• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ayşegül'ün çeyiz köşesi

hahah hemen gidicez pazar burda salı günü söz verdi gidiyoruz aradı beni dedim ya az kalmış gidelim lütfen oda tamam dedi ya kıyamadı bana :17:
o tepsiyide alıcam artık mecbur napim her zaman gidemiyorum ki indirime giriceğide yok zaten :19:
fenerden de senin aldığından bide açık pembesinden istiyorum ama ikea da yok galiba :50:

İyi bakalım gidin gezin:) tepsinin bence de indirime gireceği yok. bu arada ben 12 tl ye almıştım:))) pembe benim eklediğim gibi canım başka bir tonu yok

İyi bakalım gidin gezin:) tepsinin bence de indirime gireceği yok. bu arada ben 12 tl ye almıştım:))) pembe benim eklediğim gibi canım başka bir tonu yok

koçtaşda var galiba o dediğim pembe .. neyse bende 20 ye mecburende olsa alıcam yani çok beğeniyorum :1: tabi yakınsın hemen haberin olunca uçarak gidiyorsun benim öyle bi şansım malesef ki yok:50:

gecen gun ikeaya gittim ellerim bombos ciktim. :) evimize yakin diye sonra alirim yeaa dedim :) siz boyle aldikca kosup alasim geliyor. aysegulcum ikea cok bomba seyler getirmemis mi bayildim :) leylekli bardaklar gordum pembeli falan alicam :) aldiklarin daaaaa sahane!!

koçtaşda var galiba o dediğim pembe .. neyse bende 20 ye mecburende olsa alıcam yani çok beğeniyorum :1: tabi yakınsın hemen haberin olunca uçarak gidiyorsun benim öyle bi şansım malesef ki yok:50:

beğeniyorsan al aklında kalmasın bence de. ikea ya yakın olmak güzel arada geziyorum:)

İyiki var şu ikeaaa :16::16:
Pembe feneri bende odama almak istiyordum sonra kaldı gercekten çok şeker :16:
süpürgende cok güzel canım kücük olması cok daha iyi benim içinde boyutu önemli sonra onu nereye koyarım ben :26:
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :54:

gecen gun ikeaya gittim ellerim bombos ciktim. :) evimize yakin diye sonra alirim yeaa dedim :) siz boyle aldikca kosup alasim geliyor. aysegulcum ikea cok bomba seyler getirmemis mi bayildim :) leylekli bardaklar gordum pembeli falan alicam :) aldiklarin daaaaa sahane!!
:D bana da yakın sonra alırım diye bıraktığım çok şey var o beyaz üzeri güllü 3 lü tenekelerden alırım alıırm diyorum ama kısmet olmadı bir türlü:1: teşekkür ederim bu arada:54:
alıcam zaten aklımda kalcağına çeyiz hanemde kalsın :1: evet ya çok güzel bir duygudur kesin ayh

:D sende inş. biran önce gelir ve bütün istediklerini bulursun inş:)
İyiki var şu ikeaaa :16::16:
Pembe feneri bende odama almak istiyordum sonra kaldı gercekten çok şeker :16:
süpürgende cok güzel canım kücük olması cok daha iyi benim içinde boyutu önemli sonra onu nereye koyarım ben :26:
Hepsini güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah :54:

süpürge benimde hoşuma gitti çalışırken öyle çok sesi de çıkmıyordu ufak tefek çekim gücüde iyi yeterde artar bile bana el süpürgesi de aldım zaten.

canım benim indirimden falan haberim yok:) sen öğrenirsen bana da söyle:1::1:

sanki bikere senden duymuştum demekki yanlış hatırlıyorum :1:
nike satışa girmişte alsammı derken aklıma o geldi de turkcellinde varmış kampanyası biraz düşünim bakim ihtiyacım var spor ayakkabıyada :1:

sanki bikere senden duymuştum demekki yanlış hatırlıyorum :1:
nike satışa girmişte alsammı derken aklıma o geldi de turkcellinde varmış kampanyası biraz düşünim bakim ihtiyacım var spor ayakkabıyada :1:

hımm iyi bakalım hep çeyiz çeyiz olmuyor kendinlede ilgilen biraz:)

yeni çeyizlerimin resmini kendim de çektim . biraz büyük resimler ama idare edin artık:)
jqdc.jpg

cvyf.jpg

ayşegülcümmm ne güzel şeyler almışsın. en kısa zamanda ikea yapmak lazım :) bu arada dondurmalık mı o renkli olanlar bayıldım nerden aldın ki :) ?

hepsi ikeadan mı bunların yaa. fener ve silikon kalıba bayıldım
ilk resimdeki pembelerin hepsi ikea . bende çok sevdim onları:16:
evet canım çok şekerler ya bayıldım resmen fener 7.99 da mum ve pecetenın fıyatını bılmıyorum :1:
yanlış hatırlamıyorsam peçe 3 küsür tl, mumlarda 6 tl küsür bir şeydi. daha az da olabilir ama fazla olamaz:1:
ayşegülcümmm ne güzel şeyler almışsın. en kısa zamanda ikea yapmak lazım :) bu arada dondurmalık mı o renkli olanlar bayıldım nerden aldın ki :) ?

teşekkür ederim canım. evet dondurmalık ama boyu biraz büyük tam istediğim gibi içlerine tatlı yapıp koymayı düşünüyorum:)
tepeüstü ikeanın orda real varya oradan aldım 10 tl.

Şekercim ben İzmirdeyim. Real falan bilmiyorum :) Ama çok beğendim ben de böyle bir şey arıyorum :) Paşabahçede gördüm pespembe aşık oldum ama tanesi 8 liraydı. 6 tane almayıdüşünüyorum. Başka yerlere de bakıcam bulamazsam el mahkum alıcam :)

Şekercim ben İzmirdeyim. Real falan bilmiyorum :) Ama çok beğendim ben de böyle bir şey arıyorum :) Paşabahçede gördüm pespembe aşık oldum ama tanesi 8 liraydı. 6 tane almayıdüşünüyorum. Başka yerlere de bakıcam bulamazsam el mahkum alıcam :)

bence 1 tanesi 8 tl çok fazla bu tarz dondurmalıklar hemen hemen çoğu marketlerde falan oluyor sen gezerken çevrene iyi bak:))

Back