• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

bu sefer aldıklarım çeyiz değill:21:

gnnrkcy arkadaşımız dedi morhipo da indirim var bende kaçırırmıyım:1:
Kendime bunları aldım o indirimden
$[img][5][1][900x1234].jpg $[img][5][1][900x1234] (2).jpg

bunuda anneme bambi indiriminden aldım
$[img][5][1][900x1234] (1).jpg

hepsine 106 tl verdim

Iyi günlerde kullan canım benim ben kiyafet alisverisinden de geri kalmıyorum :))Yaaa evlendikten sonra alamazsam böyle bir mantık varmı :)

Güle güle kullan canım ben de 8 parça ürün aldım 107 TL ye çok memnun kaldım inşallah güzel çıkarlar. Olmayanları geri gönderebiliyoruz zaten sorunsuz alıyorlar, hem de kargoya hızlı veriliyor.

Güle güle kullan canım ben de 8 parça ürün aldım 107 TL ye çok memnun kaldım inşallah güzel çıkarlar. Olmayanları geri gönderebiliyoruz zaten sorunsuz alıyorlar, hem de kargoya hızlı veriliyor.

bende ona güvenerek aldım zaten çok hızla geri iade yapıyorlar. ayakkabı güzele benziyor inş. olur ayağıma:) sende aldıklarını güle güle kullan canım

kızlar dün a101 e gidince kendimi kaybettim ya çok şeker şeyler gelmiş

daha dün tchibo dan bu mandalları alamadım diye üzülüyordum a101 den 30 tanesini 6 tl ye aldım:16::21:
Eki Görüntüle 808246

dikiş kutum bu değil ama daha resim çekemedim inş. yarın çekerim. çiçekli modelinden aldım . oda 1 tane kalmıştı yetiştim çok şükür:4:
$DSCF1717.JPG
resin netten alıntı bu arada

Son düzenleme:

daha dün tchibo dan bu mandalları alamadım diye üzülüyordum a101 den 30 tanesini 6 tl ye aldım:16::21:
Eki Görüntüle 808246

dikiş kutum bu değil ama daha resim çekemedim inş. yarın çekerim. çiçekli modelinden aldım . oda 1 tane kalmıştı yetiştim çok şükür:4:
Eki Görüntüle 808247

Canım benim aldıklarını çok güzel masallah :16:

Eki Görüntüle 808246

Eki Görüntüle 808247
İkiside çok güzel ayşegülcüm, tchiboyla aynı sanırım vay oraya giden paralara :27:

Canım benim aldıklarını çok güzel masallah :16:
teşekkür ederim canım:54:
İkiside çok güzel ayşegülcüm, tchiboyla aynı sanırım vay oraya giden paralara :27:
aynısı valla. oradaki sadece pembe bunlar renk renk hem daha güzel hem çok çok ucuz:1:
hayırlı olsun ,zevkli seçimler yapmışsın ,güzel günlerde kullanırsın inşallah...
teşekkür ederim canım:54:
Bebişimmm hala aday adayı bileee yok mu?

Bu güzelim çeyizler kutularda beklemesin ama böyle :9:

hayatım arada birileri çıkıyor ama işte bu dediğim biri çıkmadı hala malesef:emir_bebek:
evlenmeye değil ama aldıklarımı kullanmaya çok çok hevesleniyorum:1:

zaten onun tadı bambaşka... Allah sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah :16:

Binbir özenle aldğınız her şeyi aynı özen ve aşkla kullanın... :16:
Bu özverilerinizin kıymetini bilecek olan eşlerle yaşlanın :16:

zaten onun tadı bambaşka... Allah sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah :16:

Binbir özenle aldğınız her şeyi aynı özen ve aşkla kullanın... :16:
Bu özverilerinizin kıymetini bilecek olan eşlerle yaşlanın :16:

amin inşşş:38:
eşyalarımızın yanı sıra çok sevdiğimiz bir eş çok güzel olur:4:

Eki Görüntüle 808246

Eki Görüntüle 808247

canım öncellikle aldıkların çok güzel tchibonun yeni temasında mandal ve mandal tobası var bende sabah bakmıştım, geçen aylarda dikiş kutumu a101 den almıştım aynı dikiş kutusu çok sevdim kullanacağım günler gelsin diye bekliyorum aşkla kullanalım :16::16::16::16:

Back