Ayşegül canım ne kadar güzel şeyler almısssınilk aldıgın vazoyu bende gördügümde bayılmıstım evlilege yakın zamanda benimde almak aklımda hepsi ayrı ayrı güzel ama planlarınıda cok merak ettim
Tutamıyor insan kendini haklısın canım bide senin eksikler bitti hic duramazsınteşekkür ederim canımben evleneceğim zamanı beklersem almak için bunların hepsi üretimden kalkar sanırım
şaka bi yana almasam içimde kalırdı bende aldım gitti:)
inş. bir gün evlenirsem planlarımın resimlerini de eklerim inş:)
Tutamıyor insan kendini haklısın canım bide senin eksikler bitti hic duramazsınİnşallah canım hayırlısıyla yakında evlenirsinde bende senden kopya cekerim inşallah Bu arada seni görünce ikeaya gidesim geldi ikeadan almak istedigim o kadar cok şey var ki
ben inş. tutucam artık kendimi. yeteri kadar şey aldım. gereksiz alışveriş yaparsam annem beni vuracak
evlilik şuan uzak ama belli de olmaz:)
bence paran ve zamanın varsa git gez ikeyı çok güzel çok şeker şeyler var tavsiye ederim:)
ben zaten onun için gittim şansıma bir sürü vardı:)Ayşegül ne kadar güzel şeyler almışsın damacana kılıfını ben görmemiştim ya of bende almalıyım :) mumlar harika
o zaman inş. sende evlenmeye yakın alıp evien koyarsın demen gib. belki o zaman daha güzelleri çıkar:)Belli olmaz canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun
Ahh ahh hep gidiyorum canım ama son zamanlarda sadece bakınmakla kalıyorum
Bide evde yer olmayınca önce diger parcaları tamamlayım diyorum kalanları alır direk evimize götürürüz inşallahkıyafet askısını hayal ediyorum son günlerde bi o eksik sanki :26:
fiyatlarınıda merak ediyorum :)
ay almazsam çıldırırım şimdi bayramda ikea açık dimi bende gidicem tamam mı saksılara bayıldım almazsam eksik kalırım ayrıca mumlar da :) akşam bakıyorum english home ye varsa hemen alıcam :)
kızlarrrrrr dün özlemimle buluştuk ikea english home ne varsa gezdikkk
ikeayı değim yerindeyse talan ettik. özlem benden çok alışveriş yaptı ama onu görünce bende dayanamdım bir kaç şey aldım
özlemimle bir çok şeyi aynı aldık çeyiz kardeşi olduk
gün içinde huzurlarınızda olucak
bayramda açık olur merak etme:))emin ol yakından daha güzeller. inş. bulursun sende o damacana kılıfından
asıl ben teşekkür ederim canım. ve en kısa sürede tekrarlayabiliriz inş:)) senin aldıklarının da resmini en kısa sürede bekliyorumkuzummm koymuşsunn hemennn
ben çok yorgun döndüm bugün iş yerinden bugün de çekemedim resimlerini maalesef
sana buradan teşekkür ederim tekrar hayatımın en keyifli alışverişlerinden birini yaptık ve çeyiz kardeşi olduk birçok eşyamızda
en yakın zamanda benimkilerin fotoları da gelecek inşallahhh
evet neredeyse her gördüğümüzü beğendiğimizi aldık birbirimize cesaret vererek:) teşekkür ederim canımayşegulcum guzel gunlerde kullan cıcılerın super toplmıassınz yıne ozlemle cıcılerı harıkasınız:)
bende alıcam o saksılardan mumlardan bayıldım resmen bayram uzun nasıl olsa hahah :)
canım aldıklaırn çok çok güzel güle güle kullan bu haftasonu bizde nişanlımla ümraniye ikeaya bakacağız bir odamızı ikeadan tasarlamak istiyoruz, bide senin aldıklaırnı çok beğeniyordum mumlardan felan bende alacağım çok güzelller çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?