ayşegül'ün çeyiz köşesi

teşekkür ederim canım. bence al 2,5 tl gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum masa örtüleri bitmeseydi o tüllü olanlarından alıcaktım ama istediğim ölçü bitmiş

ya sen hangisinden almak istiyordun ben kendi aldığımın ölçüsünü bilmiyorum eve sorucam neymiş ölçüsü
kare olduğunu biliyorum sadece sende şöyle yaparsın illa tam örtmesine gerek yok büzüştürür ortasına kase falan koyabilirsin

canım ben 160 220 almak istiyorum. küçük almak istemiyorum oruç olmasam otobüse binip gidicem mağazasına ama gidemedim bi türlü:)

Ayşegüüüüüüül kargo bedava indirim var derken bizim evler english home ana bayi olacak bilgineeeee , güle güle kullan

ahh englis home ahhh benide rahat bırakmıyoki gittimmi mutlaka alıyorum bişeyler buraya giriyorum güzel cicileri görüyorum dayanamıyorum ne olcak sonumuz bilemiyorum ayşegülcüm bu arada güle güle kullan cicilerini çok güzeller masa örtüne bayıldımm..

onlar ne kadarmış ki ben izin günümde çok gezdim ölüyodum artık bencede oruçluyken gitme

gitmeme gerek kalmadı canım az önce stoğa girmiş aldım internetten kargo parası da vermecim

Ayşegüüüüüüül kargo bedava indirim var derken bizim evler english home ana bayi olacak bilgineeeee , güle güle kullan
valla sorma her ürünün bir modeli var mutlaka çeyizde teşekkür ederimm

önceden derdim millet burada ne buluyor bence alınacak bir şey yok ama şimdi ne bulursam alıyorum ne oldu bana bilmiyorum

kızlar almak istediğim masa örtüsü stoklara girmiş çok şükür kargo bedavayken aldım mağazaya gitmeme gerek kalmadı
masa örtüsü olayıda şimdilik kapanmıştır benim için
Eki Görüntüle 760210 18 tl küsür bir şeye aldım

şu pembe polyester masa örtüsünden ben de aldım Allahım bu kadar güzel bir renk olamaz :) güle güle kullan şekerim. :) aldıkların çok cici. Bu arada jakarlı havludan da çok memnunum. çeyizime de alıcam :)

ayşegülüm son english home cicilerin de hayırlı olsun kuzum

sana güzel haberlerim var sanırım yakında komşu olucaz, ümraniye taraflarına taşınıcam kısmetse

evet canım görürz görmez vuruldum rengine o pembenin çok şeker:) o havlulardan 3 tane aldım. annem beğenince dün gittim onada aldım:)
ayşegülüm son english home cicilerin de hayırlı olsun kuzum

sana güzel haberlerim var sanırım yakında komşu olucaz, ümraniye taraflarına taşınıcam kısmetse

teşekkür ederim hayatım. gell gel beklerim komşu olalım

kızlarr bu hafta alışveriş çılgınlığı yaşadım kartım full doldu arkadaşımın durumu benden beterdi

resimler internetten alıntıdır canlar. daha sonra kendim de çeker eklerim

ikea alışverişim

bunun kırmızısı. bu pembiş peçeteyi aldım.

kızlar pembe fener çok harika çok tatlı görür görmez aldım ve öyle çok ta yoktu kapmış millet tavsiye ederim gidin alın

bu duş jelini de english homdan aldım

Sonunda makinemi aldım bana göre ideal. 2000 wat 300 emiş gücü 4 lt toz kapasitesi. çalıştırdım baktım ufacık tefecik
210 tl.

büyük parçalarımdan biri daha gitti

Son düzenleme:
Ayşegüllll öldürücem seni bende istiyorum ya deliricem Kamil pazar günü geliyo hemen mi gitsek ya offfffffffff
bidefa o peçeteden fenerden bende alıcam hıh liste bile yapmıştım yahu tepsi indirime girmiş mi bari ya beyaz varya

valla canım hemen gidip çocuğunda gözünü korkutma alışverişte çok güzel peçeteler vardıda alamadım hepsinden param bittibeyaz tepsi hala 20 tl indirime girmemiş canım. bu arada fenerin sarısı turuncusu da vardı renkleri çok şeker

hahah hemen gidicez pazar burda salı günü söz verdi gidiyoruz aradı beni dedim ya az kalmış gidelim lütfen oda tamam dedi ya kıyamadı bana
o tepsiyide alıcam artık mecbur napim her zaman gidemiyorum ki indirime giriceğide yok zaten
fenerden de senin aldığından bide açık pembesinden istiyorum ama ikea da yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…