ooo şekerim senin baya çok ben o kadar doldursam odada ders çalışmamak için bahanem olur
yani benim de dolu da senin kadar değil diyelim çünkü senin çeyiz topiğine de bakmıştım sen hazırsın her an evlenmeye yani herşeyini aldın .
Allahım nazarlardan esirgesin. Ben en büyük parçaları ve küçük ev aletleri almadım öle düşün asıl onlar yer kaplıyor. İşte nedir Misafir yemek takımı , misafir çatal bıçak takımı , rondo , kettle , tost makinası falan filan onları ben düğüne yakın alacam şimdi onları alırsam odamı kullanamam kesin çünkü giyinme odam zaten dolu kıyafet ayakkabı çanta makyaj dolabı bitane giyinirken oturmak için koltuk falan da var orda da öle ahım şahım yer yok o yüzden şekerim mecbur bekliyoruz dolabın tepesinde kalan iki minik kutuluk yere bi battaniye alabilirsem ne mutlu. Nevresim faslını kapattım sayılır çok almıcam ya 5 tane çift kişilik takım aldım kendime belki iki tane tek kişilik alırım misafir için o kadar . Herkes daha fazla alma evlenince de alırsın değiştirmek istersin sıkılırsın diyor o yüzden abartmıcam artık iki üç de güzel battaniye alırsam yorgan yastık yatakodası işleri bitti sayılır. Bornozlar havlular da tamam . Dekorasyon objelerini eve yerleşmeden almıcam zaten. Mutfak kaldı . o da al al bitmiyor daha da yeni başladım sayılır .