yaşadığın talihsizlik için çok üzüldüm
bir daha almazsın canım benim.
teşekkür ederim canım. evet nasıl bir site anladım en azından tecrübe oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaşadığın talihsizlik için çok üzüldüm
bir daha almazsın canım benim.
bu sefer aldıklarım çeyiz değill
gnnrkcy arkadaşımız dedi morhipo da indirim var bende kaçırırmıyım
Kendime bunları aldım o indirimden
Eki Görüntüle 807397 Eki Görüntüle 807398
bunuda anneme bambi indiriminden aldım
Eki Görüntüle 807399
hepsine 106 tl verdim
hep çeyize alınacak hali yok ya azıcık da kendimize
güle güle kullan canımm
Iyi günlerde kullan canım benim ben kiyafet alisverisinden de geri kalmıyorum :))Yaaa evlendikten sonra alamazsam böyle bir mantık varmı :)
Iyi günlerde kullan canım benim ben kiyafet alisverisinden de geri kalmıyorum :))Yaaa evlendikten sonra alamazsam böyle bir mantık varmı :)
Güle güle kullan canım ben de 8 parça ürün aldım 107 TL ye çok memnun kaldım inşallah güzel çıkarlar. Olmayanları geri gönderebiliyoruz zaten sorunsuz alıyorlar, hem de kargoya hızlı veriliyor.
Ayşegüll iyi günlerde kullanın kız
kızlar dün a101 e gidince kendimi kaybettim ya çok şeker şeyler gelmiş
daha dün tchibo dan bu mandalları alamadım diye üzülüyordum a101 den 30 tanesini 6 tl ye aldım
Eki Görüntüle 808246
dikiş kutum bu değil ama daha resim çekemedim inş. yarın çekerim. çiçekli modelinden aldım . oda 1 tane kalmıştı yetiştim çok şükür
Eki Görüntüle 808247
resin netten alıntı bu arada
İkiside çok güzel ayşegülcüm, tchiboyla aynı sanırım vay oraya giden paralarakızlar dün a101 e gidince kendimi kaybettim ya çok şeker şeyler gelmiş
daha dün tchibo dan bu mandalları alamadım diye üzülüyordum a101 den 30 tanesini 6 tl ye aldım
Eki Görüntüle 808246
dikiş kutum bu değil ama daha resim çekemedim inş. yarın çekerim. çiçekli modelinden aldım . oda 1 tane kalmıştı yetiştim çok şükür
Eki Görüntüle 808247
teşekkür ederim canımCanım benim aldıklarını çok güzel masallah
aynısı valla. oradaki sadece pembe bunlar renk renk hem daha güzel hem çok çok ucuzİkiside çok güzel ayşegülcüm, tchiboyla aynı sanırım vay oraya giden paralara
teşekkür ederim canımhayırlı olsun ,zevkli seçimler yapmışsın ,güzel günlerde kullanırsın inşallah...
Bebişimmm hala aday adayı bileee yok mu?
Bu güzelim çeyizler kutularda beklemesin ama böyle
zaten onun tadı bambaşka... Allah sana ve bekleyen herkese nasip etsin inşallah
Binbir özenle aldğınız her şeyi aynı özen ve aşkla kullanın...
Bu özverilerinizin kıymetini bilecek olan eşlerle yaşlanın
kızlar dün a101 e gidince kendimi kaybettim ya çok şeker şeyler gelmiş
Eki Görüntüle 808246
Eki Görüntüle 808247