ayşegül'ün çeyiz köşesi

hahah sendemi?? hepimizin zevkleri aynıymış canım desene:))

bugün bunu bende gördüm almak istiyordum baya bi süre sepette kaldı sonra tükendi alamadım( güle güle güzel günlerde kullan canım inşallah!

hahah sendemi?? hepimizin zevkleri aynıymış canım desene:))

hahaha sende mi ne bereketli bir battaniyeymiş yahu

aynen canım artık ürünü takipte kalacağım napalım

beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim kızlar:) bende sabahtan görmüştüm alıymı almıymı teredütte kaldım öğlen bi baktım hepsi sepette . bekledim sepetten düşünce direk aldım çok şükür nasip oldu.

ne istersen alacaksa bu durumu iyi değerlendir:) ben bir şeyi kafaya takınca çok sabredemiyorum anında benim olacak:) sen iyi sabrettin şu battaniyede:) battaniyem gelir gelmez fotosunu çekerim sen merak etme

Ayşegülümm battaniyene bayıldımmm güzel günlerde kullan kuzummm

ne istersen alacaksa bu durumu iyi değerlendir:) ben bir şeyi kafaya takınca çok sabredemiyorum anında benim olacak:) sen iyi sabrettin şu battaniyede:) battaniyem gelir gelmez fotosunu çekerim sen merak etme

doğru diyosun ya iyi sabrettim ama borçlar ağlıyodu öde beni öde diye mecburdum almamaya neyseki arayıp öğrendim dedilerki yeniden geldi sevindim bende :) bekliyorum canım sabırsızlıkla ama güzel çıkcak inanıyorum

bakalım inş:)) sende inş. en kısa sürede alırsın battaniyeni:)

bakalım inş:)) sende inş. en kısa sürede alırsın battaniyeni:)

inşallah canım bayramda gezerken birşeyler yakalayabilirsem mutlaka alıp buralarda beğenilerinize sunucam english homeden ekmek torbasıyla havlu aldım çok güzel bir ara onların resminide koyucamda eriniyorum :)

inşallah canım bayramda gezerken birşeyler yakalayabilirsem mutlaka alıp buralarda beğenilerinize sunucam english homeden ekmek torbasıyla havlu aldım çok güzel bir ara onların resminide koyucamda eriniyorum :)

hadi hadi tembellik yapmada ekle:) bende yorum yapayım

ayşegülcüm güle güle kullan çok güzel battaniyen ya gelince söler misin kutusu büyük mü ? benim evde koyacak yerim kalmadı artık pek de alasım var bidahaki sefere alacam eğer öle büyük değilse allahım hesapladığımız şeylere bak

canım o kadar doldu mu evin :)) ben kendi odama abimin odasına yığıyorum valla gelir gelmez açılmamış halini fotoğraflarım canım:)

canım o kadar doldu mu evin :)) ben kendi odama abimin odasına yığıyorum valla gelir gelmez açılmamış halini fotoğraflarım canım:)

Tatlım ya 2+1 bizim ev. Kendi odam giyinme odası + yatak odam şeklinde. Giyinme odasına tepe tepe bi hal oldum oraya girilmeyecek düzeye geldi artık. Bazamın altına da öyle bornozdu nevresimdi kumaş türü şeyleri doldurdum giyinme odasında da mutfak eşyaları duruyor. Ama hepsi taşınabilecek vaziyette yani öyle köpüklü çıtçıtlı ambalajlara sarılıp kolilenmiş halde dolayısıyla biraz daha fazla yer kaplıyor olabilir ama sağlama aldım işi kırılmasın gidene kadar Koysam koyulur belki daha biyerlere de evi de boğmak istemiyorum şimdiden daha çok var nasıl olsa bi sene ortalık göçebe gibi olmasın diyorum en azından 3 4 ay kala alır o rezilliği o kadar süre çekerim. Şimdiden evi doldurup bi yıl bunalmanın anlamı yok . Bi de odamda ders falan çalışıyorum ya sen ambalajla çeksene bana fotoğrafını canımsın bi iki minik kutuluk yer var dolabın tepesinde

benimde odamda dolapların üstü falan dolu şekil a da gözüktüğü gibi:) herşeyi kutuladım düzenli şekilde daha sonra sıkıntı çıkmaz inş:) bazaların altı ve abimin dolabının üstü de dolu:) i

ooo şekerim senin baya çok ben o kadar doldursam odada ders çalışmamak için bahanem olur yani benim de dolu da senin kadar değil diyelim çünkü senin çeyiz topiğine de bakmıştım sen hazırsın her an evlenmeye yani herşeyini aldın . Allahım nazarlardan esirgesin. Ben en büyük parçaları ve küçük ev aletleri almadım öle düşün asıl onlar yer kaplıyor. İşte nedir Misafir yemek takımı , misafir çatal bıçak takımı , rondo , kettle , tost makinası falan filan onları ben düğüne yakın alacam şimdi onları alırsam odamı kullanamam kesin çünkü giyinme odam zaten dolu kıyafet ayakkabı çanta makyaj dolabı bitane giyinirken oturmak için koltuk falan da var orda da öle ahım şahım yer yok o yüzden şekerim mecbur bekliyoruz dolabın tepesinde kalan iki minik kutuluk yere bi battaniye alabilirsem ne mutlu. Nevresim faslını kapattım sayılır çok almıcam ya 5 tane çift kişilik takım aldım kendime belki iki tane tek kişilik alırım misafir için o kadar . Herkes daha fazla alma evlenince de alırsın değiştirmek istersin sıkılırsın diyor o yüzden abartmıcam artık iki üç de güzel battaniye alırsam yorgan yastık yatakodası işleri bitti sayılır. Bornozlar havlular da tamam . Dekorasyon objelerini eve yerleşmeden almıcam zaten. Mutfak kaldı . o da al al bitmiyor daha da yeni başladım sayılır .

evet benim çoğu şeyim bitti sayılır eksikler var ama ıvır zıvır pek acelesi yok. artık annemde isyanlarda gitsen de kurtulsam şu kalabalıktan diyor bende kendime 6 tane misafire de 1 çk birde tk nevresim aldım. pike de de 2 tane kendime 1 tane misafire aldım. yorgan da 1 çk 1 tanede tk kişilik var. şimdilik yeter gibi geliyor artık evlilik belli olunca eksikler de iyice ortaya çıkar sanırım. ama en çok da mutfağa al al bitiremiyorum sürekli bir eksik geliyor aklıma en önemlisi de baharatlık ve 6 kişilik gündelik yemek takımı var gündemimde.

Oyy oyyy ben kendi çeyizim yavaş yavaş bitiyo derken senin konuyu görünce farkettim ki daha dünya yolum varmış.. :)

Güle güle kullan inşallah, hepsi çok şirin, çok tatlı..

Oyy oyyy ben kendi çeyizim yavaş yavaş bitiyo derken senin konuyu görünce farkettim ki daha dünya yolum varmış.. :)

Güle güle kullan inşallah, hepsi çok şirin, çok tatlı..

sende yakında bitirirsin merak etme bir başladın mı duramıyorsun zaten bu arada teşekkür ederim canım beğenmene çok çok sevimdim. saha güzelleri senin olur inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…