bende alıcaktım ama kredi kartımı klonlamışlar saolsun banka aradı haberdar ettide yenisini göndericekler :18:
geçmiş olsun canım. inş. kartından başkası çekim falan yapmamıştır
saol canım.yapılmamış ama yapsalardı dilekçe verip geri alabilcektim bankanın bu kadar ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim sadece 1 hafta kartsız kalıcam hıyarlar ne istiyorlarsa minnak limitli kartımdan
kartı çoğaltmayıda nasıl başarıyorlarsa iyice bedavacı oldu millet. neyse en azından zor durumda kalmamışsın. benim aldıklarımda sürekli var zaten english home da kartın gelince alırsın:)
evet başıma kötüsüde gelebilirdi neyseki hallettik şubeye gittim emin olamadım yinede doğru olduğunu öğrenince herşey halledilince derin bir oh çektim :126: evet olmadı mağazaya gider oradan alırım geçende gittim hani şu ferforje sehbalar varya ondan gelmiş yine sitesinde de var çok istiyorum ama 100 tl o kadar eder mi sence :44:
Eki Görüntüle 816147 bayadır almak istiyordum ama kararsızdım. buna gerek olur mu olmaz mı diye düşün düşün sonunda aldım:)
Eki Görüntüle 816148 bunada görür görmez aşık oldum.
kargo da bedavaydı aldım gitti:))
Ayşegülüm aldın demek sonunda, english home da bakmıştık da kararsızdın sen epey
Çok güzel tatlım, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
Güle güle kullan ayşegüll çok güzeller
canım onu almadan önce bence evinin belli olmasını bekle . çünkü belki koyacak yerin olmayabilir yada uydurumazsın falan. kalmaz diye endişelenme daha güzelleri çıkar o zamana.
canıım çok tatlı bunlaaar yani bukızlar biliyorum almamam gerekiyordu ama aldımpişmanmıyım hayır:86:
markafoniden aldım 56 tl ye çift kişilik battaniye . çeyizimde 2 tane vardı 3 tane oldu ama çok aşık oldum rengine
Eki Görüntüle 821331
canıım çok tatlı bunlaaar yani bu
bunlarla güzel güzel sıcacık sarılır bunlara
Aysegulcum harika bende cokbbegendim gule gulevkullan ne olcak bizim bu ceyiz manyakligimiz:) tatlim iki vardi uc oldu demissin benimde bole durumum var da bi soriyim dedim bu ince bi battaaniye sanirim sendeki digrr ikisi nasil? Geçenlerde bende english home dan bu tarz cift kisilik ince bi battaniye aldim iki tane de yine cift kisilik kalin kadife gibi olanlardan var bende ama bitane daha kalin olanlardan bi modele ve renge resmen asik oldum cok alasim var ama cok fazla mi olur abartmis mi olurum alsam mi almasam mi bilemedim simdi sen ne dersin?
Ayşegül ben daha istediğim battaniyeyi alamadım sen 3 tane diyorsun olmuyo ama çok tatlı ya güle güle kullan :)
Canım bence sen de çok bekleme sonra bulamıycan o modeli. daha almam heralde (umarım). inş. resimdeki gibi hatta daha güzel gelir yoksa geri gönderirim:)
kızlar biliyorum almamam gerekiyordu ama aldımpişmanmıyım hayır:86:
markafoniden aldım 56 tl ye çift kişilik battaniye . çeyizimde 2 tane vardı 3 tane oldu ama çok aşık oldum rengine
Eki Görüntüle 821331
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?