• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

kızlarrrrrr dün özlemimle buluştuk ikea english home ne varsa gezdikkk

ikeayı değim yerindeyse talan ettik. özlem benden çok alışveriş yaptı ama onu görünce bende dayanamdım bir kaç şey aldım

özlemimle bir çok şeyi aynı aldık çeyiz kardeşi olduk:1:

gün içinde huzurlarınızda olucak:6:

Son düzenleme:
işte ikea alışverişim

kızlar fotoları telefondan çektim o yüzden renkler canlı çıkmamış olabilirler. ama yakından hepsi şeker gibiler:16:

$DSC09926.jpg $DSC09927.jpg renklerine vurulduğum aşık olduğum saksılar. onlar hakkında bir sürü fikrim var. belki ilerde sizinle paylaşmak gene nasip olur:8: özlemimde iki rengini aldı bunun.

$DSC09928.jpg çok güzeller dimi:16: onlarla neler neler yapıcam:)

$DSC09932.jpg karşınızda şeker mi şeker vazom. özlem keşfetti bunu çok ta iyi yaptı

$DSC09931.jpg vazonun kombinlenmiş hali özlem sağolsun:)

$DSC09934.jpg bu tepsiyide uzun zamandır görüyordum ama nasip olmamıştı. özlemle birbirimizi kandırdık ve ikimiz de aldık:7:

$DSC09939.jpg cam mumluklarım. ikeadan daha önce aldığım küçük mumları koymak için aldım kendilerini:)

$DSC09940.jpg mumlara aşık olunur mu demeyin ben oldum:1: bloğun birinde onlarla ilgili bir şey gördüm bende onu yapıcam ilerde inş.:16:

$DSC09937.jpg $DSC09938.jpg buda english home dan damacana kılıfım. aylar önce pahalı gelmişti alamamıştım. şimdi benim oldu:16:

özlemim dünkü güzel alışveriş için sana çok teşekkürrrrr ederim. uzun zamandır bu kadar keyifli alışveriş yapmamıştım. bu arada özlemimle bir çok şeyimiz aynı çeyiz kardeşi de olduk ayrıca:16:

Ayşegül canım ne kadar güzel şeyler almısssın :16: ilk aldıgın vazoyu bende gördügümde bayılmıstım evlilege yakın zamanda benimde almak aklımda hepsi ayrı ayrı güzel :52: ama planlarınıda cok merak ettim:52:

Ayşegül canım ne kadar güzel şeyler almısssın :16: ilk aldıgın vazoyu bende gördügümde bayılmıstım evlilege yakın zamanda benimde almak aklımda hepsi ayrı ayrı güzel :52: ama planlarınıda cok merak ettim:52:

teşekkür ederim canım:54: ben evleneceğim zamanı beklersem almak için bunların hepsi üretimden kalkar sanırım:52:
şaka bi yana almasam içimde kalırdı bende aldım gitti:)
inş. bir gün evlenirsem planlarımın resimlerini de eklerim inş:)

teşekkür ederim canım:54: ben evleneceğim zamanı beklersem almak için bunların hepsi üretimden kalkar sanırım:52:
şaka bi yana almasam içimde kalırdı bende aldım gitti:)
inş. bir gün evlenirsem planlarımın resimlerini de eklerim inş:)
Tutamıyor insan kendini haklısın canım bide senin eksikler bitti hic duramazsın :1: İnşallah canım hayırlısıyla yakında evlenirsinde bende senden kopya cekerim inşallah :52:Bu arada seni görünce ikeaya gidesim geldi :52:ikeadan almak istedigim o kadar cok şey var ki :52:

Tutamıyor insan kendini haklısın canım bide senin eksikler bitti hic duramazsın :1: İnşallah canım hayırlısıyla yakında evlenirsinde bende senden kopya cekerim inşallah :52:Bu arada seni görünce ikeaya gidesim geldi :52:ikeadan almak istedigim o kadar cok şey var ki :52:

ben inş. tutucam artık kendimi. yeteri kadar şey aldım. gereksiz alışveriş yaparsam annem beni vuracak:1:
evlilik şuan uzak ama belli de olmaz:)
bence paran ve zamanın varsa git gez ikeyı çok güzel çok şeker şeyler var tavsiye ederim:)

Ayşegül ne kadar güzel şeyler almışsın damacana kılıfını ben görmemiştim ya of bende almalıyım :) mumlar harika :nazar::16:

ben inş. tutucam artık kendimi. yeteri kadar şey aldım. gereksiz alışveriş yaparsam annem beni vuracak:1:
evlilik şuan uzak ama belli de olmaz:)
bence paran ve zamanın varsa git gez ikeyı çok güzel çok şeker şeyler var tavsiye ederim:)

Belli olmaz canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :16:
Ahh ahh hep gidiyorum canım ama son zamanlarda sadece bakınmakla kalıyorum :1:
Bide evde yer olmayınca önce diger parcaları tamamlayım diyorum kalanları alır direk evimize götürürüz inşallah :16: kıyafet askısını hayal ediyorum son günlerde :9:bi o eksik sanki :26:

Son aldiklarin cok güzel, iki ceyizcinin beraber alisverise cikmasi kadar eglenceli bir sey var midir acaba? :9::16:
Askla, huzurla kullan hepsini :nazar:

