olur olur merak etme:)) evet çok güzel bir gün geçirdik. yedik içtik gezdik:)) paralanıp alışverişe çıkınca daha da güzel bir gün geçiricez inş
ay sonu olmasına rağmen döktürmüşünüz yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur olur merak etme:)) evet çok güzel bir gün geçirdik. yedik içtik gezdik:)) paralanıp alışverişe çıkınca daha da güzel bir gün geçiricez inş
teşekkür ederim canım seni gördüğüme sevindim. eskilerden birilerini görünce mutlu oluyorum:)
canım öyle çok ıvır zıvır süs eşyası almıyorum gerekli olduğunu düşündüğüm şeyleri alıyorum. ama küçük bir evim olursa gerekli diye aldığım şeyler sığmayabilir
görünce dayanamdım aldım:) gene bütün maaşı yatırıcam karta
gel gel canım bekleriz:))Ama ben de İstanbul'a gelmek istiyoruummm
Burda hiçbir şey yok:26:
Bende seni gördüğüme sevindim tatlım Ehehh eskimedik ya hu, sadece biraz vakitsizlikten gözden ırak olduk
Maşallah diyelim hepsi çok guzel
daha sık görelim seni buralarda:)) teşekkür ederim canım bu arada beğenmene sevindim
Senin çeyiz hazır maşallah ayşegülcüm
Güle güle kullan hepsini
evet çoğu bitti çok şükür:) teşekkür ederim canım
Valla benim de ne yapıp edip 5 ay içinde bir çok şeyimi halletmem lazım.. :18:
5 ayda çok şey hallolur sen merak etme. bu arada niye 5 ay:)
teşekkü ederim canım aminn:)ohhh maşalllah sen tamamlamıssın darısı benim başıma çok güzeller ,iyi günlerde kullan inşallah sevdiğinle:)
Çok güzel bir soru..
teşekkür ederim canım:) evet bir çok eksiğimi tamamladım çok şükür. inş. sende kısa sürede tamamlarsın eksiklerini
Canım herşey askerliğe bağlıydı ( babamın söz yapmaması vs. )
Askerden nisan da dönüyor Allah nasip ederse söz yapacağız, sözlendikten sonra da hemen mobilya için kolları sıvayacağız hepsi aynı anda çok zor olur, bir de biz ikimiz yapıyoruz herşeyi, o yüzden en azından bir çok şeyi halletmem gerekiyor.
teşekkü ederim canım aminn:)
anladım canım. bende her şeyimi kendim aldım ailemin maddi durumu yüzünden. önündeki 5 ayda maaşının hepsi sana kalıyorsa çeyizinin bir çok eksiğini halledersin merak etme.
Sıkıntı o zaten, ben babamın yanında çalışıyorum e haliyle belirli bir maaşım yok, düzenli aldığım gün yok. Birşeyler yapmaya çalışıyorum yine de, zaten belirli bir gün de, belirli bir meblağ alacağım garanti olsa ohooo hiç tasa etmem.
baban durumu biliyordur muhtemelen inş. anlayışlı davranır da sende sıkıntı çekmezsin çeyizlerini almada.
Ben sana sonra alırım demişti bir keresinde ama çok geç baba dedim.
Alınamaz ki öyle birden? Çeyiz başlı başına ağır bir külfet zaten..
iyi yaptın canım hayırlı olsun yeni ceyizlerin
Csnim cok guzeller yine gule gule kullan:)