ayşeğüllllllll inanmıyorum ya çok beğendim ben bunu , bend ebunu alacaktım bugünn sepette deyince üzüldüm alamadım demekki sen aldınn he
güle güle kullan çok beğendiydim ya neyse başka sefere artık gelirse alırım bundan rengi çk hoşuma gittiydi
hahah sendemi?? hepimizin zevkleri aynıymış canım desene:))
ayşeğüllllllll inanmıyorum ya çok beğendim ben bunu , bend ebunu alacaktım bugünn sepette deyince üzüldüm alamadım demekki sen aldınn he
güle güle kullan çok beğendiydim ya neyse başka sefere artık gelirse alırım bundan rengi çk hoşuma gittiydi
bugün bunu bende gördüm almak istiyordum baya bi süre sepette kaldı sonra tükendi alamadım( güle güle güzel günlerde kullan canım inşallah!
hahah sendemi?? hepimizin zevkleri aynıymış canım desene:))
hahaha sende mi ne bereketli bir battaniyeymiş yahu
aynen canım artık ürünü takipte kalacağım napalım
doğru diyosun senle konuşurken karar verdim sevdiceğim bana dediki ayın 20 sinde english homeden ne istersen alıcam bende battaniyeyi istim böylelikle içimde kalanlardan biri daha gitmiş olur :) haha dur akşam söylim ben ona :) ben bunu bide sendekinden istiyorum bir model daha alırım 3 e tamamlarım dahada almam. inşallah güzel çıkar bizede resmini çekip gönderirsen çok makbule geçer yani fiyatıda uygun birde ben 100 tl vercem o istediğim modele
Ayşegülümm battaniyene bayıldımmm güzel günlerde kullan kuzummm
ne istersen alacaksa bu durumu iyi değerlendir:)ben bir şeyi kafaya takınca çok sabredemiyorum anında benim olacak:) sen iyi sabrettin şu battaniyede:) battaniyem gelir gelmez fotosunu çekerim sen merak etme
doğru diyosun ya iyi sabrettim ama borçlar ağlıyodu öde beni öde diye mecburdum almamaya neyseki arayıp öğrendim dedilerki yeniden geldi sevindim bende :) bekliyorum canım sabırsızlıkla ama güzel çıkcak inanıyorum
bakalım inş:)) sende inş. en kısa sürede alırsın battaniyeni:)
inşallah canım bayramda gezerken birşeyler yakalayabilirsem mutlaka alıp buralarda beğenilerinize sunucam english homeden ekmek torbasıyla havlu aldım çok güzel bir ara onların resminide koyucamda eriniyorum :)
kızlar biliyorum almamam gerekiyordu ama aldımpişmanmıyım hayır:86:
markafoniden aldım 56 tl ye çift kişilik battaniye . çeyizimde 2 tane vardı 3 tane oldu ama çok aşık oldum rengine
Eki Görüntüle 821331
ayşegülcüm güle güle kullan çok güzel battaniyen ya gelince söler misin kutusu büyük mü ? benim evde koyacak yerim kalmadı artık pek de alasım var bidahaki sefere alacam eğer öle büyük değilseallahım hesapladığımız şeylere bak
canım o kadar doldu mu evin :)) ben kendi odama abimin odasına yığıyorum vallagelir gelmez açılmamış halini fotoğraflarım canım:)
Tatlım ya 2+1 bizim ev. Kendi odam giyinme odası + yatak odam şeklinde. Giyinme odasına tepe tepe bi hal oldum oraya girilmeyecek düzeye geldi artık. Bazamın altına da öyle bornozdu nevresimdi kumaş türü şeyleri doldurdum giyinme odasında da mutfak eşyaları duruyor. Ama hepsi taşınabilecek vaziyette yani öyle köpüklü çıtçıtlı ambalajlara sarılıp kolilenmiş halde dolayısıyla biraz daha fazla yer kaplıyor olabilir ama sağlama aldım işi kırılmasın gidene kadarKoysam koyulur belki daha biyerlere de evi de boğmak istemiyorum şimdiden daha çok var nasıl olsa bi sene ortalık göçebe gibi olmasın diyorum en azından 3 4 ay kala alır o rezilliği o kadar süre çekerim. Şimdiden evi doldurup bi yıl bunalmanın anlamı yok . Bi de odamda ders falan çalışıyorum ya sen ambalajla çeksene bana fotoğrafını canımsın bi iki minik kutuluk yer var dolabın tepesinde
benimde odamda dolapların üstü falan doluEki Görüntüle 822832 şekil a da gözüktüğü gibi:) herşeyi kutuladım düzenli şekilde daha sonra sıkıntı çıkmaz inş:) bazaların altı ve abimin dolabının üstü de dolu:) i
ooo şekerim senin baya çok ben o kadar doldursam odada ders çalışmamak için bahanem oluryani benim de dolu da senin kadar değil diyelim çünkü senin çeyiz topiğine de bakmıştım sen hazırsın her an evlenmeye yani herşeyini aldın . Allahım nazarlardan esirgesin. Ben en büyük parçaları ve küçük ev aletleri almadım öle düşün asıl onlar yer kaplıyor. İşte nedir Misafir yemek takımı , misafir çatal bıçak takımı , rondo , kettle , tost makinası falan filan onları ben düğüne yakın alacam şimdi onları alırsam odamı kullanamam kesin çünkü giyinme odam zaten dolu kıyafet ayakkabı çanta makyaj dolabı bitane giyinirken oturmak için koltuk falan da var orda da öle ahım şahım yer yok o yüzden şekerim mecbur bekliyoruz dolabın tepesinde kalan iki minik kutuluk yere bi battaniye alabilirsem ne mutlu. Nevresim faslını kapattım sayılır çok almıcam ya 5 tane çift kişilik takım aldım kendime belki iki tane tek kişilik alırım misafir için o kadar . Herkes daha fazla alma evlenince de alırsın değiştirmek istersin sıkılırsın diyor o yüzden abartmıcam artık iki üç de güzel battaniye alırsam yorgan yastık yatakodası işleri bitti sayılır. Bornozlar havlular da tamam . Dekorasyon objelerini eve yerleşmeden almıcam zaten. Mutfak kaldı . o da al al bitmiyor daha da yeni başladım sayılır .
hadi hadi tembellik yapmada ekle:) bende yorum yapayım
ama havludan yok galiba nette muadilini ekliyeyim :) kartlarım gelmiş bankaya gidim gelim hemen yüklüyorum canım :)
Oyy oyyy ben kendi çeyizim yavaş yavaş bitiyo derken senin konuyu görünce farkettim ki daha dünya yolum varmış.. :)
Güle güle kullan inşallah, hepsi çok şirin, çok tatlı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?