım

lucky art kampanyası

eksiklerimden biri daha gitti çok şükür

baharat takımımı uygun bir fiyata sahip oldum

aşık oldum kendisine ve porselen olmasıda beni ayrı bir cezbetti. seramik olsaydı almazdım kendisini:) 44 tl küsür bir şeye aldım

buda tuzluk ve biberliği 8 tl

bunuda iş yerimden arkadaşım aldı 30 tl ye. 75 tl yi geçtiği içinde + 15 tl indirim yaptılar

Son düzenleme:
Ayşegül naptın ya sen çok tatlı aldıkların bayıldım bayıldım resmen :)

hiç sorma sabah sabah bende bayıldım aslında telefon aldım borcum çok almamam lazım ama dayanamadım her zamanki gibi:)
yakından da inş boyutu rengi hoşuma gider ve en önemlisi kırılmadan gelmesi:)

Canım sabah bende inceledikten sonra sende gördüm almışsın cok ciciler gerçekten zor tutuyorum kendimi almamak icin 6 ay sonra düğünüm var o kadar cok eksiğim varken böyle ıvır zıvırlar ilgimi çekiyor hep

hiç sorma sabah sabah bende bayıldım aslında telefon aldım borcum çok almamam lazım ama dayanamadım her zamanki gibi:)
yakından da inş boyutu rengi hoşuma gider ve en önemlisi kırılmadan gelmesi:)

Ama alınmıcak gibi değil ki ya çok tatlı yapmışlar.olsun inşallah kırılmadan gelirde sende seve seve koyarsın çeyizine canlı resimlerinide görmekk isterim :)

ama bunlarda lazım:) baharatlarımızı neye koyacağız yoksa:)) bende yarın evleniyormuşum gibi çeyiz düzüyorum. ne olacak halim bilmiyorum inş. sende eksiklerini biran önce tamamlayabilirsin
Ama alınmıcak gibi değil ki ya çok tatlı yapmışlar.olsun inşallah kırılmadan gelirde sende seve seve koyarsın çeyizine canlı resimlerinide görmekk isterim :)
dimi dimi bir gelsin de sağa salim çeker koyarım resimleri sen merak etme

Aysegulcum cok guzeller sabh bende görmüştüm bebde firin kaplarina bayildim orda almadim ama aklim da kalmadi degil guzel gunlerde kullan insall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…