iyi yapmışsın bende mi alsam acaba şu torbalardan
teşekkür ederim canım. bence al 2,5 tl gibi bir şeydi tam hatırlamıyorummasa örtüleri bitmeseydi o tüllü olanlarından alıcaktım ama istediğim ölçü bitmiş
ya sen hangisinden almak istiyordun ben kendi aldığımın ölçüsünü bilmiyorum eve sorucam neymiş ölçüsü
kare olduğunu biliyorum sadece sende şöyle yaparsın illa tam örtmesine gerek yok büzüştürür ortasına kase falan koyabilirsin
canım ben 160 220 almak istiyorum. küçük almak istemiyorum oruç olmasam otobüse binip gidicem mağazasına ama gidemedim bi türlü:)
onlar ne kadarmış ki ben izin günümde çok gezdim ölüyodum artık bencede oruçluyken gitme
valla sorma her ürünün bir modeli var mutlaka çeyizdeAyşegüüüüüüül kargo bedava indirim var derken bizim evler english home ana bayi olacak bilgineeeee , güle güle kullan
ahh englis home ahhhbenide rahat bırakmıyoki gittimmi mutlaka alıyorum bişeyler buraya giriyorum güzel cicileri görüyorum dayanamıyorum ne olcak sonumuz bilemiyorum ayşegülcüm bu arada güle güle kullan cicilerini çok güzeller masa örtüne bayıldımm..
güzel günlerde aşkla kullan canım masa örtünüfiyatıda çok iyi
evet canım görürz görmez vuruldum rengine o pembenin çok şeker:) o havlulardan 3 tane aldım. annem beğenince dün gittim onada aldım:)şu pembe polyester masa örtüsünden ben de aldım Allahım bu kadar güzel bir renk olamaz :) güle güle kullan şekerim. :) aldıkların çok cici. Bu arada jakarlı havludan da çok memnunum. çeyizime de alıcam :)
ayşegülüm son english home cicilerin de hayırlı olsun kuzum
sana güzel haberlerim var sanırım yakında komşu olucaz, ümraniye taraflarına taşınıcam kısmetse
Ayşegüllll öldürücem seni bende istiyorum ya deliricem Kamil pazar günü geliyo hemen mi gitsek ya offfffffffff
bidefa o peçeteden fenerden bende alıcam hıhliste bile yapmıştım yahu tepsi indirime girmiş mi bari ya beyaz varya
valla canım hemen gidip çocuğunda gözünü korkutma alışverişte çok güzel peçeteler vardıda alamadım hepsinden param bitti beyaz tepsi hala 20 tl indirime girmemiş canım. bu arada fenerin sarısı turuncusu da vardı renkleri çok şeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?