Ayşegül ne kadar güzel şeyler almışsın damacana kılıfını ben görmemiştim ya of bende almalıyım :) mumlar harika :nazar::16:
ben zaten onun için gittim şansıma bir sürü vardı:)
Belli olmaz canım hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :16:
Ahh ahh hep gidiyorum canım ama son zamanlarda sadece bakınmakla kalıyorum :1:
Bide evde yer olmayınca önce diger parcaları tamamlayım diyorum kalanları alır direk evimize götürürüz inşallah :16: kıyafet askısını hayal ediyorum son günlerde :9:bi o eksik sanki :26:
o zaman inş. sende evlenmeye yakın alıp evien koyarsın demen gib. belki o zaman daha güzelleri çıkar:)
fiyatlarınıda merak ediyorum :)

Eki Görüntüle 825159 bu renkli saksıların tanesi 5 tl küsür
Eki Görüntüle 825161 metal saksılarında tanesi 5 tl küsür altlıklarıda aynı
Eki Görüntüle 825163 vazo 10 tl çiçekleri tanesi 2 tl
Eki Görüntüle 825165 tepsi 20 tl Eki Görüntüle 825166 cam mumluk 12 li 7,5 tl gibi bir şeydi
Eki Görüntüle 825167 mumlar 3 tl küsür bir şeydi Eki Görüntüle 825170 damacana kılıfıda 11 tl küsür bir şeydi

ay almazsam çıldırırım şimdi bayramda ikea açık dimi bende gidicem tamam mı saksılara bayıldım almazsam eksik kalırım ayrıca mumlar da :) akşam bakıyorum english home ye varsa hemen alıcam :)

ay almazsam çıldırırım şimdi bayramda ikea açık dimi bende gidicem tamam mı saksılara bayıldım almazsam eksik kalırım ayrıca mumlar da :) akşam bakıyorum english home ye varsa hemen alıcam :)

bayramda açık olur merak etme:))emin ol yakından daha güzeller. inş. bulursun sende o damacana kılıfından

kızlarrrrrr dün özlemimle buluştuk ikea english home ne varsa gezdikkk

ikeayı değim yerindeyse talan ettik. özlem benden çok alışveriş yaptı ama onu görünce bende dayanamdım bir kaç şey aldım

özlemimle bir çok şeyi aynı aldık çeyiz kardeşi olduk:1:

gün içinde huzurlarınızda olucak:6:

kuzummm koymuşsunn hemennn :16:

ben çok yorgun döndüm bugün iş yerinden bugün de çekemedim resimlerini maalesef :50:

sana buradan teşekkür ederim tekrar hayatımın en keyifli alışverişlerinden birini yaptık ve çeyiz kardeşi olduk birçok eşyamızda :16:

en yakın zamanda benimkilerin fotoları da gelecek inşallahhh :10:

canım aldıklaırn çok çok güzel güle güle kullan bu haftasonu bizde nişanlımla ümraniye ikeaya bakacağız bir odamızı ikeadan tasarlamak istiyoruz, bide senin aldıklaırnı çok beğeniyordum mumlardan felan bende alacağım çok güzelller çok

kuzummm koymuşsunn hemennn :16:

ben çok yorgun döndüm bugün iş yerinden bugün de çekemedim resimlerini maalesef :50:

sana buradan teşekkür ederim tekrar hayatımın en keyifli alışverişlerinden birini yaptık ve çeyiz kardeşi olduk birçok eşyamızda :16:

en yakın zamanda benimkilerin fotoları da gelecek inşallahhh :10:
asıl ben teşekkür ederim canım. ve en kısa sürede tekrarlayabiliriz inş:)) senin aldıklarının da resmini en kısa sürede bekliyorum
ayşegulcum guzel gunlerde kullan cıcılerın super toplmıassınz yıne ozlemle cıcılerı harıkasınız:)
evet neredeyse her gördüğümüzü beğendiğimizi aldık birbirimize cesaret vererek:) teşekkür ederim canım:54:
bende alıcam o saksılardan mumlardan bayıldım resmen bayram uzun nasıl olsa hahah :)

ne beğeniyorsan al valla. içinde kalacağına çeyizinde dursun hepsi:)

Günaydın :3:
Kızlar bu kadar çok şeyi nereye koyacaksınız, hepsi çok cici, çok güzel; ama endişeleniyorum sizin yerinize :52:
umarım kirada kalmazsınız :30: kirada kalınca her şey yerlerde geziyor, sonra depresyona giriyorsunuz :27:

güle güle kullan canım :16:

canım aldıklaırn çok çok güzel güle güle kullan bu haftasonu bizde nişanlımla ümraniye ikeaya bakacağız bir odamızı ikeadan tasarlamak istiyoruz, bide senin aldıklaırnı çok beğeniyordum mumlardan felan bende alacağım çok güzelller çok

teşekkür ederim canım. mumlar hiç aklımda yoktu bloğun birinde gördüm çok hoşuma gitti bende aldım. tavsiye ederim renkleri çok şirin. daha bir sürü güzel şey vardı onlarıda bir daha ki sefere alırım inş:)

Back