ayşegül'ün çeyiz köşesi

bende alıcaktım ama kredi kartımı klonlamışlar saolsun banka aradı haberdar ettide yenisini göndericekler :18:

geçmiş olsun canım. inş. kartından başkası çekim falan yapmamıştır

saol canım.yapılmamış ama yapsalardı dilekçe verip geri alabilcektim bankanın bu kadar ilgili olabileceğini hiç düşünmemiştim sadece 1 hafta kartsız kalıcam hıyarlar ne istiyorlarsa minnak limitli kartımdan

kartı çoğaltmayıda nasıl başarıyorlarsa iyice bedavacı oldu millet. neyse en azından zor durumda kalmamışsın. benim aldıklarımda sürekli var zaten english home da kartın gelince alırsın:)

kartı çoğaltmayıda nasıl başarıyorlarsa iyice bedavacı oldu millet. neyse en azından zor durumda kalmamışsın. benim aldıklarımda sürekli var zaten english home da kartın gelince alırsın:)

evet başıma kötüsüde gelebilirdi neyseki hallettik şubeye gittim emin olamadım yinede doğru olduğunu öğrenince herşey halledilince derin bir oh çektim :126: evet olmadı mağazaya gider oradan alırım geçende gittim hani şu ferforje sehbalar varya ondan gelmiş yine sitesinde de var çok istiyorum ama 100 tl o kadar eder mi sence :44:

canım onu almadan önce bence evinin belli olmasını bekle . çünkü belki koyacak yerin olmayabilir yada uydurumazsın falan. kalmaz diye endişelenme daha güzelleri çıkar o zamana.

Ayşegülüm aldın demek sonunda, english home da bakmıştık da kararsızdın sen epey

Çok güzel tatlım, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun

valla dayanamdım aldım sonunda yoksa içimde kalıcaktı:)) yanındaki askıya aşık olunca onuda aldım gitti yanında:)) aminn teşekkür ederim hayatım
Güle güle kullan ayşegüll çok güzeller

teşekkür ederim canımm

kızlar biliyorum almamam gerekiyordu ama aldım pişmanmıyım hayır:86:

markafoniden aldım 56 tl ye çift kişilik battaniye . çeyizimde 2 tane vardı 3 tane oldu ama çok aşık oldum rengine

Aysegulcum harika bende cokbbegendim gule gulevkullan ne olcak bizim bu ceyiz manyakligimiz:) tatlim iki vardi uc oldu demissin benimde bole durumum var da bi soriyim dedim bu ince bi battaaniye sanirim sendeki digrr ikisi nasil? Geçenlerde bende english home dan bu tarz cift kisilik ince bi battaniye aldim iki tane de yine cift kisilik kalin kadife gibi olanlardan var bende ama bitane daha kalin olanlardan bi modele ve renge resmen asik oldum cok alasim var ama cok fazla mi olur abartmis mi olurum alsam mi almasam mi bilemedim simdi sen ne dersin?

canıım çok tatlı bunlaaar yani bu

bunlarla güzel güzel sıcacık sarılır bunlara

evet modeller çok şekerdi hepsi birbirinden güzeldi:) ama pembe olması sebebi ile 1. buydu:)

valla canım bir şey almadıkça rahat edemiyorum :) herkes çıldırmış gözüyle bakıyor. eşyaları alıyorsun ama evlenmeyi de düşünmüyorsun bu nasıl iş diyorlar

benimde çk 2 kalın 1 ad. de tek kişilik vardı. annemde bu inceymiş hafif olur madem çok da beğendin al dedi. inş. hediye falan gelmez daha battaniye

çok beğendiysen al bence tek kişilik almadıysan 4 tane yeterlidir diye düşünüyorum. çünkü kendim öyle yaptım

Ayşegül ben daha istediğim battaniyeyi alamadım sen 3 tane diyorsun olmuyo ama çok tatlı ya güle güle kullan :)

Ayşegül ben daha istediğim battaniyeyi alamadım sen 3 tane diyorsun olmuyo ama çok tatlı ya güle güle kullan :)

Canım bence sen de çok bekleme sonra bulamıycan o modeli. daha almam heralde (umarım). inş. resimdeki gibi hatta daha güzel gelir yoksa geri gönderirim:)

Canım bence sen de çok bekleme sonra bulamıycan o modeli. daha almam heralde (umarım). inş. resimdeki gibi hatta daha güzel gelir yoksa geri gönderirim:)

doğru diyosun senle konuşurken karar verdim sevdiceğim bana dediki ayın 20 sinde english homeden ne istersen alıcam bende battaniyeyi istim böylelikle içimde kalanlardan biri daha gitmiş olur :) haha dur akşam söylim ben ona :) ben bunu bide sendekinden istiyorum bir model daha alırım 3 e tamamlarım dahada almam. inşallah güzel çıkar bizede resmini çekip gönderirsen çok makbule geçer yani fiyatıda uygun birde ben 100 tl vercem o istediğim modele

ayşeğüllllllll inanmıyorum ya çok beğendim ben bunu , bend ebunu alacaktım bugünn sepette deyince üzüldüm alamadım demekki sen aldınn he

güle güle kullan çok beğendiydim ya neyse başka sefere artık gelirse alırım bundan rengi çk hoşuma gittiydi

bugün bunu bende gördüm almak istiyordum baya bi süre sepette kaldı sonra tükendi alamadım( güle güle güzel günlerde kullan canım inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…